• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Dün eşimin kaplama olan dişi yerinden çıktı
Özel bi diş kliniğine gittik
Meğer iyice kötü olmuş bütün kaplamaları
önerilerde bulundular 15.000 -20.000 arası tutarmış o_O
İmplant gerekiyor, köprü gerekiyor, sinüs kaldırma ameliyatı gerekiyor, çekilmesi gereken kökler varmış... çok zor işler...
Şu sıralar Yaptıramıycak gibi görünüyor..
Arabayı falan satsak belki :KK48:
Devlet implant yapmasa da köprüleri yapmaz mı acaba. 10-11 sene önce yapılmıştı devlette. Tekrar yenilerler mi?
köprü yapılıyor devlette cuzzı bı rakam oduyosun 50mi 100mü ne canım. benımde dısım kırıldı ya 3ay sonra ımplant yapılabılır yerıne dedı ama asırı pahalı yaa dolar uzernden degeri

Bi implant 1800- 2500 arasıymış
Eşime 5 tane lazımmış

İmplant özellikle üst çenede çok riskli sağlığa zararları olabilir bence diş sağlığı merkezleri oluyor devlette randevu alın doktor araştırarak. 15000-20000 pahalı ben vermezdim. İmplant zor ve sonuçları belli olmayan bi işlem, korkutucu bana göre.

İmplant özellikle üst çenede çok riskli sağlığa zararları olabilir bence diş sağlığı merkezleri oluyor devlette randevu alın doktor araştırarak. 15000-20000 pahalı ben vermezdim. İmplant zor ve sonuçları belli olmayan bi işlem, korkutucu bana göre.
Yok zaten üstleri için önce sinüs kaldırma ameliyatı lazımmış eşim onu istemedi
Köprüleri yeniletecek o da şimdi olmaz
Öncelikli olarak doğum ve bebek masrafları var :)

benımde dısımın yarısı kırıldı gecıcı dıs yapıldı o da dustu mecbur cektırdım 3ay sonra yaptırabılırsın dedi implant.ust cenede ve gulerken gozukuyo yandan.simdi siz dıyınce bı korktm ya ama yaptırmasamda hem cırkın duruyo hemde bıse yerken baya zorlanıyorum bosluktan dolayı

benımde dısımın yarısı kırıldı gecıcı dıs yapıldı o da dustu mecbur cektırdım 3ay sonra yaptırabılırsın dedi implant.ust cenede ve gulerken gozukuyo yandan.simdi siz dıyınce bı korktm ya ama yaptırmasamda hem cırkın duruyo hemde bıse yerken baya zorlanıyorum bosluktan dolayı
Benim de gülümsediğimde görünür yerde diş kaybım vardı bir defa olacak sağlam iyi bir şey olsun implant yaptırayım dedim. Bana implant olmadı çünkü implantın en küçük boyu bile benim dişimden büyüktü, mecburen köprü yaptırmak zorunda kaldım. Ancak malzemesini zirkonyumdan seçtik kendi doğal dişlerimden ayırt edilmiyor.

canım bir şey diyemiyorum okuduğum bazı yazılardan bu şekilde bilgi edinmiştim. sen yine araştırmanı yap. tecrübeli bir hekime köprü yaptırmak bana daha mantıklı geliyor.

Benim de gülümsediğimde görünür yerde diş kaybım vardı bir defa olacak sağlam iyi bir şey olsun implant yaptırayım dedim. Bana implant olmadı çünkü implantın en küçük boyu bile benim dişimden büyüktü, mecburen köprü yaptırmak zorunda kaldım. Ancak malzemesini zirkonyumdan seçtik kendi doğal dişlerimden ayırt edilmiyor.

köprüde diğer dişler çok zarar görüyor mu acaba??

canım bir şey diyemiyorum okuduğum bazı yazılardan bu şekilde bilgi edinmiştim. sen yine araştırmanı yap. tecrübeli bir hekime köprü yaptırmak bana daha mantıklı geliyor.

köprüde diğer dişler çok zarar görüyor mu acaba??
Elbette komşu iki dişi de kesiyorlar benimki de maalesef kesildi, ben diş hekimime çok güveniyordum sürekli kendini güncelleyen birisi. O yüzden biraz daha rahat yaptırdım.

Elbette komşu iki dişi de kesiyorlar benimki de maalesef kesildi, ben diş hekimime çok güveniyordum sürekli kendini güncelleyen birisi. O yüzden biraz daha rahat yaptırdım.

Ankarada mı yaptırdın canım özelden yazsana bana da. eşimin ihtiyacı olacak büyük bir ihtimalle

Selamlar
Ek ödememi aldım 950 tl
Biraz ek para borcum vardı 110 tl kadar
Tv taksiti 365 tl
475 tl de kredi kartı borcumu ödedim

1 tl bile kalmadı :D

Ayın 15 ine kalan ödemeler

1100 kredi taksiti
800 ev kirası
150 aidat
100 doğalgaz + ısınma
300 telefonlar
65 internet
75 elektrik
20 su
215 kredi kartı

2825 tl hadi 2900 diyelim

Bu sabit giderleri bu ay ben ödeyeceğim
Eşime 1500 tl kredi kartına destek olmak istiyorum.

Eve nakit de 1000 tl kalır
Umarım bu ay hesabım şaşmaz

Back