Biz bugün gittik. Teleferik çalışmıyormuş canım. Kale de pek bir şeye benzemiyordu. Öyle olunca Eymir'e geldik. Hava da baya güzel bugün. Güzel oldu Eymir.
Mutlu haftasonları kızlar.
Dışarı çıkıp biraz hava aldık.
Birer kahve içtik, 13 tl.
Dönüşte de alış veriş yaptık, 35.5 tl tuttu.
Geçen hafta fazla fazla almıştık, bu hafta az oldu bu sayede :)
Sağlıklı beslenme en başta pahalı tutuyor gibi oluyor ama abur cuburlara verilenleri düşününce öyle olmuyor.
Mesela hurma, badem, ceviz, kuru kayısı, dut kurusu, fındık, beyaz leblebi, kuru incir bulunduruyoruz biz mutlaka.
Çayın yanında veya ara öğün olarak süper oluyor.
Ayın 15’inde toplu alıyoruz bir ay gidiyor.
Mesela bu ay hepsi bitmedi, kimi alınacak kimi alınmayacak.
Tatildeydik bu akşam döndük
Bol dinlenmeli harcamalı oldu haliyle
Yarında kuaför işimi halledeceğim
Pazartesi mesai başlar kürkçü dükkanına dönelim bakalım
Hamileligin hayirli ugurlu olsun spizella cok sevindim. Gidip gidememen doktoruna ve hamileliginin seyrine bagli canim. Eger sıkintisiz bir hamilelik geciriyosan bence gidebilirsin. Hatta dogum oncesi esinle son kez guzel bi tatil olur. Ben 6 aylikken 10 gunluk balkanlar turuna cikmistimsize bişey sorucam, biz bu sene yazın olacak bir etkinliğe başvurmuştuk
kurada çıktık
antalya saklıkentte olacak 3 gün çadırda kalınacak
gieceğimiz etkinlik gökyüzü gözlem şenliği, yıldızlara falan bakıcaz yani
ama aynı gün şu gebelik meselesi de belli oldu. kuraya çok daha önce başvurmuştum.
eğer hamilelik devam ederse ağustosta 6 ay kadar olacak sanırım.
2000 m yükseklikte bir yerde 3 gün çadırda kalabilir miyim sizce? fikir olarak kalırım da, hamilelikte fiziki durum 6 ayda nasıl oluyor bilmiyorum
buna gidemezsem kahrolurum
şu an dünyada en çok istediğim şeylerden biri ve ilk kez kuradan şans yüzüme güldü ya.
esimle bizde 10 senemizi ankarada gecirdik. Universite ishayati derken gecmis gitmis onca sene. Biz 3 sene once tourjet organizasyonun turlariyla kapadokya, amasra ya gunubirlik gitmistik. Cok eglenmistik. Kahvalti Oglen yemegi dahil baya ucuz oluyordu. Isrtersen oyle turlara bakabilirsin canim. Hele amasra da oglen yemegi icin bi restorana goturmuslerdi. Orda yedigim baliklar salata aklimdan hic cikmiyo.bizim en kötü yanımız eşim istese cumartesi günü tatil yapabiliyor ama ben yapamıyorum tüm gün çalışıyorum. bi günlüğünede nereye gidebilirizki hiç bi fikrim yok hani şöyle bi gece kalmalık kafa dinlemelik
Norvec somon mu canim? Hamilelikte kesinlikle balik yenmeli hele hele somon omega 3 acisindan cok zengin. Ben cok severim. Bi tarifimde var. Hep oyle yaaparim esimde cok sever. AnlatayimHerkese iyi pazarlar
Bugünü evde geçirmek niyetindeyim
Akşama fırında somon pişireceğim
Balığı hiç sevmem
Normalde balıkyağı takviyesi kullanıyordum ama doktora gidip danışmam lazım bu arada da balık yiyeyim bari dedim
Küçük balıkların temizlenmesi pişirilmesi falan evde zor
Ben de somon aldım biraz pahalıymış kendisi
Sevmediğim bir şeye para verince hoşuma gitmiyor
Daha önce bi kere yemiştim ama sevmiş miydim hatırlamıyorum
Güzel tarifi olan varsa önerilere açığım :)
esimle bizde 10 senemizi ankarada gecirdik. Universite ishayati derken gecmis gitmis onca sene. Biz 3 sene once tourjet organizasyonun turlariyla kapadokya, amasra ya gunubirlik gitmistik. Cok eglenmistik. Kahvalti Oglen yemegi dahil baya ucuz oluyordu. Isrtersen oyle turlara bakabilirsin canim. Hele amasra da oglen yemegi icin bi restorana goturmuslerdi. Orda yedigim baliklar salata aklimdan hic cikmiyo.
Norvec somon mu canim? Hamilelikte kesinlikle balik yenmeli hele hele somon omega 3 acisindan cok zengin. Ben cok severim. Bi tarifimde var. Hep oyle yaaparim esimde cok sever. Anlatayim
Maydanoz, dereotu ince incedogruyorum. Sarimsak rendwliyorum. Hepsini bi kaba alip icine zeyrinyagi , azcik su, kekik, tuz atip karistriyorum. Baliklari o karisimla 15 dk marine ediyorum. Baligin yaninda yemek icin de patates kizartmasi seklinde patatesi dograyip onuda tuz ve yagla karistirp firinda ikisini birlikte pisiriyorum. Ohhh afiyet olsun.Valla canim cekti.
Hamileligin hayirli ugurlu olsun spizella cok sevindim. Gidip gidememen doktoruna ve hamileliginin seyrine bagli canim. Eger sıkintisiz bir hamilelik geciriyosan bence gidebilirsin. Hatta dogum oncesi esinle son kez guzel bi tatil olur. Ben 6 aylikken 10 gunluk balkanlar turuna cikmistimbide yurtdisiydi yani dusun.
Evet norveç somon yazıyor etiketinde
Tamam bu akşam yapacağım. Ya canını çektirmek istememiştim, ankaradaysan buyur gel akşama beraber yeriz :)
Su an ankarada olmayi cok isterdim ama somon yemek icin diil. Kendi istegimle tayin istedim. Simdi de pisman oldum.Harika ya
Umarım her şey yolundadır da ben de öyle olabilirim :)
Yok canım olur mu hiç. Gittik kapalıydı Eymir'e devam ettik.Kapalı olduğunu bilmiyordum yanlış yönlendirdiysem kusura bakmaelecda
Neyse ki gününüz güzel geçmiş
Aslında kuruyemiş almaya başladıktan sonra eşim de ciplerden krakerlerden vazgeçti
Bi pringles 7.95 olmuş migrosta gözlerime inanamadım bu ne pahalılık
Çok sağol mornergis :)
Tatil stresini atmaya yardımcı olup seni tazelemiştir umarım
Harcama olacak artık o kadar onu dert etme
Biraz keyfimize de yatırım yapmayalım mı :)
Günaydın
İyi haftalar
Dün saçımı boyattım kestirdim.
Pazara uğradım dönüşte haftalık alışveriş yaptım
Akşama bezelye makarna yaptım
Bu hafta da dondurucudan devam edeceğim
Patlıcanlar var onları pişiririm
Artık pazardan da belli başlı şeyleri alacağım
Devamını marketten tane işi alacağım
Tatil çok güzel ama iş hayatı da insanı daha düzenli yapıyor farkettim
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Güzel bir haftasonunun ardından çok iyi hissediyorum ben.
Hafta sonu para harcaması açısından gayet iyiydi bence.
Dün sabah evde bayatlamış hatta bir gün daha dursa bozulacak gibi olan ekmeklerden ekmek pizza yaptım kahvaltıya.
Hem ekmekler boşa gitmemiş oldu hem de çok lezzetliydi :)
Dün sinemaya gittik, 2 kişi 15 tl.
Sinema çıkışı dürüm aldık, 15 tl.
Sonra eve gelip çay demledik oh mis :)
Günaydın
İyi haftalar
Dün saçımı boyattım kestirdim.
Pazara uğradım dönüşte haftalık alışveriş yaptım
Akşama bezelye makarna yaptım
Bu hafta da dondurucudan devam edeceğim
Patlıcanlar var onları pişiririm
Artık pazardan da belli başlı şeyleri alacağım
Devamını marketten tane işi alacağım
Tatil çok güzel ama iş hayatı da insanı daha düzenli yapıyor farkettim
İyi haftalar :)
Bak çayı da dışarıda içmeyi tercih edebilirdin
Bayat ekmekleri atabilirdin
Bunlar hep tasarruf
Görmek istediğimiz hareketler
Değişiklik insanı ferahlatıyor
Yeni saçını güle güle kullan
Ne renk yaptırıyosun?
Dün biz pazara gittik marketten pahalıydı
Bi de az alamıyosun kendin seçemiyosun
Ne anladım öyle pazardan
günaydın maaş almama iki gün kaldı ama cepte para kalmadı. Bu ay gereksiz hiçbir harcama yapmamayı yapabilirsem kenarda biraz para ayırmayı hedefliyorum.
Günaydın
Bende maaştan önce telefonuma harcama aplikasyonu yükledim
Bu ay market alışverişini daha dikkatli yapacağım
Bence en fazla harcama mutfağa gidiyor
Çalıştığımız için zaten faturalar belli seviyelerde
Alışverişte bahara doğru belli olur
Ama her ay markete harcanmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?