balayına kapadokyaya gittik :)
amasraya yazın gidicez
abanta ben gittim ama eşimle hiç gitmedikkk
yedigöllerede cumartesi akşamdanmı gitsek yoksa pazar sabahmı otel falan varmıki orayada gitmedik hiç
kız valla gurmelik için çok para lazım biz nerden artırsak diye bakıyoruz
kapalı mekanda tavsiye edebilirsin tabi arada kaçamak yaparız :)
bencede sizin için çok iyi olmuş :)
doğudaki göreviniz ne canım öğretmenmisin?
Hamamönünü ben de çok seviyorum. Keyifli bir yer gerçekten.Mesela Hamamönü var.
Bak şimdi liste yazınca aklıma geldi :)
Baharda ve Ramazan’da özellikle çok güzel olur.
Ben kızıma 6 aylık hamileyken yedigöller, abanyit dağ tepe gezmiştim. Çok kilo almaz ve sorunsuz bir gebelik geçirirsen hiç sıkıntı olmaz. Ama 7. Ayda falan ağırlaşmaya başlıyor insan.size bişey sorucam, biz bu sene yazın olacak bir etkinliğe başvurmuştuk
kurada çıktık
antalya saklıkentte olacak 3 gün çadırda kalınacak
gieceğimiz etkinlik gökyüzü gözlem şenliği, yıldızlara falan bakıcaz yani
ama aynı gün şu gebelik meselesi de belli oldu. kuraya çok daha önce başvurmuştum.
eğer hamilelik devam ederse ağustosta 6 ay kadar olacak sanırım.
2000 m yükseklikte bir yerde 3 gün çadırda kalabilir miyim sizce? fikir olarak kalırım da, hamilelikte fiziki durum 6 ayda nasıl oluyor bilmiyorum
buna gidemezsem kahrolurum
şu an dünyada en çok istediğim şeylerden biri ve ilk kez kuradan şans yüzüme güldü ya.
ya kamp kurmayı çok istiyorum ama hiç kurmadık :) geçen yaz tatilinde karadeniz turuna çıktık. ordada kuramadık malzeme yoktu :)
ben keçiörendeyim canım kuzey ankara toki konutlarını biliyomusun o sitelerden birinde benim evde 4+1 550 tl kira :)
Bizim de 3 kişilik xl çadırımız var :)
Çok severiz kamp yapmayı, inanılmaz bir tecrübe bence.
Kaşmir evlerinin fiyatlarına bakmıştım bi ara.
Satın almak için güya :))
Çok pahalıydı, bizi aşar diye kapatmıştım hemen sayfayı:))
Ankara’da kiralar genel olarak pahalı zaten, biz de 5 yıl önce 800 e tutmuştuk, 130 da aidatımız vardı.
kızlar kampa nerelere gittiniz ne malzemeler lazım oralarda yazında bizde alalım ya :) çok heves sardı şimdi valla.
İyi oldu o zaman :) kime niyet kime kısmet oldu şu an çünkü;
Ankara'da gezilecek yerler için telefonumun notlar kısmında bir bölüm var:) Ekliyorum.
Eymir Gölü
Mogan Gölü
Göksu Parkı
Kuğulu Park
Ahlatlıbel
Mta müzesi
Ankara Kalesi
Çengelhan da Rahmi Koç Müzesi
Altınköy
Devlet opera balesi
Küçük tiyatro
Ptt pul müzesi
Etnografya müzesi
Resim heykel müzesi
İlk meclis
Havacılık müzesi
Feza Gürsel Bilim Merkezi
Keçiören evcil hayvanlar parkı
Keçiören belediyesi deniz dünyası akvaryumu
Anadolu medeniyetleri müzesi
Gazi orman çiftliği
Niye düşsün yahu bebek tekeferikte:)) Yarın gidelim bakalım.Kiran çok iyiymiş evin büyüklüğüne göre valla
Kamp çok eğlenceli ama biraz tecrübe istiyor ne gerekli ne gereksiz insan yaşayarak anlıyor
Harikasınız :))))
Biz de decathlondan aldık kocaman 2 odalı resmen bizim salona sığmıyodu
Kaşmirde oturan bir arkadaşım var 400000 tl üstünde bir fiyat ödedi 2+1
Ama güzel evler güzel site
Benim için ev almak bir hayal
Biz yazın ayvalıkta yaptık bu sene
Kamping alanında
Sana yer gösteriyolar ücret ödüyosun elektrik duş wc mutfak ortak
Biraz zorlu oluyor 3 günden sonra yoruluyosun
Eğlenceli ama :)
Yatağın falan rahat olduktan sonra
İyi oldu o zaman :) kime niyet kime kısmet oldu şu an çünkü;
Eşime iş arkadaşları "sen deli misin
Düşük olur, teleferik durursa eşin korkar sen onu arabaya bile bindirme" gibi garip şeyler söylemişler
Ben mi çok korkusuzum bu insanlar mı çok pimpirikli anlamadım
Teleferik alt tarafı ya
Eşimi vazgeçirmişler
Harika oldu bu
Gitmediğim yerler varmış meğer :)
Kızlar bu yaz italya roma falan turla gitmek istiyoruz ama hiç yurt dışı deneyimimiz olmadı bana yardımcı olabilecek var mı acaba daha önce turla giden var mı?
benim yerime de gez :)Yok tursuz cikamayiz büyük ihtimal.ikimizde de dil yok malesef.ama tür olarak ETS ye bakabilriiz o zaman. Her sene antalya artık sıkmaya başladı yeni yerler görmek istiyorum.inşallah düşünce var ama gerceklestirirsek güzel olur teşekkür ederim fikirleriniz için :)
Bende protein agirlikli beslendim. Et balik tavuk köy yumurtasi kaşar peyniri. Meysim meyveleri..Bit pazarına gideceğiz bugün
Teleferik işini ilk doktor randevumdan sonraya aldım eşimin içi rahatlasın diye :)
Yaklaşık 15-16 gündür sağlıklı beslenme olayına başladığımdan beri bayağı market masrafımız oldu. Meyve yemeye başladım, daha çok ve çeşitli yemek pişirmeye başladım
Sağlıklı şeyler pahalı
Bende protein agirlikli beslendim. Et balik tavuk köy yumurtasi kaşar peyniri. Meysim meyveleri..
Kola ve meyvesuyu icmedim. Salam sosis asla yemedim.
Birde ciğer leke yapar denildi halk arasinda fakat cok faydali olduğu için ben haftada 1 mutlaka yedim . Doğudaydik hem onlar cok güzel yapiyodu disarda yiyoduk.
Oğliş 3.800 gram 53 santim dogdu maşallah . Kocaman tontiş bir bebişti
Ne kadar ucuzmuş bit pazariBit pazarından 10 kg omo deterjanı 30 tl ye aldık
Bi tane ksilofon aldım 4,5 tl
Akrilik boya seti aldım 5 tl
2 kitap aldık 1 tl
Tuz lambası aldık 5 tl
Tabi iyice dezenfekte etmem lazım bunları
Valla malların bi kısmı çalıntı benceNe kadar ucuzmuş bit pazari
Biz bugün gittik. Teleferik çalışmıyormuş canım. Kale de pek bir şeye benzemiyordu. Öyle olunca Eymir'e geldik. Hava da baya güzel bugün. Güzel oldu Eymir.Bit pazarına gideceğiz bugün
Teleferik işini ilk doktor randevumdan sonraya aldım eşimin içi rahatlasın diye :)
Yaklaşık 15-16 gündür sağlıklı beslenme olayına başladığımdan beri bayağı market masrafımız oldu. Meyve yemeye başladım, daha çok ve çeşitli yemek pişirmeye başladım
Sağlıklı şeyler pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?