A
AMan Allah korusn
Ya saçmalama, deme öyle şeyler
Allah korusun
Ne biliyim arkadaşlar ya
Doktor 2 hafta sonra gel şu ilaçları kullan diyerek kaderime terk etti resmen
3 gün sonra başka bi doktora gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A
AMan Allah korusn
Ya saçmalama, deme öyle şeyler
Allah korusun
Aynen başka bir doktora git mutlaka ben gebelik için ilk gittigimde doktor yanlışlıkla abdominal gebelik yazmış yani dış gebelik eşimle cok korktuk cumrtsi gnüydü pazartsi günü olana kdr pskiljmz bozuldu neyse ki bir sıkıntı cıkmadi yanlışlıkla yazmiş oraya öyle. Ardından iki doktora daha gittim içim rahatladi.Ne biliyim arkadaşlar ya
Doktor 2 hafta sonra gel şu ilaçları kullan diyerek kaderime terk etti resmen
3 gün sonra başka bi doktora gidicem
hakkında hayırlısı olsun canım ama stres olursan eger bebiş varsa ona olumsuz etki edersin.ben kntrolde biriyle karsılasmıstım dr kese yok dıs gebelik demıs baska bı dr var dmiş tartısıyolardı gec dollenme vs de olabılır.Kızlar okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım
Hastanelerdeydim bugün
Galiba hamilelik sürecim devam etmeyecek gibi
2 haftaya belli olacakmış
Başka doktora da gideceğim ama bilmiyorum
Bu sırada çok harcama da yapacak gibiyim
belki o 2 günde saglıklı bebekte stresten düsecekti daha dıkkatli olmaları gerekir tabiki insanoğlu hata yapabılırız ama tıp buna musaıt bi sektör degıl bnceAynen başka bir doktora git mutlaka ben gebelik için ilk gittigimde doktor yanlışlıkla abdominal gebelik yazmış yani dış gebelik eşimle cok korktuk cumrtsi gnüydü pazartsi günü olana kdr pskiljmz bozuldu neyse ki bir sıkıntı cıkmadi yanlışlıkla yazmiş oraya öyle. Ardından iki doktora daha gittim içim rahatladi.
Aynen başka bir doktora git mutlaka ben gebelik için ilk gittigimde doktor yanlışlıkla abdominal gebelik yazmış yani dış gebelik eşimle cok korktuk cumrtsi gnüydü pazartsi günü olana kdr pskiljmz bozuldu neyse ki bir sıkıntı cıkmadi yanlışlıkla yazmiş oraya öyle. Ardından iki doktora daha gittim içim rahatladi.
hakkında hayırlısı olsun canım ama stres olursan eger bebiş varsa ona olumsuz etki edersin.ben kntrolde biriyle karsılasmıstım dr kese yok dıs gebelik demıs baska bı dr var dmiş tartısıyolardı gec dollenme vs de olabılır.
InsAllah saglıklı bebişin senınledır üzülme
Spizella bence de mutlaka başka bir doktora daha görün.
Dış gebelikte saatlerin bile önemi olmuyor mu normalde?
Nasıl iki hafta sonra gel dedi, çok ilginç geldi bana.
İnşallah hayırlısı olur sizin de hakkınızda
Daha sabahın körü olduğu için bisey almadım, inşallah akşam 12de de "bisey almadım bugün" diyebilirim
evet maggiore çok önemliymiş, özellikle tüpte falansa iç kanamaya neden oluyomuş.
geç kalınırsa ameliyatla alınıyomuş
erken teşhis edilirse ilaçlı çözümü varmış.
hcg nin düzenli artışı olması durumunda ve kese görünmesi durumunda dış gebelik demiyorlar. bakalım kan verdim birazdan çıkar değerim düzgün yükselmişse korkmayayım boş yere.
İlk iki gün düzenli artmıştı diye hatırlıyorum hcg değerin.
Doktor son gittiğinde nasıl bakmaz?
Hakikaten doktorların da bu rahatlığını anlamıyorum.
Tamam sen çok hasta görüyorsun, sana bazı şeyler basit geliyor ama karşındaki insan için bu uyutmayacak kadar önemli belki de..
En azından dış gebelikten şüphelendiği anda hcg değeri için tahlil isteyip baksaydı bi.
kesinlikle öyle. o kdr üzüldüm ki baya arastrdm amlyt fln olunması gerekiyor diye cok üzüldüm pzrtsiye kdr ne cektim Allah biliyor. tıp sektöründe böyle seyler olması cok güvensizlik veriyorbelki o 2 günde saglıklı bebekte stresten düsecekti daha dıkkatli olmaları gerekir tabiki insanoğlu hata yapabılırız ama tıp buna musaıt bi sektör degıl bnce
aldım canım.
ben degerlerden anlamıyorum ama sanırım 2günde 2 kat gereklıymıs masAllah canım bak her sey yolunda kendını strese sokmaaldım canım.
geçen çarşamba 459 idi değerim
tam 1 hafta geçti 7843 çıktı
iyi bi artış sanırım
ben degerlerden anlamıyorum ama sanırım 2günde 2 kat gereklıymıs masAllah canım bak her sey yolunda kendını strese sokma
evet öyleymiş. benimki 2 kattan biraz daha fazla artmış
moralim biraz düzeldi ya çok şükür
kendimi kahretmicem :)
Çok sevindim yaaaa!
İkiniz de iyisiniz ne güzel :)
İnşallah Cuma günü daha güzel sonuçlarla gelirsin