• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Ne biliyim arkadaşlar ya
Doktor 2 hafta sonra gel şu ilaçları kullan diyerek kaderime terk etti resmen
3 gün sonra başka bi doktora gidicem
Aynen başka bir doktora git mutlaka ben gebelik için ilk gittigimde doktor yanlışlıkla abdominal gebelik yazmış yani dış gebelik eşimle cok korktuk cumrtsi gnüydü pazartsi günü olana kdr pskiljmz bozuldu neyse ki bir sıkıntı cıkmadi yanlışlıkla yazmiş oraya öyle. Ardından iki doktora daha gittim içim rahatladi.

Kızlar okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım
Hastanelerdeydim bugün

Galiba hamilelik sürecim devam etmeyecek gibi
2 haftaya belli olacakmış
Başka doktora da gideceğim ama bilmiyorum
Bu sırada çok harcama da yapacak gibiyim
hakkında hayırlısı olsun canım ama stres olursan eger bebiş varsa ona olumsuz etki edersin.ben kntrolde biriyle karsılasmıstım dr kese yok dıs gebelik demıs baska bı dr var dmiş tartısıyolardı gec dollenme vs de olabılır.
InsAllah saglıklı bebişin senınledır üzülme:KK200:

Aynen başka bir doktora git mutlaka ben gebelik için ilk gittigimde doktor yanlışlıkla abdominal gebelik yazmış yani dış gebelik eşimle cok korktuk cumrtsi gnüydü pazartsi günü olana kdr pskiljmz bozuldu neyse ki bir sıkıntı cıkmadi yanlışlıkla yazmiş oraya öyle. Ardından iki doktora daha gittim içim rahatladi.
belki o 2 günde saglıklı bebekte stresten düsecekti daha dıkkatli olmaları gerekir tabiki insanoğlu hata yapabılırız ama tıp buna musaıt bi sektör degıl bnce

Spizella bence de mutlaka başka bir doktora daha görün.
Dış gebelikte saatlerin bile önemi olmuyor mu normalde?
Nasıl iki hafta sonra gel dedi, çok ilginç geldi bana.
İnşallah hayırlısı olur sizin de hakkınızda

Geçmiş olsun S Spizella
dikkat et kendine bol bol dinlen hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

S Spizella canım geçmiş olsun dikkat et kendine :KK43:

hakkında hayırlısı olsun canım ama stres olursan eger bebiş varsa ona olumsuz etki edersin.ben kntrolde biriyle karsılasmıstım dr kese yok dıs gebelik demıs baska bı dr var dmiş tartısıyolardı gec dollenme vs de olabılır.
InsAllah saglıklı bebişin senınledır üzülme:KK200:

sağolun kızlar
gittim kan verdim beta hcg değerinin takibi için
cuma günü de yeni bir doktora gideceğim.
kese gördüğünü söyleyip dış gebelikten şüphelenmesi beni çok üzdü
teşhise de düşük tehditi yazmış. ilaçları kullanmaya başladım
hayırlısı olsun artık...

Spizella bence de mutlaka başka bir doktora daha görün.
Dış gebelikte saatlerin bile önemi olmuyor mu normalde?
Nasıl iki hafta sonra gel dedi, çok ilginç geldi bana.
İnşallah hayırlısı olur sizin de hakkınızda

evet maggiore çok önemliymiş, özellikle tüpte falansa iç kanamaya neden oluyomuş.
geç kalınırsa ameliyatla alınıyomuş
erken teşhis edilirse ilaçlı çözümü varmış.

hcg nin düzenli artışı olması durumunda ve kese görünmesi durumunda dış gebelik demiyorlar. bakalım kan verdim birazdan çıkar değerim düzgün yükselmişse korkmayayım boş yere.

evet maggiore çok önemliymiş, özellikle tüpte falansa iç kanamaya neden oluyomuş.
geç kalınırsa ameliyatla alınıyomuş
erken teşhis edilirse ilaçlı çözümü varmış.

hcg nin düzenli artışı olması durumunda ve kese görünmesi durumunda dış gebelik demiyorlar. bakalım kan verdim birazdan çıkar değerim düzgün yükselmişse korkmayayım boş yere.

İlk iki gün düzenli artmıştı diye hatırlıyorum hcg değerin.
Doktor son gittiğinde nasıl bakmaz?
Hakikaten doktorların da bu rahatlığını anlamıyorum.
Tamam sen çok hasta görüyorsun, sana bazı şeyler basit geliyor ama karşındaki insan için bu uyutmayacak kadar önemli belki de..
En azından dış gebelikten şüphelendiği anda hcg değeri için tahlil isteyip baksaydı bi.

İlk iki gün düzenli artmıştı diye hatırlıyorum hcg değerin.
Doktor son gittiğinde nasıl bakmaz?
Hakikaten doktorların da bu rahatlığını anlamıyorum.
Tamam sen çok hasta görüyorsun, sana bazı şeyler basit geliyor ama karşındaki insan için bu uyutmayacak kadar önemli belki de..
En azından dış gebelikten şüphelendiği anda hcg değeri için tahlil isteyip baksaydı bi.

ameliyattan çıkmış gelmişti, kapısında sonuç göstermeye gelen bi kuyruk vardı artık kafası karıştı herhalde
ya da gerek görmedi.
benim içim rahat etmedi kendim yaptırdım.

Allahtan para vermedim, laboratuara gidip dün doktor benim hcg değerime bakmamış dedim önceki tahlillerime eklediler :) yoksa 43 tl vericektim

belki o 2 günde saglıklı bebekte stresten düsecekti daha dıkkatli olmaları gerekir tabiki insanoğlu hata yapabılırız ama tıp buna musaıt bi sektör degıl bnce
kesinlikle öyle. o kdr üzüldüm ki baya arastrdm amlyt fln olunması gerekiyor diye cok üzüldüm pzrtsiye kdr ne cektim Allah biliyor. tıp sektöründe böyle seyler olması cok güvensizlik veriyor

Back