Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hanımlar işbankasında altın hesabı açmak istiyorum işcebten şubeden defterinizi alın diye not çıktı vazgeçtim. Size sormak isterim. Eğer altın hesabı olan arkadaş varsa kesinti oluyor mu altın hesabında acaba. Ben de internetten siz gibi altın alıp biriktirmeye heves ettim de. Bugün 12.5tl erikli damacana aldık. Başka harcamamız yok.

Kesinti yok canim. Vadesiz altin hesabimda hicbir islem icin ücret alinmadi

İnternetten açtıktan sonra bir de şubeye gidip imza falan attınız mı peki?
Canim internetten acilmiyodu yanlis hatirlamiyorsam.
Ben şubeye gittim söyledim hemen açtilar hesabi imzalarimi attim
Sonra internet bankaciligindan takip etmek istiyorum dedim hesap no verdiler ve sifre olusturduk.
Playstoreden isbank cep indirip bilgilerimi girdim sifremi girincede her islemimi yapabiliyorum.
Subeye gitmen lazim once diye biligorum. Cunku ben euro hesabi acmak istedim gecenlerde şubeye gidin yazdi

Aynen bana da şubeden hesap defterinizi alın deyince onaylamadım. Ben işcep kullanıyorum zaten.çok teşekkürler cnm hesap işletim ücreti almaması süper. Sizin maaş hesabı diye mi almıyor yoksa herkesten mi almıyor acaba gidip konuşayım bankacı ile ben de başlayayım birikime. Alyansımızı Çelik alyans ile değiştirdik.eski alyansları bozdurup hesaba atacağım ilk birikimim şuan için iki adet alyans.:)

Hayirli olsun bereketli olsun.
Canim maas bankam degil isbank.
Yinede iyice belirt hicbir sekilde ücret kesilmesin diye.

A Alya_sura88 hesap açinca haberdar eder misin.
Herkese günaydin ve hayirli cumalar
Okulda işler çok yoğun bu aralar
Bugün harcama yapmam herhalde
Maaşlara son 10 gün

Bş bankasının mobil uygulamasından altın hesabı açtırdım. İmza atın cüzdanı alın yazıyodu. Bi on gün sonra gittim bankaya gerek yok dediler

A Alya_sura88 hesap açinca haberdar eder misin.
Herkese günaydin ve hayirli cumalar
Okulda işler çok yoğun bu aralar
Bugün harcama yapmam herhalde
Maaşlara son 10 gün
Tamam cnm haber veririm mutlaka bugün 20tl fön 5 TL oje ve törpü için ödedim. Toplam 25 TL harcamam var. Ama pazartesi hem altın hesabı açtıracağım hem de 1gr altın Bebek görmeye giderken götüreceğim. Alyansları ne kadara bozacaklar bakalım yazarım sizlere

ALYA yanlış anlamazsan eğer bi şey diyeceğim kendi alyanslarını mı bozduracaksın bende bi ara bozduracaktım da bozdurma yenisini al o evde dursun dediler canım. uğursuzlukmuş evliliğe dediler. onu duyunca bozdurmamıştım. bilmıorum hurafe mı ama bil istedim :)

Marketten sandviç, su ve meyve aldım. 5,75 TL tuttu.
Akşam bir arkadaşımla yemeğe çıkacağız. Orada da yemeğiyle, kahvesiyle 20-30 TL arası harcarım tahminen.
Bugünü de böylelikle kapatmış olurum.
Dolar düşüyor bu ara. Biraz dolar almıştım, pişman oldum vallahi.
Benim planım şu: Doları bozdurmayacağım. Ama bir sonraki birikimimi altın yapacağım.
Birikim dediğim de kuş kadar zaten.
Ne dersiniz? Sizce ne yapayım? Doları bekleteyim de yükselsin mi?

Arkadaşlar ben çalışırken iş yerimin istegi üzerine hesap açtırmıştım nasıl kapattırabilirim çok zor olur mu 6 ayda bir 75 tl ödememiz gerekiyormuş açık oldugu için

Bugün aldıklarım
Allah izin verirse bu hafta evlilik yıl dönümümüzü kutlayacagız eşime işyerinde sıcak sıcak çay içebilsin diye güzel bir termoslu kupa aldım 15 tl verdim
Ogluma bir tane kraker ve eti puf aldım 1.25 tl
Bugünü böyle kapattım

oturduğun yere,şehre,siteye göre değişiyor illa ki...benim kardeşim aidat için 600 ödüyor mesela
Çokmuş dogrudur tabi bilemiyorum hiç sitede oturmadım apt da oturyorum 7 daireli 3 .kendi evi 3 ü ise kiracı aidat merdiven yıkatma yönetici vs yok bizim apt da

Çokmuş dogrudur tabi bilemiyorum hiç sitede oturmadım apt da oturyorum 7 daireli 3 .kendi evi 3 ü ise kiracı aidat merdiven yıkatma yönetici vs yok bizim apt da
havuzlar,spor salonları,peyzaj vs eklendikçe artıyor site aidatları.. hatta m2 ye göre bile aynı site içinde de değişiyor..bizimki uygun çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…