- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.361
En cok su icmek ise yariyor ama kis gunude insanin aklina su icmek pek gelmiyorhavalar sogudu yoksa cok yuruyus yapıyprdum
ekmegı cok azalttım hemde beyazı yemıyprum
tam bugday
Suyu cok ıcıyorum
zaten 8 saat ayakta calısıyorum
tatlı ıle pek aram yok
pılav makarna zaten sevmem
salatalarım yagsız tuzsuz
meyvelerım yarım muz vs
abur cubur nadır yerım
he bırde gec saatte asla yemıyorum
yesıl cay ıcıyorum bırde
Hım tamam. Biz darıca yerli mahallesindeydik çınaraltı ziraat bankası filan var bilirsen. Kale parka da yakın sayılır. Kartepeyi pek sevmedim bizim sahil kasabaları modunda değil. Çok dağınık yerleşimisoyle soylıyeyım merkeze aracla 5 dk
Akse sapagının sonu
Triko kalin yeni bir yelek. Cay lekesiBen eskiyenlerimi evde giyerim genelde. Ama evde giyilmeyecek kot gibi şeyler filansa lekeyi çıkartamıyorsan boyatmayı deneyebilirsin
Var canm yanlislikla fon olarak aldim 5 gram.Yani nakit paran varsa altın almak en iyisi bence
Bulaşık deterjanı sıkıp güzelce çitiledin mi bir kaç kezTriko kalin yeni bir yelek. Cay lekesi
Kumas etek cay
Gomlek yag
Canim evde de duzgun giyinmek istiyorum ve bu seyler disarda giydigim seyler..
Pasaklo gibi duruyorum giyinince
Daha ucuzlar mi kiVar canm yanlislikla fon olarak aldim 5 gram.
Sonra anlayinca vadesiz altin hesabina da 2 tame aldim
Daha bes bin kadar var kenarda..
Onlarida ucuzlayinca alayim diyorum
Ama bana uzun vadede hangisi kar getirir. Cumhuriyet almadim hic
ben ev ısı yaparken gıyıyoerum
Bankadan alıyorsan öyle devam et. Çok fark yok. Kuyumcular çok fark alıyor al satta zatenVar canm yanlislikla fon olarak aldim 5 gram.
Sonra anlayinca vadesiz altin hesabina da 2 tame aldim
Daha bes bin kadar var kenarda..
Onlarida ucuzlayinca alayim diyorum
Ama bana uzun vadede hangisi kar getirir. Cumhuriyet almadim hic
Canim ustume demlik dokulduBulaşık deterjanı sıkıp güzelce çitiledin mi bir kaç kez
Bankadan alıyorsan öyle devam et. Çok fark yok. Kuyumcular çok fark alıyor al satta zaten
Kumaş boyasıyla boyanabiliyormuş bi araştır istersenCanim ustume demlik dokuldu
Kumasi ne ettiysem cikaramadim
Triko desen biraz lekeli yikadim yikadim cikmadi
kartepe ye bır kere gıttımHım tamam. Biz darıca yerli mahallesindeydik çınaraltı ziraat bankası filan var bilirsen. Kale parka da yakın sayılır. Kartepeyi pek sevmedim bizim sahil kasabaları modunda değil. Çok dağınık yerleşimi
Kekte tum tum mu kariyorsun nasil yapiyorsunBu arada portakal yedik. Kabuklarini poşetleyip buzluğa.
Keklerde ve aşurede bayiliyorum pirtakal kabuğuna. Olmazsa olmazim.
Küp küp minik dograyip keklere ve aşureye..
Yok bizim tam darıca içi merkezkartepe ye bır kere gıttım
Allahım bıtmedı gıttı yol.
Arslanbey kampüsü falan var.
tabı tabı ıyı bılırım ıstasyon darıca sınırını dıyorsun sen.
Burada yasadıktan sonra oraları begenmessın
Aşureye atilan gibi. Minık küpler séklinde.Kekte tum tum mu kariyorsun nasil yapiyorsun
Simdi uzunlamasina koyuyorum. Çikarinca buzlu buzlu doğramak daha kolayAşureye atilan gibi. Minık küpler séklinde.
Hoş oluyor.
Birazda rendelerim atarim buzluğa
Hi biz asureyede hic katmayiz ki o yuzden sordumAşureye atilan gibi. Minık küpler séklinde.
Hoş oluyor.
Birazda rendelerim atarim buzluğa
Bende olduğu gibi attim buzluğa.Kizlar kv bana bayagi limon vermisti.dun baktim 10 kadari curumus.bende suyunu sikp 2 litre kadar kucuk su siseleriyle buzluga attim limonum olmadiginda kullanirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?