- Konu Sahibi pure hazel
Benim ikiside bu ay gidecek :SGitti çeyrekler.
Benimde 1 tane hediye almam lazim yaz için .arkadaşin bebegine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikiside bu ay gidecek :SGitti çeyrekler.
Benimde 1 tane hediye almam lazim yaz için .arkadaşin bebegine.
Hosgeldin bluedolphinHerkese merhabalar,
Bu konu başlığı ilgimi çekti ve sizlerle tanışmak ve bu başlıkta paylaşımda bulunmak istedim.
Birbirimize marketlerle ilgili kampanyalar ve tasarruf yapmak ile ilgili önerilerde bulunabiliriz. Ne güzel.
Ben erzak alışverişim için A101'i çok tercih ediyorum. Yoğurt, süt, peynir, çay, makarna, kağıt havlu, temizlik malzemeleri, v.s. hem uygun fiyatlı, hem de kaliteli. Bir de arada haftanın ürünü güzelse ve ihtiyacım olan bir şeyse alıyorum. Cep kitaplarının ve klasiklerin fiyatları uygun. Serviste kitap okuduğum için onlardan aldım.
Bugün sabah işyerimin marketinde simit ve tulum peyniri için 4,5 TL ödedim.
Öğlen bir AVM'ye gittim. İŞten oraya gidişim ve dönüşüm metro ile oldu. Metro kartımı kullandım.
Öğle yemeği ve Türk kahvesi için 25,5 TL ödedim.
Rossmann'dan 2 tane oje, aseton ve makyaj pamuğu aldım. 15 TL tuttu.
Bugün toplamda 45 TL harcadım. Akşam evdeyim. Yemeğim hazır. Bugünü 45 TL ile kapatacağım inşallah.
Sevgiler.![]()
Kendinden bahsedermisin biraz bluedolphin hic gormedim seni ekonomi finans bölumundeHoşbuldum![]()
MerhabalarKendinden bahsedermisin biraz bluedolphin hic gormedim seni ekonomi finans bölumunde
Çalisiyo musun evli misin çocuk var mi
Bende 28 yaşindayimMerhabalarpure hazel
Ben zayıflama takımındaki arkadaşlarımla paylaşımda bulunuyordum burada daha çok.
Bugün forumdaki farklı başlıklara da bakmak istedim. Ve sizin konu başlığınız ilgimi çekti.
Ben kamuda çalışıyorum. Bekarım. 42 yaşındayım.
Kirada oturuyorum. Evin fatura, erzak, v.s. harcamalarını maaşımla karşılıyorum.
Ev ekonomisi özel ilgi alanım.
Matematikçiyim. İşimiz hep sayılarla ya, hesap kitap yapmak hoşuma gidiyor.
Ay sonuna kadar tasarruf yapıp, işin içinden çıkınca mutlu oluyorum.
Elimden geldiğince maaşımdan para biriktirmeye çalışıyorum.
Bu arada tanıştığımıza çok memnun oldum.
Sen de kendinden bahseder misin? Çok sevinirim.
Ne güzel arkadaslarla yilbasi eğlencesi yapacaksinizYılbaşı için arkadaş yemeğe davet etti 3 aile olacağız kendi çapımızda kutlama fln güzel olacak :) giderken tatlı alırız
Giyecek bi dolu elbisem var ama elbise alasım var bu senenin modası volanlı kadife siyah bi elbise alsam mı diyorum kararsızım çok da kıyafetim var aslında![]()
Geçen yıl ben davet etmiştim çok eğlenmiştikNe güzel arkadaslarla yilbasi eğlencesi yapacaksiniz
Biz tek takiliriz herhalde eşimle
Yok şehir dişi yapamayiz. Bebiş var hemGeçen yıl ben davet etmiştim çok eğlenmiştik
Bu yılda arkadaş davet etti sağolsun :)
Eşle başbaşa da güzel olur eğlenmeye mi çıkacaksınız yoksa şehir dışı tatil fln mı:)
bakıcı paranız ne kadar canım. gerçi bizim daha bebek yok bakıcı düşünür oldum ama çok istiyorum da daha 3 aydır gelmiyor ben bekledikçeYok şehir dişi yapamayiz. Bebiş var hem
Bebişi bakiciya emanet edip biz yemek yer biraz eğleniriz![]()
Benim işyerimdeki eski oda arkadaşım para biriktireceksem bana ekonomi ile ilgili çok güzel tüyolar veriyordu. Bir kenara dolar alıp koydum. İyi arttı kısa sürede.Bende 28 yaşindayim
1 bebisim var
Ögretmenim
Biz de kizlarla cok aktifiz. Birikim yapiyoruz tasarruf yapiyoruz. Fikir alisverisi
![]()
Tanıştığımıza çok memnun oldum canım. Benim Matematik bölümünden arkadaşlarımın çoğu öğretmenlik yapıyor senin gibi. Öğretmenlik çok güzel bir meslek.Bende 28 yaşindayim
1 bebisim var
Ögretmenim
Biz de kizlarla cok aktifiz. Birikim yapiyoruz tasarruf yapiyoruz. Fikir alisverisi
![]()
600 veriyorum. Biraz tanidik olduğu icin uygun. Hafta içi birbucuk gun gelmiyor. Sabah dokuzda geliyor aksam 3 te gidiyorbakıcı paranız ne kadar canım. gerçi bizim daha bebek yok bakıcı düşünür oldum ama çok istiyorum da daha 3 aydır gelmiyor ben bekledikçe![]()
Olur inşallah bebis. Yaş kaç lindalinda600 veriyorum. Biraz tanidik olduğu icin uygun. Hafta içi birbucuk gun gelmiyor. Sabah dokuzda geliyor aksam 3 te gidiyor
Eşim de çoğu zaman nöbet dönüşu bakiyor600 veriyorum. Biraz tanidik olduğu icin uygun. Hafta içi birbucuk gun gelmiyor. Sabah dokuzda geliyor aksam 3 te gidiyor
Haftasonu geliyormu? 600 uygun gibi goxukuyor ama calışma saatleri de 9-15 iyiymiş. Şimdi ben işe dönsem 8,30-18.30 gelmesi lazım tabi fiyatı da ona göre oluyor. Bir de ikiz olunca gelmrk isteyen az oluyor yada 2 bakıcı bulmsk getekiyor işimiz çok zor oyuzden açıkçası ben kreş düşünüyorum 2,5 olunca. Sizinki nekadarlık?600 veriyorum. Biraz tanidik olduğu icin uygun. Hafta içi birbucuk gun gelmiyor. Sabah dokuzda geliyor aksam 3 te gidiyor
ay ne güzel senin püre hazel çalışma saatleri bizim maalesef sabah 8 akşam 5Olur inşallah bebis. Yaş kaç lindalinda
Benim 3cekmeceli var ve baya dolu. Yazdan bezelye barbunya yesil fasulye domates doğranmış biber karışık sebze kızartmalık işte et falan var. Bazen haşlayıp baklagil koyuyorum bazende kıyma alıp kavurup koyorum yada kofte yapıp topluca stokluyorum. Kışın ben birçok yemeği ordan kullanırım özellikle çalışıyorsan edinmelisin bir tane hem yazdan hazırlayınca ekonomik hemde elinin altında pratikkızlar sizin ayrıca difriziniz mi var. balık vs koyacak yer oluyor. ben sebzeler ve kırmızı eti zor sigdiriyorum dondurucu bolumune