- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.781
Gece 2 de uyuyan cocuk, kreşten sonra 9.30-10 arası uyumaya başladık.Teşekkür ederim fikrin icin. Sadece derdim giderken alisma sureside aglayacak falan kiyamazsam ya diye dusunuyorum. Ama her çocuk illa alisiyor. Bi de yatma yeme oyun saatini evde istedikleri zamana göre ayarlıyor simdi cani ne zaman isterse orda buna ayak uydurabilir mi diye korkuyorum cocugu zorlar miyim diye. Ama görüyorum ki bu aralar hic yeni seyler ogrenmiyor ve evde canı cok sıkılıyor eşim bile yaza verelim artık modunda. Rabbim en hayırlısını versin insallah tüm cocuklarimiza.
Peki sence seneye 3.5 yas olacak kreş icin gec değil dimi. Yani seneye yaz döneminde yarim gun kreş yarim gun bakici şeklinde 3 ay öyle devam edip sonrasinda tamamen kreşe vereyim diye b planim var eger5bu sene vermezsem ki. Bakici abla cok guzel bakiyor.sadce kreş gibi aktif faaliyetler evde yapilmiyor. Acaba gelisimini engelliyor muyum diye düşünüyorum. Çünkü kreşte hep farkli seyler yapiyorlar sanki evde hep ayni oyuncak falan ne bilim. Ay ne zor isler.
Ay maşallah darisi bizim kiza.. İnşallah en uygun zamani seçebilirim. Konu bebeler olunca insan bi daha endiseli oluyor. Teşekkür ederimmGece 2 de uyuyan cocuk, kreşten sonra 9.30-10 arası uyumaya başladık.
Her sabah 8-9 arası mutlaka uyanır, saat kaçta yatarsam yatsın.
Benim oğlum bana çok düşkündür. Bendem başkası ne yedirir ne de uyutabilirdi.
İlk ay tamamen okula altı. 1 ayda en fazla 1 hafta ağlamıştı okula girerken.
Şimdi girip içeri çantasını alıp sınıfına çıkıyor arkasına bile bakmıyor bazen..
Yemek saatleri, uyku saatleri düzenleniyor.
Evdeyken biz onu göre yaşıyorduk neredeyse ama şimdi çok düzenli. Bu düzenli hayatı zaten kreşten sonra olunacağını öncesinde çok zorlamadık şimdi kendiliğinden oturdu bu yeni düzen
Merhaba umarim mesajimi okursunuz, o dönemdeki cinlamaniz gecti mi acaba, sebebi neymisHerkese merhaba
Düzden az nohut var
Şehriye pilavı ile öğlen yedik ama arttı et kavuruyorum.
kulağımda bir senedir geçmeyen Çınlama var salı günü için randevu aldık kendi muayenehanesi olan bir Prof dan. Bakalım ne diyecek
Merhabalar bazen hiç fark etmiyorum ama genel olarak var ben uyurken dişlerimi sıkıyorum çene kaslarım güçlendi ve büyüdü diş hekimi sert plaka yaptırdı yatarken üst dişe takılıyor ve masseter çene botoxu yaptırdım, kombine tedavi işe yarayacak gibiydi gebe kaldım botox seansları kaldı malesef, KBB ye gittim mr çekilecekti covid sebepli gidemedim ama dr bir şey yok gözüküyor mr da çekelim emin olalım bu işi kendinizi telkin ederek çözebilirsiniz demiştiMerhaba umarim mesajimi okursunuz, o dönemdeki cinlamaniz gecti mi acaba, sebebi neymis
Ilac falan verdi mi, benimde aşıdan sonra oldu ama genel olarak boyun düzleşmesi ve cene sıkma da var, kulak mr ı cekiliyor bu duurmlardaMerhabalar bazen hiç fark etmiyorum ama genel olarak var ben uyurken dişlerimi sıkıyorum çene kaslarım güçlendi ve büyüdü diş hekimi sert plaka yaptırdı yatarken üst dişe takılıyor ve masseter çene botoxu yaptırdım, kombine tedavi işe yarayacak gibiydi gebe kaldım botox seansları kaldı malesef, KBB ye gittim mr çekilecekti covid sebepli gidemedim ama dr bir şey yok gözüküyor mr da çekelim emin olalım bu işi kendinizi telkin ederek çözebilirsiniz demişti
Mr işini halledemedim gebe olunca . Çınlama için ilaç vermedi kendinizi telkinlerin duymamaya o sese odaklanmamaya çalışın dedi ama çene sıkma ile bağlantısı var bence Botox sonrası yoktu sankiIlac falan verdi mi, benimde aşıdan sonra oldu ama genel olarak boyun düzleşmesi ve cene sıkma da var, kulak mr ı cekiliyor bu duurmlarda
SelamMerhabalar nasılsınız kızlar
Zeynep Gulru biz iyiyiz canım, uğraşıyorum. Zaman akıp gidiyor sanki hicbir sey yapmiyor gibiyim ama bir şeye de zaman bulamiyorum. Siz nasılsınız kreş okul işleri halloldu mu?
Bizde birikim isleri pek parlak değil.. Tam bu ay iyi gidiyoruz derken surpriz bir harcama çıkıyor.