- Konu Sahibi pure hazel
- #87.761
Iyi geceler kizlar. Birikimler bereketli olsun. Insaallah yeni yilda bol ve bereketli birikimlerimiz olsun. Esim bugun cocuklara ve kendine 500 er liralik bes actirdi. Her ay 1500 tl arti devlet katkisi birikmis olacak.boylece. Aslinda bes e cok sicak.bakmiyordum ben ama esimin kurum katkisi cok iyi ve altin fonu secmis hepsini. Dolayisi ile aklima yatti. 500 e 150 devlet ,300 de esimin kurumu veriyor. Biriksim kenarda dedik bakalim. Insaallah uzun yillar guzelce biriktirirjz. Cocuklara da ilerde bir guvence olur. Belki universite icin belli ek baska egitim.harcamalari.icin.
Bunum disinda ek hesabimi kapatmam.lazim.ama.ne zaman sira gelecek.bilmiyorum. Arabanin bakimi var 2000 tl ona gidecek. Mtv var 600 civari da o. Esime kurumdan cok uygun fiyatli.bilg geldi. Onu aldik maastan kesecekler 1200 tl. Bu ay biraz zor gibi Allah buyuk.bakalim. Cocuklarin okul.kayitlari da 2 3 hafta icinde yapilacak.ins. Kizimi pesin, oglumu taksitle yazdirmaya karar verdik.
Bunum disinda ek hesabimi kapatmam.lazim.ama.ne zaman sira gelecek.bilmiyorum. Arabanin bakimi var 2000 tl ona gidecek. Mtv var 600 civari da o. Esime kurumdan cok uygun fiyatli.bilg geldi. Onu aldik maastan kesecekler 1200 tl. Bu ay biraz zor gibi Allah buyuk.bakalim. Cocuklarin okul.kayitlari da 2 3 hafta icinde yapilacak.ins. Kizimi pesin, oglumu taksitle yazdirmaya karar verdik.