Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cok geçmiş olsun...
Altının ons bazinda bir yere gittigi yok ne uzuyor ne kisaliyor, crypto Para piyasasi oyle mi heyecanlı 😄

Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur umarım.

Ben ilk pandemi patladığında bu soruyla yuzlesmistim
Evet yüklü altinim vardı ama evde kalakaldık
E dükkanlar kapandı kıra işi yalan
Ek gelir yolu olmalıydı
Altin ancak yedek akçe artık, hala maliyeti düşük altınlarım var ama çok eklemem

Merhaba herkese
Okul maaşları msj olarak göndermiş
Esiminde belliydi bugün hesap kitap yapıcam
İstediğim birikimi yapmak için biraz zorlamam lazım ama bakalım
Bu hafta full sınavlarla uğraşıyorum cumaya kadar notları girip bu strestende kurtulmak istiyorum.

Merhaba herkese
Okul maaşları msj olarak göndermiş
Esiminde belliydi bugün hesap kitap yapıcam
İstediğim birikimi yapmak için biraz zorlamam lazım ama bakalım
Bu hafta full sınavlarla uğraşıyorum cumaya kadar notları girip bu strestende kurtulmak istiyorum.
Notları girdim başımın etini yiyorlar 3puan daha 5 puan daha diye😤

Kaç aydır bu ayki yapacağım birikim için uğraşıyordum(kk kestim yüklü borçları bitirmeye çalıştım) ama haberim yok eşim internetten 2 bin kadar alışveriş yapmış benim moral motivasyon gitti.kendim için alacaklarımı bekletiyorum ama.1600 a kadar düşürdüğüm kk 3600 geldi :KK43:
Hedefledigim birikimi yapamayacağım canım çok sıkıldı.

Günaydın kızlar
Cok şükür maaş günü geldi. Yarin ödemelerimi yapacagim inşallah. Kredi kartımi bitirmeliyim kesinlikle.bi sekilde açılıyor hep. Bereketi mi kaçıyor noluyor.
Böyle hep altin falan biriktiriyoruz ya uzun zaman biriktirmek degil de onu yatirima dönüştürmek benim gözümde sanki daha önemli. Çünkü biz biriktirirken her sey her gun zamlaniyor.ama ufak bi pesinatla falan yatirima dönüştürüp kredi ödemek daha mantikli geliyor bana. Yatirim tavsiyesi degildir!

Günaydın
Elektrik faturası 550 geldi geçen ay 200 gelmişti
Yaa.. inanamıyorum. Bize de hep 200 den fazla gelirdi. Geçen ay ütüye falan dikkat ettim avizemiz loş ama çok elektrik harcıyordu, başka ampül kullanamıyorduk onu değiştik; 180 geldi. Bu ay artık x2 den fazla olacak sanırım. 150watt ı mı ne geçersek 125% deniyordu. İnanılır gibi değil.

Hayat pahali. Ben bugun (12yi gecti ama yinede bugun diyeyim) 25tl ezcaneden grip ilaclari aldim
Markete gittim karnabahar ekmek nescafe mangallik kömür kola aldim 45 tl tuttu. Hakmarda 32likomili tuvalet kagidi iki gun once 20 liraydi bugun 15 lira:eek: hemen aldim bende.
70lira ile günü kapattim.
Bir küçük su ve bir hoşbeş ufak gofret 6 40. Dolmuş 5 tl toplam 11.40

X