- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.021
Teşekkür ederim canımKmsl Hnd canım yarına mevlam kayıra
Çok güzel geçsin, gönlünüze göre olsun inşallah
Bugün hiç bir şey gelmedi içimden neden bilmiyorum. Eşim market alışverişi yaptı 57₺, yemek yapamadım dışarıdan söyledik 45₺ (bunu yaptığımda çok üzülüyorum). Araba bozulmuş, benim gün parası planlarım suya düşecek gibi hayırlısı bakalım
Yapma bunu yapma pişman olursun sonraaayarin baklava aldıracam diyetimin 5. günü kutlaması yapacam
Yapma bunu yapma pişman olursun sonraaa
Seninle evlenebildigim Dur gideyim de iki rekkat şükür nazmazi kılayim deseydinAilecek öyleler ya türünün son örneği. Genlerinde bir sıkıntı var. Bir tek ben değil herkes onların tuhafligiyla ilgili konuşuyor.
olmam ya çok canim istiyooo saray helvası konusmustuk ya o zamandan beri pişmaniye istiyo canim bulamadık bari dedim baklava yiyem
olmam ya çok canim istiyooo saray helvası konusmustuk ya o zamandan beri pişmaniye istiyo canim bulamadık bari dedim baklava yiyem
Inşallah yolu ve bahtı açık olsun kızınınÇok teşekkür ederim kızlar❤❤❤❤
kız aşk olsun valla benim canım herşeyi çekerYaaa sana gondereyimm cok uzuldum su an
Hakkini helal et
kız aşk olsun valla benim canım herşeyi çeker
kız aşk olsun valla benim canım herşeyi çeker
aa valla alakası yok canim bende yazıyorum yediklerimi aldıklarımı aynen terminallerde vardır hamile felan değilim zaten nolacakYaa hic yazasim gelmiyor iste korktugum basima geldi..
Terminale bakin kesin vardir
Birde hakmarda cekme helva oluyor oda guzel benziyor ona bak
evet bende öyle biliyodum ama bulamadimBimde de pismaniye var diye biliyorum
aa valla alakası yok canim bende yazıyorum yediklerimi aldıklarımı aynen terminallerde vardır hamile felan değilim zaten nolacak