Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu akşam menüde ali nazik var kizlar. Kıyma yerine tavuk göğsü bırakacağım üzerine eşim beyefendileri kıymalı sevmiyor yanina sebzeli şehriye çorbası ve pilav yapacagim. Bizim tatil yerimiz belli oldu galiba kızlar tuncelide çadır konseptinde bir otel açıldı sanırım geçen seneydi. Mekânı cok guzel ormanin ici ve nehir kenarında. Yanlız oglanla nasil olacak onu bilmiyorum yuzde 500 burnumuzdan getirecek. Gitmesekte icimde kalacak doğumdu depremdi virustu cok bunaldim.

Market alisverisimiz 90$ tuttu. Dun mangala gittik, hava biraz kapaliydi ama yagmur baslamadan bitirdik.
Bugun yarin Carter's dan alisveris yapacagim, kizin dogum gunu icin 30% indirim kuponu gondermisler, yegenlere falan hediye alacagim, cocuklarin da birkac eksigi var.
Kayinvalidemin agustos sonu bileti iptal olmustu ama hala o ucusa bilet satiliyor anlamadim, dun aradim ama musteri hizmetlerine ulasamadim, bugun tekrar deniyecegim bakalim nasil bir aciklamalari var.

Pazara ugradim
Taze fasulye dolma biber semiz otu aldim.
Dolma biberleri belki temizler koyarim miniciklerdi.
2 posetlik visne ve 2 posetlik kirmizi erik dolapta yerini aldi.
Cilek aldim yikadim bu aksam biter
Taze yaprak buldum uzumun gobegindeyim pazardan yaprak aliyorum diye kendime kizdim bu anneme gidecek.
Bamya pisirdik yarina da kaldi bu ara tarhana corbasina dustum bu sicakta icim istiyor yahu pek yiyemedim
Ufacik bir kap sarma pisirdim
Simdi cay vakti..
Kislik hazirliklar basladi puff hic bitmeye kislik hazirlik
Esim migrostan kiyma aldi yine kotu cop olacak eskiden cok memnundum bisey oldu

okyonus sizin işten haber var mi
Maalesef yarın tekrar sağı solu arayacak eşim.Bugun tayın subayını aradı adam demiş bana eşimin tayini ne olacak çocuğun okulu ne olacak lojman ne olacak diye sorma bende bilmiyorum şubattan beri konuşuluyor daha bir atama veya yerler ilgili birsey yok bende tayinciyim zaten demişO bilmiyor bu bilmiyor kim biliyor canıma yetti.Şubatta konuşuluyorsa netleşmediyse niye atadın bizi başka adam mı yok İzmir’de çalışanı ata gelip gitsin.Kafama agrı çıktı moralim 0Allah tez zamanda güzel hayırlı haberler almayı nasıp etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…