- 15 Nisan 2017
- 3.320
- 8.628
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.901
Bugün çok yorucu bir gün gecirdim. Iki bezli bebe baya uğraştırıyor. Önümüzdeki haftasonu eşim evdeyken halilari kaldırıp başlamayı düşünüyorum tuvalet eğitimine dua edin kızlar oğlum çabuk alışsın pişik olmuş sıcaktan bugün her alt değiştirmede banyoya sokup belden aşağısını suyla yıkamak zorunda kaldım. Uzuluyorum bu haline inşallah çabucak tuvalete alisirda kurtulur su bezden. Cocuklari sırayla doyur altlarini ac sakinlestir uyut vs derken gün bitiyor. Ikisinede banyo yaptırdım yemek falan uğraştırdı beni baya. Kızın tarhana çorbası arttı buzluğa attım yine bir kavanoz oğlandan kalan küçük mama kavanozları var kızda değerlendireyim bari hazirladigim kiza hazirladigim yemekler arttıkça buzluğa atacağım sıkışık olduğumda baya is görür. Akşam oğlan dışarı çıkmak istedi kızı uyuttuktan sonra çıkardım dolaştık baya. Parka gitmeye tenezzül etmiyor artık kerata bacak kadar boyuyla dağ bayır gezelim istiyor Mutfak göçüyor 3 posta çamaşır birikmiş katlanacak. Biri bana enerji üflesin lütfen.