Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün çok yorucu bir gün gecirdim. Iki bezli bebe baya uğraştırıyor. Önümüzdeki haftasonu eşim evdeyken halilari kaldırıp başlamayı düşünüyorum tuvalet eğitimine dua edin kızlar oğlum çabuk alışsın 🙏 pişik olmuş sıcaktan bugün her alt değiştirmede banyoya sokup belden aşağısını suyla yıkamak zorunda kaldım. Uzuluyorum bu haline inşallah çabucak tuvalete alisirda kurtulur su bezden. Cocuklari sırayla doyur altlarini ac sakinlestir uyut vs derken gün bitiyor. Ikisinede banyo yaptırdım yemek falan uğraştırdı beni baya. Kızın tarhana çorbası arttı buzluğa attım yine bir kavanoz 😍 oğlandan kalan küçük mama kavanozları var kızda değerlendireyim bari hazirladigim kiza hazirladigim yemekler arttıkça buzluğa atacağım sıkışık olduğumda baya is görür. Akşam oğlan dışarı çıkmak istedi kızı uyuttuktan sonra çıkardım dolaştık baya. Parka gitmeye tenezzül etmiyor artık kerata bacak kadar boyuyla dağ bayır gezelim istiyor 🤣 Mutfak göçüyor 3 posta çamaşır birikmiş katlanacak. Biri bana enerji üflesin lütfen.

Maalesef yarın tekrar sağı solu arayacak eşim.Bugun tayın subayını aradı adam demiş bana eşimin tayini ne olacak çocuğun okulu ne olacak lojman ne olacak diye sorma bende bilmiyorum şubattan beri konuşuluyor daha bir atama veya yerler ilgili birsey yok bende tayinciyim zaten demiş😭O bilmiyor bu bilmiyor kim biliyor canıma yetti.Şubatta konuşuluyorsa netleşmediyse niye atadın bizi başka adam mı yok İzmir’de çalışanı ata gelip gitsin.Kafama agrı çıktı moralim 0😭Allah tez zamanda güzel hayırlı haberler almayı nasıp etsin inş🤲
Yani bu teşkilattan kafayı yemeden emekli olabilseydik.

Yani şuraya artık üzgün olduğumu mutsuz olduğumu yazmak istemiyorum ama hergün mutsuZum sürekli ağlama modunda geziyorum ne yediğimden ne içtiğimden birsey anlamıyorum bunları yaşatanı Allah’a havale ediyorum.İnş yarın güzel haberler alırız hayatımız biraz olsun netleşir Allah’ım 🤲

Yani şuraya artık üzgün olduğumu mutsuz olduğumu yazmak istemiyorum ama hergün mutsuZum sürekli ağlama modunda geziyorum ne yediğimden ne içtiğimden birsey anlamıyorum bunları yaşatanı Allah’a havale ediyorum.İnş yarın güzel haberler alırız hayatımız biraz olsun netleşir Allah’ım 🤲
amiin canım evli mi bekar mi diye düşünmüyorlar. İnsan olarakta düşünmüyorlar ki 😤

Selam kızlar
Sabah her zamanki gibi 6 da ailece ayaktaydık. Kahvalti hazırlarken düdüklüye nohut koydum haşlandı. Kahvaltidan sonra da et koydum pişti. Pilavla etli nohut yaptim.

Kızıma da nohutun bir kısmıyla humus yaptım bir de yayla çorbası pişirdim.

Kızım bir yerlere tutunup ayaga kalkmaya başladı tehlike çanları daha sesli çalıyor 😰

Bugun harcama olmaz, ayın bitmesine son bir gün.

Canım senin kocanın bu şark görevi bitmeyecekmi hiç?Sürekli yurtdışında,sınırda filan.Eskiden askerin 2+2 şark görevi olurdu galiba.Bu kadar uzun,böyle zorlu görevler cidden insanın hayatını çalar.En azından akşam evine gelebileceği bir yerde olsa bari.Burda diğer asker eşleride var, tuçe nin eşi bir geçen yıl yurtdışına gitti galiba, oda seninki kadar uzun değildi bildiğim.Sen böyle yazdıkça çok üzülüyorum gerçekten, bu kadar olmaz olmamalı diyorum.Hiç senin eşin kadar yurtdışına gönderilip,ailesinden ayrı kalan asker duymadım 😔 farklı bir durumumu var eşinin?

Kızlar bugün beslenmemi öyle bozdum ki anlatamam :)

akşam dışarı çıktık yemek yaptırmadı eşim.

Döner dürüm yedim ve ayran içtim , içine sadece döner koydurdum

Üstüne bir top kaymaklı dondurma, iki adet tulumba tatlısı 😥 Gömdüm.

yarın çok sıkı bir detoks yapacağım kabaklı falan ancak dengelerim 😂

Toplam harcama 80 tl

Durumunuz çok zor ya çok uzuluyorum size. Insallah bir an önce netlesir hersey. Bazi kurumlarda insan degil robot calistirdiklarini falan zannediyorlar kisinin aile hayati sosyal hayati umurlarında değil. Burda içini dökmen gayet normal insan çevresindekilere bazı şeyleri anlatamıyor burda anlatınca rahatlıyoruz hepimiz ⚘

Toplam harcama 80 tl
Afiyet olsun arada böyle kaçamaklarda lazım 😍

Toplam harcama 80 tl
oohh afiyet olsun arada olur öyle yaau

Ya ben bizimkilerin çektiği korku filmlerinden aşırı korkuyorum. Kur'an i Kerim'de geçiyor çünkü...
Yoksa zombiler vs gerçek değil , ürkütücü sadece. Makyaj
evet onları hayatta izleyemem gecen gün youtube de gizemli olaylar diye bi videoyaya denk geldim ayy izleyemedim ya çok korktum 😮 simdi yine korktum bak

Toplam harcama 80 tl
Canım afiyet olsun arada kendimize ödül vermek gerekiyor ki sen ödülü çoktan haketmiştin😘😘😘

X