• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bulaşık deterjanı bende fairy kullanıyorum, çok memnunum. Tablet finish Quantum veya hepsi bir arada.
Beyaz çamaşırlar için ariel dağ esintisi, renklere rinso, bingo, persil. Hangisini bulursam. İlk kez tursil aldım henuz açmadım umarım memnun kalırım.
Yumuşatıcı bim pembe çok memnunum.

ALYA yanlış anlamazsan eğer bi şey diyeceğim kendi alyanslarını mı bozduracaksın bende bi ara bozduracaktım da bozdurma yenisini al o evde dursun dediler canım. uğursuzlukmuş evliliğe dediler. onu duyunca bozdurmamıştım. bilmıorum hurafe mı ama bil istedim :)
Anladım cnm sağol yazığın için yenisini aldık eskiler kenarda duruyor. Acaba Nasıl bir uğursuzluk getiriyor. ;) neyse dursun o Zaman napalım.

BULAŞIK DETERJANI HAKKINDA::::Bulaşık dererjanı amway dishdrop kullanıyorum ben senelerdir . Bazen de fairy . Bir yemek kaşığı sıvı yağı bir bardak suya koyup içine bulaşık deterjanı karıştırıp bakın ne kadar bulanık oluyor. Ama amway deterjanı koyduğunuz su berraklaşıyor deterjan yağları parçalıyor bardaktaki su giderek berraklaşıyor. Pril koyun ne kadar berbat su oluyor. Fairy ile yaptım bir nebze iyi çıktı. O yüzden amway biterse fairy kullanıyorum

Bnde camasirda renklilerde omo
Beyazlarda ariel kullaniyorum ikisindende memnunum bir de 2-3 yikamada bir makinenin kireclenmemesi icin calgonda ekliyorum.
Yumusatici olarak yumos pembe olani kullaniyorum o da iyi bnce
Bulasik makinesi icin fairy kullaniyorum cok cok memnunum mukemmel hatta.
Elde bulasik icinde fairy kullaniyorum ondan da memnunum
Annem cicegim almis cok kotu diyordu.sakin alma diyordu.

Calgon kullanıyor musunuz kızla r ??
Ben kullanmıyorum ama Ayda bir sirke ile çalıştırıyorum kısa programda annem hep böyle yapardı
Ben kullaniyorum ya
Bana bosch servisi mutlaka calgon kullanin demisti o yuzden 2-3 calistirmada bir katiyorum
Sirke kullananlarda var ama ben hic denemedim

2 tl lik salatalık
Pırasa 1 kilo 2 tl
Havuç 1 tl lik
Turp 1 tl lik
Kara laha 1 tlik
Beyaz peynir 14 tl
Kabak 4 tl
Süt 2 tl
Vip kahve
Vip süt tozu 2 tane
Yeşil ve siyah zeytin ikisi 10 tl
Ekmek 3 tl
Limon 4 tl
Pişmaniye ve lokum oglum istedi :) 7 tl
Biskuvi 3 tl
Barbunya 8.75 tl
Nohut 8.75 tl
2 paket makarna 2 tl
Bulgur 2 tl
Ispanak 3 tl

A
İlaç gibi geldi para bebek yelegi ve patik satmıştım bi kaç tane 100 tl m bugün geldi :)İnşallah yine sipariş olur
Allah arttirsin canim.
Ben hic bilmem örgü dikis nakiş. Cok ta özenirim ama bilmem. Anneden gelen bi eksiklik galiba. Annem de hic bilmez.
Ceyiz de kayinvalideye gorümcelere bohca filan yaparken o tarz seyleri parayla ceyizciden aldik hep:KK51:
Görümceler cok güzel yaparlar örgü . Oğluma bir sürü yelek ceket battaniye filan yapmislardi

Back