- 19 Ağustos 2013
- 106
- 21
- 98
link paylaşmayı bilmiyorum amaLink paylaşırmısin bizde bakalım fikir sahibi olabilirz
Google Real self yaz oraya üye ol aramaya labioplasty yaz çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
link paylaşmayı bilmiyorum amaLink paylaşırmısin bizde bakalım fikir sahibi olabilirz
Canım bu kişiden kişiye değişir benim beş günde düzeldi ama hala hızlı yürümemeye dikkat ediyorum bence ara tatilde yaptır ya da rapor al derim hafta sonu düzelmek için bence yetmez tabi bu kişiden kişiye değişebilir doktorlara baksan ertesi gün işe gidersin diyorlar ama ben ertesi gün ayağa zor kalkıyordum oturmak falan zaten işkence gün geçtikçe hızlıca iyileşiyorsun ama.
Canım buz kompleksi iyi geliyor istersen dene şişlikleri azaltıyor bir nebzeşu an ağrı kesici kullanmayı bıraktım. hiç ağrım kalmadı. aman aman bir acı da duymuyorum. tek şikayetim çok şişkin dikiş yerleri. umarım zamanla formunu alır. bugün ikinci günüm. hiç kanamam olmadı bugün. ama düne göre oldukça şişkin.
Canım 10 güne kadar sızıntı şeklinde az kanama normalmiş endişelenmeBende bugün olalı tam 1 hafta oldu. Şişliklerim tamamen indi ama biraz morarmalarım var onlarda zamanla geçicek diye düşünüyorum. Dikişlerde az az peçeteyi sürdüğümde kan geliyo sizde de oluyo muydu normal mi bu yani. Biraz bundan dolayı korku yaşıyorum da.
Siz kime oldunuzBende bugün olalı tam 1 hafta oldu. Şişliklerim tamamen indi ama biraz morarmalarım var onlarda zamanla geçicek diye düşünüyorum. Dikişlerde az az peçeteyi sürdüğümde kan geliyo sizde de oluyo muydu normal mi bu yani. Biraz bundan dolayı korku yaşıyorum da.
Ara sıra kaşıntı oluyo. Bi de birden iğne batar gibi ağrılar oluyo sizde de oluyo mu..benim de 5. günüm bitti bugün. inanılmaz kaşınıyor yahu. dayanamıyorum bazen. sizde de oluyor mu? çooook fazla kaşınıyor.
Kaşıntılar iyiye işaret dikişler kaynıyormuş :) benim de oluyor hemen buz koyuyorum geçiyor buz çok işe yarıyor tavsiye ederimbenim de 5. günüm bitti bugün. inanılmaz kaşınıyor yahu. dayanamıyorum bazen. sizde de oluyor mu? çooook fazla kaşınıyor.
Canım bende ameliyat oldum ama açıkçası pek memnun değilim. 15 gün oldu bir yerde şişlik var doktor ödem dedi. Dudaklara baktığımda böyle boğum boğum dalga dalga sende iyileşme dönemimde bu şekilde şeyler oldu mu? Ne bileyim parça parça görüncede bi moral bozucubugün labioplasti ameliyatı oldum. ufak bir operasyon gibi geçti. işlem sırasında hiç ağrı sızı hissetmedim lokal anestezi ile işlem gerçekleşti. anesteziyi vermek için kullanılan iğneler dışında canım acımadı. hiç. bir buçuk saat sürdü. ameliyat bittiğinde ki görüntü beni çok mutlu etti. tam istediğim gibi dedim şiş ve yeni travmalı bölge olsa bile süperdi eskisine göre... ben de asimetri vardı. ama yine de doktorum şahane iş çıkarmıştı. şimdi eve geldim. anestezinin etkisi geçiyor. kanamam var. beni korkutuyor. iki tane antibiyotik içiyorum. şimdi de ağrı kesici içeceğim. az önce ilk defa wc ye gittim. çok korkarak yapabildim. sonra peçeteyi ıslatarak hafifçe dokundurdum ama çok canım yandı. kanama devam. gazlı bez koyuyorum. görüntüsü bence hala güzel. görüntüden memnunum. ama canım yanıyor. kanamam var. bu korkutuyor beni. nasıl olacak? deneyimli hanımlar yardım edin ne olur? kanama normal mi? acıyor dikişlerim. yanıyor. olur mu böyle?
Geçmiş olsun, nasıl oldunuz? Amleiyatı kime olmuştunuz?bugün labioplasti ameliyatı oldum. ufak bir operasyon gibi geçti. işlem sırasında hiç ağrı sızı hissetmedim lokal anestezi ile işlem gerçekleşti. anesteziyi vermek için kullanılan iğneler dışında canım acımadı. hiç. bir buçuk saat sürdü. ameliyat bittiğinde ki görüntü beni çok mutlu etti. tam istediğim gibi dedim şiş ve yeni travmalı bölge olsa bile süperdi eskisine göre... ben de asimetri vardı. ama yine de doktorum şahane iş çıkarmıştı. şimdi eve geldim. anestezinin etkisi geçiyor. kanamam var. beni korkutuyor. iki tane antibiyotik içiyorum. şimdi de ağrı kesici içeceğim. az önce ilk defa wc ye gittim. çok korkarak yapabildim. sonra peçeteyi ıslatarak hafifçe dokundurdum ama çok canım yandı. kanama devam. gazlı bez koyuyorum. görüntüsü bence hala güzel. görüntüden memnunum. ama canım yanıyor. kanamam var. bu korkutuyor beni. nasıl olacak? deneyimli hanımlar yardım edin ne olur? kanama normal mi? acıyor dikişlerim. yanıyor. olur mu böyle?
canım ben de doktor kontrolüne gittim iç dudaklar tamamen dış dudakların içinde.görünmüyor. benim tek taraflı asimetri problemim vardı. haliyle büyük olan dudak işlem gördü. o yüzden o tarafta şişlik var. çok normal. asıl şeklini 6 hafta sonra alacak. enfeksiyon olmasını engelle. senin de ameliyatın henüz çok taze. 6 haftanı doldurduktan sonra hala istediğin gibi olmamışsa o zaman doktoruna durumu anlatman faydalı olacak. şimdiki şişlikler morluklar ödemler çok normal. benim de şişkin. doktor da hala ödemli olduğunu söyledi.Canım bende ameliyat oldum ama açıkçası pek memnun değilim. 15 gün oldu bir yerde şişlik var doktor ödem dedi. Dudaklara baktığımda böyle boğum boğum dalga dalga sende iyileşme dönemimde bu şekilde şeyler oldu mu? Ne bileyim parça parça görüncede bi moral bozucu
Bazen alaturka tuvaletlere gidince dikişlerde ufak bi sızıntı oluyor o normal birşey mi?canım ben de doktor kontrolüne gittim iç dudaklar tamamen dış dudakların içinde.görünmüyor. benim tek taraflı asimetri problemim vardı. haliyle büyük olan dudak işlem gördü. o yüzden o tarafta şişlik var. çok normal. asıl şeklini 6 hafta sonra alacak. enfeksiyon olmasını engelle. senin de ameliyatın henüz çok taze. 6 haftanı doldurduktan sonra hala istediğin gibi olmamışsa o zaman doktoruna durumu anlatman faydalı olacak. şimdiki şişlikler morluklar ödemler çok normal. benim de şişkin. doktor da hala ödemli olduğunu söyledi.
bilemeyeceğim. olmaması daha makbuldur. kan olarak mı sızıntı oluyor? idrar mı? dikişlerinde mi? olamaması lazım bence. bilemedim.Bazen alaturka tuvaletlere gidince dikişlerde ufak bi sızıntı oluyor o normal birşey mi?
canım ben reglimin bittiği günün hemen akabinde oldum amelyatı. o yüzden henüz regl olmadım. şu an baya toparladık. kaşıntılar bile hafifledi biraz biraz. iyi hissediyorum artık.Peki regl dönemi nasıl geçti? Pansumana devam ettiniz mi?
oluyor canım aniden ve keskin bir acı hissi oluyor. zamanla geçecektir.Ara sıra kaşıntı oluyo. Bi de birden iğne batar gibi ağrılar oluyo sizde de oluyo mu..