How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bugün kürtaj oldum 6 haftalık bebeğim gitti

beyzanurrrr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
280
46
13
25
bugün kürtaj oldum, canım çok yandı gerçekten de Rabbim kimseye yaşatmasın😭doktorum 2 ay korunmam gerektiğini söyledi, kürtaj dan sonra ne kadar zaman süre de hamile kaldınız

bugün kürtaj oldum, canım çok yandı gerçekten de Rabbim kimseye yaşatmasın😭doktorum 2 ay korunmam gerektiğini söyledi, kürtaj dan sonra ne kadar zaman süre de hamile kaldınız
Çok geçmiş olsun🥺Bende kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum, bebeğim gelişmemişti. 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım, hamile kalmadan yaklaşık 15-20 gün önce de folik asit kullanmaya başladım. Şimdi sağlıklı ilerliyor çok şükür. İnşallah en hayırlı zamanda yeniden sevinirsin🙏 bu süreçte kendine çok iyi bak

Çok geçmiş olsun🥺Bende kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum, bebeğim gelişmemişti. 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım, hamile kalmadan yaklaşık 15-20 gün önce de folik asit kullanmaya başladım. Şimdi sağlıklı ilerliyor çok şükür. İnşallah en hayırlı zamanda yeniden sevinirsin🙏 bu süreçte kendine çok iyi bak
Çok teşekkür ederimmmm kürtajınız nasıl geçti benim biraz kanamam oldu şuan ama çok şükür iyiyim baya

Çok geçmiş olsun canım yalnız değilsin sadece bunu bil 🌸 inşallah bizlerinde sağlıklı hamilelik geçireceğimiz günlerimiz gelecek 💕

Geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelikle evladınızı kucağınıza alın inşallah.

Kanamam ilk gün yoğun olmuştu sonra 10 gün az az devam etti. tabi bu süreç herkeste farklı önemli olan hijyen şuan tuvalet temizliğine çok dikkat et
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilk gebeliğim süprizdi o yüzden çoğu şeyim eksikti ne folik asit kullanıyordum, ne de tsh baktırmıştım o da çok yüksekti, ilk dış gebelik dediler hep bir olumsuz bir şekilde ilerledi bebeğim olsun, Allah’ın izniyle daha güzel bir şekilde sağlıklı bir gebeliğim olsun, isim koymak istedim de kalp atışı bile yoktu bende koysam mı koymasam mı arada kaldım

Back