- 19 Aralık 2024
- 280
- 46
- 13
- 25
- Konu Sahibi beyzanurrrr
bugün kürtaj oldum, canım çok yandı gerçekten de Rabbim kimseye yaşatmasındoktorum 2 ay korunmam gerektiğini söyledi, kürtaj dan sonra ne kadar zaman süre de hamile kaldınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun.bugün kürtaj oldum, canım çok yandı gerçekten de Rabbim kimseye yaşatmasındoktorum 2 ay korunmam gerektiğini söyledi, kürtaj dan sonra ne kadar zaman süre de hamile kaldınız
Evet canım keseyi gördüm ama kesenin boyutu sonra hiç büyğmediGeçmiş olsun.
sağlıksız bir gebelikmiydi ?
Allah tekrar nasip eder inşallahEvet canım keseyi gördüm ama kesenin boyutu sonra hiç büyğmedi
Çok geçmiş olsunBende kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum, bebeğim gelişmemişti. 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım, hamile kalmadan yaklaşık 15-20 gün önce de folik asit kullanmaya başladım. Şimdi sağlıklı ilerliyor çok şükür. İnşallah en hayırlı zamanda yeniden sevinirsin bu süreçte kendine çok iyi bakbugün kürtaj oldum, canım çok yandı gerçekten de Rabbim kimseye yaşatmasındoktorum 2 ay korunmam gerektiğini söyledi, kürtaj dan sonra ne kadar zaman süre de hamile kaldınız
Çok teşekkür ederimmmm kürtajınız nasıl geçti benim biraz kanamam oldu şuan ama çok şükür iyiyim bayaÇok geçmiş olsunBende kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum, bebeğim gelişmemişti. 2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım, hamile kalmadan yaklaşık 15-20 gün önce de folik asit kullanmaya başladım. Şimdi sağlıklı ilerliyor çok şükür. İnşallah en hayırlı zamanda yeniden sevinirsin bu süreçte kendine çok iyi bak
Kanamam ilk gün yoğun olmuştu sonra 10 gün az az devam etti. tabi bu süreç herkeste farklı önemli olan hijyen şuan tuvalet temizliğine çok dikkat etÇok teşekkür ederimmmm kürtajınız nasıl geçti benim biraz kanamam oldu şuan ama çok şükür iyiyim baya
Geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelikle evladınızı kucağınıza alın inşallah.bugün kürtaj oldum, canım çok yandı gerçekten de Rabbim kimseye yaşatmasındoktorum 2 ay korunmam gerektiğini söyledi, kürtaj dan sonra ne kadar zaman süre de hamile kaldınız
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunnnn 3 kadından birinde oluyormuş öyle dedi doktorÇok geçmiş olsun canım yalnız değilsin sadece bunu bil inşallah bizlerinde sağlıklı hamilelik geçireceğimiz günlerimiz gelecek
İnşallah Canım hepimiz biraz kasıklarım ağrıyor öbür türlü iyiyim çok şükürGeçmiş olsun en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelikle evladınızı kucağınıza alın inşallah.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilk gebeliğim süprizdi o yüzden çoğu şeyim eksikti ne folik asit kullanıyordum, ne de tsh baktırmıştım o da çok yüksekti, ilk dış gebelik dediler hep bir olumsuz bir şekilde ilerledi bebeğim olsun, Allah’ın izniyle daha güzel bir şekilde sağlıklı bir gebeliğim olsun, isim koymak istedim de kalp atışı bile yoktu bende koysam mı koymasam mı arada kaldımKanamam ilk gün yoğun olmuştu sonra 10 gün az az devam etti. tabi bu süreç herkeste farklı önemli olan hijyen şuan tuvalet temizliğine çok dikkat et
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Allah’ın izniyle inşallah canım ya ilk gebeliğimdiAllah tekrar nasip eder inşallah