- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.821
kızlar 4 tl atım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin aramıza zengin kadın bereketli olsunmerhaba kızlar bende aranıza katılıyorum :)
Bugün bende kumbaraya 80 tl attım bereketli olsun inşallah
Keşkeeeeeehoş geldin aramıza zengin kadın bereketli olsun
tabiki katıla bilirsin bol birikimler olsun bu ardaMrb... gönlümden 50 TL atmak geciyo...ama o kadar param yok hadi bende 4,75 TL kumbaraya ativereyum..
Ben de kumbaramda etkinliğe katılabilir miyim?
Allah daimi etsin inşallah canım, ne kadar paramız olduğunu sene sonunda mı sayacağız?Günaydın kızlar maşallah çok güzel gidiyorsunuz
merhaba kızlar bende aranıza katılıyorum :)
Bugün bende kumbaraya 80 tl attım bereketli olsun inşallah
Mrb... gönlümden 50 TL atmak geciyo...ama o kadar param yok hadi bende 4,75 TL kumbaraya ativereyum..
Ben de kumbaramda etkinliğe katılabilir miyim?
Evet planimiz oyle. Ben 31 aralikta acip paylasicam burda fotoğraflariAllah daimi etsin inşallah canım, ne kadar paramız olduğunu sene sonunda mı sayacağız?
hadi bakalım, inşallah herkes hedefini ve daha fazlasını tutturur o zaman. sağol canım açıklama için.Evet planimiz oyle. Ben 31 aralikta acip paylasicam burda fotoğraflari
Mayısta baslamistik kumbaraya. Bazi arkadaşlarmizin kumbarasi dolunca actilar saydilar. Yeni kumbarayla devam ediyorlar. Yilbasinda yine acarlr