- 8 Temmuz 2019
- 14
- 25
- 37
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.261
Merhaba bende birikim yapmaya geldim sessiz bir takipciydim sonunda dayanamadım üye oldum kumbaram hazır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba bende birikim yapmaya geldim sessiz bir takipciydim sonunda dayanamadım üye oldum kumbaram hazır
MerhabaHanımlar hepinize merhaba bende sizinle beraber birikim yapmaya karar verdim.Kumbaramda hazır,inşAllah bol bol birikim yaparız
Hosbuldum teşekkürlerHoşgeldiniz aramıza
Hanımlar hepinize merhaba bende sizinle beraber birikim yapmaya karar verdim.Kumbaramda hazır,inşAllah bol bol birikim yaparız
HoşgeldinMerhaba bende birikim yapmaya geldim sessiz bir takipciydim sonunda dayanamadım üye oldum kumbaram hazır
Günaydın..bugün kumbarama 50 TL attim
Günaydın bende bugün kumbarama 13 tl attım
HoşbuldumHoşgeldin
HosbuldummHoşgeldin
Teşekkürler ..en yakın zamanda atman dileğiyleBereketli olsun
Ben bugün atmadım
kızlar bende geldim aranıza ya ben 10 kuruş ve 50 kuruş kumparaya atıyorum daha dolmadı elime geçince birde 250 kuruş topluyorum 2020 ne kadar olur bilemem tabi bezen bir kaç gün atmadığım oluyor
ben markete tümlüyecegimHoşgeldin aramıza
Ben 5, 10, 25 kuruşları markette harcıyorum. Onları biriktirip tümletmesi çok zor geliyor bana
Hoşgeldin Allah bereketli eylesinkızlar bende geldim aranıza ya ben 10 kuruş ve 50 kuruş kumparaya atıyorum daha dolmadı elime geçince birde 250 kuruş topluyorum 2020 ne kadar olur bilemem tabi bezen bir kaç gün atmadığım oluyor
Grama göre almak ne demek?Kızlar market bu paraları grama göre alıyor dimi 25 krşları tek tek saymasam olur dimi?