- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 27
- Konu Sahibi sukufenazz
2.5 daha attım son dakika cebimde kalan bozukluklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açmayın açmayın bekleyin beraber açalım.Günaydın hanımlar kumbaramı açmak istiyorum yaa çok merak ediyorum ne kadar oldu:))
Sakın açma beraber açıcaz sürprizi kaçar sonra heyacanı kalmaz ben de çok merak ediyorumne birikiyor kumbarada diyeGünaydın hanımlar kumbaramı açmak istiyorum yaa çok merak ediyorum ne kadar oldu:))
Sakın açma beraber açıcaz sürprizi kaçar sonra heyacanı kalmaz ben de çok merak ediyorumne birikiyor kumbarada diye
Neyse şunun şurasında yılbaşına ne kaldı
Sabredicem artık ama çok zor yaAçmayın açmayın bekleyin beraber açalım.
olsun olsun daha heyacanlıSabredicem artık ama çok zor ya
Hoşgeldiniz, birikiminiz bereketli olsunSelam kızlar kavanoz kumbaramve bende aranıza katilmak istiyoruz
Eki Görüntüle 2279937
Selam kızlar kavanoz kumbaramve bende aranıza katilmak istiyoruz
Eki Görüntüle 2279937
Hoşgeldiniz, birikiminiz bereketli olsun
Sağolun kızlar hepimizin inşallah çalışmıyorum bu arada ev hanımıyım harcliklardan marketten pazardan ne kalırsa toplamaya başladım belirli aralıklarla eşimin arabadaki bozuklari da topliycamKatıldın bilee
Hoşgeldin bereketli olsun birikimlerin
Ben de çalışmıyorum bebek bekliyoruz. Onun adına kumbara yaptık. Kalan tüm bozukluklar kumbaraya gidiyor. Arada kağıt da atıyorum. Bazen de altın dolar EuroSağolun kızlar hepimizin inşallah çalışmıyorum bu arada ev hanımıyım harcliklardan marketten pazardan ne kalırsa toplamaya başladım belirli aralıklarla eşimin arabadaki bozuklari da topliycam
Sağlıkla gelsin inşallah bende doldukca altına çevirmek istiyorumBen de çalışmıyorum bebek bekliyoruz. Onun adına kumbara yaptık. Kalan tüm bozukluklar kumbaraya gidiyor. Arada kağıt da atıyorum. Bazen de altın dolar Euro
Selam kızlar kavanoz kumbaramve bende aranıza katilmak istiyoruz
Hoş geldiniz.