- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
- Konu Sahibi sukufenazz
- #3.301
5 tl attım bereketli olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cüzdan kumbara işine ben de başlamak istiyorum bir an önce ama benim cüzdan kumbara yaparım dediğim şeyi annem kullanıyor şu an topigin birinde görmüştüm,5 lt lik su şişesini kağıt para kumbarasi yapmışlar,öyle yapayım ben deCüzdan kumbarama 150 tl koydum Allah bereket versin
Tatlım fermuarlı küçük bir el çantası benimkisiCüzdan kumbara işine ben de başlamak istiyorum bir an önce ama benim cüzdan kumbara yaparım dediğim şeyi annem kullanıyor şu an topigin birinde görmüştüm,5 lt lik su şişesini kağıt para kumbarasi yapmışlar,öyle yapayım ben de
Bu arada bereketli olsun canım ❤
Olabilir canımTatlım fermuarlı küçük bir el çantası benimkisi
Annen kullansın varsın
Ama sana tavsiyem birikimin göz önünde olmasın ; bir zarfa bile koyup kitap arasında biriktirebilirsin
İçinden para almiyorsan iyiBen de kullanılmayan kalemlik buldum evde onu kullanıyorum kumbara olarak, rengi de mavi
Bazen para tümlemem, bozmam gerektiginde açıyorum, pet şişe olsa yapamam
Yok yok almıyorum, tümleme, bozma olabiliyorİçinden para almiyorsan iyi
Sadce beş dakika kaynatıyorum ben soğuyunca posetleyip atıyorum taneli börülce , bende bu hafta koycam nasip olursakızlar börülce aldim dolaba atacagim
siz nasil atıyorsunuz fikir alayım
4 kilo
Öyle oluyor ablaKagit para da atinca kumbara isi daha hizli ilerliyor. Teneke kumbaraya sanirim 14-15 agustos gibi basladim..
Su anda durum bu...