- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
- Konu Sahibi sukufenazz
- #3.181
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun...kızlar Dayımı kayıp etim mekani cennet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun...kızlar Dayımı kayıp etim mekani cennet olsun
Hosgeldin canim...Burayı yeni keşfettim
Bugüne kadar asla kumbara birikimi yapamayip 3-5 güne açan ben tekrar denemek istiyorum,hadi bismillah
Ablacım başınız sağ olsun Rabbim dayıcığına sonsuz rahmet ve merhamet eylesin mekanı cennet olsun inşaallahkızlar Dayımı kayıp etim mekani cennet olsun
Ben de bir kez kullanmıştım içinde çok para oldu sanıp açmıştım 66 TL çıkmıştı 10 Euro yapmıştım başlangıç olması adına,ta geçen yil.şimdi tekrar kullanıyorum ve bu sefer kumbaram uygulaması ile not ediyorum.Bu kumbarayi açtıktan sonra daha iradeli olup kavanoz kullanayım diyorum.Kumbara parası da vermeyim bari Evime dönünce inşallah kaldığım yerden devam,birikim çok heyecanlıBurayı yeni keşfettim
Bugüne kadar asla kumbara birikimi yapamayip 3-5 güne açan ben tekrar denemek istiyorum,hadi bismillah
kızlar Dayımı kayıp etim mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.kızlar Dayımı kayıp etim mekani cennet olsun
amin aminAllah rahmet eylesin, mekani cennet olsun...
Mekânı cennet olsun inşallahkızlar Dayımı kayıp etim mekani cennet olsun
amin aminMekânı cennet olsun inşallah
Allah sabır versin