- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 49
- Konu Sahibi sukufenazz
- #2.861
Dün 4 tl
Bugün 4tl attım
Bugün 4tl attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin aramıza olur tabikiMerhabalar arkadaşlar,bol birikimler olsun hepimize
Ben de kumbara aldım.İcine olan bozuklukları attım ama saymadım.Kumbaranin parasını çıkarmış mıdır onu bile bilmiyorum (2,5₺)
Bu ay hiç param kalmadı yarından sonra attıkça yazarım.Bu arada teneke kumbaraya kağıt metal karışık atsam bir şey olur mu
Hosgeldin. Bir ara ben karisik atmistim, sorun olmadi. Bereketli olsun insaallah...Merhabalar arkadaşlar,bol birikimler olsun hepimize
Ben de kumbara aldım.İcine olan bozuklukları attım ama saymadım.Kumbaranin parasını çıkarmış mıdır onu bile bilmiyorum (2,5₺)
Bu ay hiç param kalmadı yarından sonra attıkça yazarım.Bu arada teneke kumbaraya kağıt metal karışık atsam bir şey olur mu
hoş geldin aramıza olur tabiki
bereketli olsun
Hoşbuldum amin teşekkür ederimHosgeldin. Bir ara ben karisik atmistim, sorun olmadi. Bereketli olsun insaallah...
Kumbaram programini indir. Her attiginda ekleme yaparsin...Yazmaktan daha kolay.Hoşbuldum amin teşekkür ederim
Kağıt paralari katlar atarım icine..Normalde sürpriz severim ama önceki kumbara birikiminde meraktan dayanamayıp açmıştım 66 çıkmıştı Bu sefer yazmayı planlıyorum bakalim.İki Gr parası oluncaya kadar atayım
Bugunlerde masallahin var, Allah bereket versin...25 tl atım bu gün kızlar