Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün Kuaförde Yandım Yandım!!!!!!!

filizxoxzcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
269
2
118
bugün kuaföre gittim uzun zamandır siyah saçlarımın rengini artık açtırmak istiyordum. Sonunda açtırmaya ve karamele boyatmaya karar verdim..Oralye saçımı açtı ama ben yandım hemde ne yanmak üstüne boya ve ben tekrar yandım....Sonuç güzel oldu istediğim renge kavuştum ama saç derimde ufak kabarcıklarla beraber...Ben ilk defa saçımın rengini açtırdım sizlerinde başına böyle bir şey geldimi merak ettim...CADIARZU

bende siyahtan açtırdım saçımı. sadece enseme doğru bir kabarcık oldu. onada normal dedim çünkü siyahın açılması zor olduğu için boya tahriş etmiştir. çok fazla yoksa sizinde öyledir ama kabarcıklar fazlaysa yanlış birşeyler var demektir. daha önce bütün kafamda o kabarcıklardan olmuştu çünkü kuaförle mahkemelik olmuştum.

güle güle kullan canım..4 gün önce de ben siyahtan sarıya döndüm.aynen yandım da yandım..hala saç derim acıyo..ve hep kepek gibi kalın tabakalar dökülüyo...normal dedi kuaför

aynı acıyı bende yaşadım bugun.sen yine istediğin renge kavuşmuşsun ben onada kavuşamadım düşün artık çektiğim acıda cabası

Benim saçımda yanmıştı, kızıldan kahveye geçmek istemiştim ilk başta renk iyi görünüyordu ama ilk yıkamada tam bir facia olmuştu ve ertesi gün koleston 4 numaraya boyamıştım... benim kulak ve saçımı çevreleyen derim de yanmıştı; çok acı çekmiştim...

Ben 5 ay içinde 4 kez açtırdım saçımı. Siyahtan sarıya aynı şekilde. Hiçbişi olmadı bana. :/

siyahtan sarıya hemdeeeeeee.valla süper bi durum.ben bugun ağlayacaktım nerdeyse.kuaför 3-4 dk daha bekle dedi.beklemek mümkün müüüüüüüüüüüüüüü yıka hemen ben yıkıycam yoksa dedim.yıkadı sonunda :ecrin_bebek:

aynı şey geçen hafta başıma geldi ben halbuki hep sarı yaparım kolayda açılır.kuaför bana havalardan dedi :s birde saçın cok temiz ondan dedi :s ne alakaysa ve bende kırmızı benekler oldu geçti 1 haftada ama 2-3 tane tektük yine var :) güzelleşmek ugruna neler çekiyoruz ya

aynen cnm.kaför banada saçın temiz olduğu için yanıyo çünkü gözenekler açık şuan dedi :S ama o acı varyaaaaaa öldürdü beni

Yaa bir de o siyahın altında yıllanmış kızıllarım vardı. :) Biraz kısalttık saçları ama olsun, uzunlar hala. Kuaförüm sağolsun..sositososito

ben denk gelemedim öyle bi kuaföre.ukala bide bugun saçlarıma baktıkça vayy beeee ne güzelde boyarmışım demez miiii delirdim geçirecektm kafasına boya kabını olduğu gibi

valla arkadaşlar rengi tuttu demiştim ama ilk yıkamadan sonra gerçekler yüzleştim saç diplerim okadar açıkki anlatmam uçlarımla dipelrim arasında 3 4 ton renk farkı vardır belkide daha fazla...kuaförü aradım ben mutlu değilim böyel aynaya dahi bakmak istemiyorum dedim.....bende farkettim aradaki ton farkını ama deinde kabarcıklar oluştuğu için pek üstüne gitmek istemedim dedi falan filan p.tesi gel tekrar boya yapalım dedi niye bu insanlar işleri düzgün yapmıyor hem zamanımı hem paramı harcadım üstüne acı çektim ve sonuç berbat ben böyle hayatta dışarı çıkamam

bende saçımı siyahtan karamele açtırmıştım b.k sarısı olmuştu resmen tiftik tiftik keçi kılına dönmüştü neyseki o günler gitti ama saçlarım çok döküldü zayıfladı eski halinden eser yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…