G girls_12 Guru Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2011 334 7 296 İstanbul 8 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi girls_12 #1 Arkadaslar kızıl sacları vardı subatta boyamıstım.gecen senede full kızıla boyuyordum.Sarap kızılına vs.. Annem saçların kotu gorunuyor boyayalım dedı.Bende gıttım koleston wella acık kumral aldım.Boyasam ne renk olur ? kızıllar gıdıp kumrallık gelırmı
Arkadaslar kızıl sacları vardı subatta boyamıstım.gecen senede full kızıla boyuyordum.Sarap kızılına vs.. Annem saçların kotu gorunuyor boyayalım dedı.Bende gıttım koleston wella acık kumral aldım.Boyasam ne renk olur ? kızıllar gıdıp kumrallık gelırmı
adelia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2011 6.390 980 398 8 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi girls_12 #2 gelir bence ama yine kızıllık gözükür aralardan
VikingPrincess Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2009 1.183 4 0 İstanbul 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi girls_12 #3 kızıldan kurtulmak için ya koyu bir renge boyamalısın ya da renk açıcıyla sarıya kadar açmalısın onun dışında neye boyasan kızıllık yada turunculuk olacaktır
kızıldan kurtulmak için ya koyu bir renge boyamalısın ya da renk açıcıyla sarıya kadar açmalısın onun dışında neye boyasan kızıllık yada turunculuk olacaktır
D defnecere Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2012 130 0 46 Manisa 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi girls_12 #4 ilk boyamayla olmaz ama sürekli o rengi boyarsan tutuyor cnm tecrübeyle sabittir