Sürekli kitap okuyorum kişisel gelişim için. Onun dışında bugün kendim için pantolon,bluz ve tatlı aldım bol bolKendine yabancılaşmış kadınların buluşma alanına hoş geldiniz(konuyu tamamlamadan açmış oldum. Birazdan düzenliyorum. Loading..)
İyi yapmışsınızSürekli kitap okuyorum kişisel gelişim için. Onun dışında bugün kendim için pantolon,bluz ve tatlı aldım bol bolhep çocuklar mı yicek abur cubur onu da aldım tabi
Bende saçlarımı düzleştirmek istiyorum. Türbanlıym ama önceden çok yapardım. Geçen arkadaşıma yapınca fark ettim bayagidir yerinden oynatmamisim. Artik bir şeyler değişsin istiyorumTekrar giyinip süslenip işe başlamak, yeni şeyler deneyip sınırlarımı zorlamak istiyorum ama ne zaman bilmiyorum… hala doğum yorgunluğu var üzerimde.
Bugün kendimi sağlıksız beslenerek mutlu ettimniyetim bira spor yapıp saçlarımı fönleyip makyaj yapmaktı ama sadece 20 dakika sürem vardı
Gerçekten bir insanın kendine yaptığı en büyük yatırımİyi yapmışsınızbende kişisel gelişime sardım şu aralar
Evet ben de değişmek daha doğrusu eski ben e dönmek istiyorum. İçimdeki enerji emilip tükürülmüş gibi bir his ile yaşıyorum son bir buçuk yıldır.Bende saçlarımı düzleştirmek istiyorum. Türbanlıym ama önceden çok yapardım. Geçen arkadaşıma yapınca fark ettim bayagidir yerinden oynatmamisim. Artik bir şeyler değişsin istiyorum
Kendimizi unutmuşuz. Bende aynıyım derdim ama aynıy-dım demek istiyorum. Söylediğimiz her kelime bir enerji. İyiyi güzeli konuşursak o şekilde olur inşallahEvet ben de değişmek daha doğrusu eski ben e dönmek istiyorum. İçimdeki enerji emilip tükürükmüş gibi bir his ile yaşıyorum son bir buçuk yıldır.
Mesela demin eşim kasım indirimleri var ne istiyorsun alalım dedi, cevabım “çocuklara şunları şunları alacağım benim istediğim bir şey yok”
Nasıl yok nasıl olmaz
Mumlar kokular küçük ama etkisi büyükGözümde büyüttükçe erteliyorum, erteledikçe gözümde büyüyor. Bir döngü bu çıkamıyorum. Bir şeyi yapmamak yapmaktan çok daha zor çoğu zaman . Yapsan belki 5 dk , 1 saat. Ama onu yapmadığımı düşünerek günlerce vicdan azabı çekebiliyorum.
Çok klişe ama bir adım attıkça gerisi geliyor. Küçük şeyler büyük şeylere dönüşüyor. Kendimi ne kadar ihmal etmişim diyorum.
Bugün 1 ay önce başladığım terapinin 3.seansına gittim. Bu ay içinde yogaya başladım. Günlük tutmaya çalışıyorum. Hep istediğim yemek yarışmasına katıldım:) Ofisim için tablo, mum, oda kokuları aldım:) Kimse için bir şey değişmese de kendim için bir şeyler yapmak mutlu etti.
Ve aslında günler çok uzun. Eskiden saat 3 gibi mesela bana gün bitmiş, bir şey yapamam gibi gelirdi. Aslında bir çok şeyi sığdırabiliriz.Mumlar kokular küçük ama etkisi büyükŞimdi gördükçe seni mutlu edecek. Bende loş ışıkları çok seviyorum.
Dediğin gibi ufak da olsa başlamak lazim. O döngüye girdiğin zaman hızlandırılmış video gibi ayni monotonlukta devam ediyorsun. Fark etmeden aylar geçmiş oluyor. Bir bakıyorsun hiçbir şey değişmemiş ve mutlu da değilsin
Bende 1. Sınıf annesiyim. + daha anlaşılır olabilmesi için dil terapisi alıyor. Her şeyiyle ben ilgileniyorum. Bütün enerjimi ona verince kendime yabancılastim tabi. Bir köşe de gitarım bir köşe de boyalarım. Okunacak kitaplar. Müzik arşivi yapmıştım yürürken dinlemek için. Yürüyüş çok iyi gelirdi bana. Kendime bir şeyler almayı planlıyordum. Bakınca hepsi toz tutmuş unutulmuş. Doğal olarak tabi bu kadar sorumluluğun içinde köşeye sıkışmış gibi hissettim. Bir ben yokum planın icinde. Koşarak yaşamaya çalışıyorum. Yetişmeye çalışıyorum.Daha dün kendim için ne yapıyorum dedim ve içimden kocaman bir hiç cevabı geldi. Üzerine senin konunu gördüm. Önceden kendim için çok ama çok şey yapardım ama artık hiç yapmadığımı fark ettim. Kızlarım olduktan sonra yok benim ihtiyacım onların olsun düşüncesine girdim. Ama öyle değil aslında tabii ki onların olsun ama benimde olsun. Artık kendimi hatırlama zamanı. En yakın zamanda çıkıp kendimi şımartacak şeyler almayı planlıyorum
İtalyanca cok güzelTam da hayatı sorgulayıp değer yargılarımı yeniden düzenlediğim bir dönemdeydim, iyi oldu bu konu. Ben de başarabilirsem salı günü İtalyanca öğrenmeye başlamak istiyorum.
Teşekkür ederimHarika bir konu
O kadar kendime uzağım ki, nasıl yaklaşacağım onu da bilmiyorum
İçsel bi düşünce yapmam lazım
Konuyu takipte kalacağım
Teşekkür ederimÖNCELİKLE ÇOK TATLIŞ Bİ YAZI OLMUŞ OKURKEN İNAN Kİ İÇİMİ ISITTIN NE TATLI YAZMIŞ DEDİM HEMCİNSLERİNİ DÜŞÜNEN TATLI BİR KADINKENDİM İÇİN BUGÜN AYNAYA BAKIP NE KADAR GÜZEL OLDUĞUMU HATIRLATTIM BUNU HER ZAMAN HATIRLATIRIM KENDİME KENDİMİ ÖNCEDEN SERT ELEŞTİRİRDİM ŞİMDİ HAYATTA O HATAYI YAPMAM CANIM KENDİM DER GEÇERİM KESİNLİKLE KİTAP OKUMAYA ÖZEN GÖSTERİRİM , BİRAZ BU SİTEDE TAKILDIKTAN SONRA KENDİM İÇİN KİTAP OKUYACAĞIM , AZ ÖNCE CANIM SICACIK SÜT ÇEKTİ KENDİM İÇİN SÜT YAPTIM. GENEL OLARAK SEVDİĞİM ŞEYLERİ YAPMAYA ÇALIŞIRIM. STRESİ GEÇMİŞİ GELECEĞİ UZAK TUTMAYA ÇALIŞIRIM BUNLAR YETERLİ BENCE
Ben teşekkür ederimTeşekkür ederimartık ne iyi hissettirecekse, daha önce fırsat bulamadigimiz ya da bulup öteledigimiz ne varsa bulup kaybetmemeli