- 20 Ağustos 2014
- 159
- 29
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hergun depresyondayim ya.hic kurtulamiyorum.insirah suresini oku benim icim sikildiginda oyle yaparim ama depresyondan kurtulamiyorumArada bir nadir olurdu ama bugün resmen kafam donuk içim daralıyor sanki bogazimi sıkıyorlar başım da ağrıyor kendimi kötü hissediyorum sanki depresyona girmiş gibi. Neden olur acaba yaryardimci olur musunuz arkadaşlar
Ama durduk yere niye olur ki anlamiyorum canım sen niye öylesinBen hergun depresyondayim ya.hic kurtulamiyorum.insirah suresini oku benim icim sikildiginda oyle yaparim ama depresyondan kurtulamiyorum
İcine kapanik ve sessiz biriyim. Takintilarim da var. Pek oyle uzub muhabbetlerim yoktur.tek kalinca kendi kendime sorun bulur uzerim, yipratirim kendimi. Sosyal ortamda sessiz sakin hayattam bezmis gibi dururum . sence neden boyleyimლ)Ama durduk yere niye olur ki anlamiyorum canım sen niye öylesin
Ayni yapidayiz valla tipatip yaniİcine kapanik ve sessiz biriyim. Takintilarim da var. Pek oyle uzub muhabbetlerim yoktur.tek kalinca kendi kendime sorun bulur uzerim, yipratirim kendimi. Sosyal ortamda sessiz sakin hayattam bezmis gibi dururum . sence neden boyleyimლ)
[/QUOTE], member: 619787"]Ayni yapidayiz valla tipatip yani
☺regl dönemi??