• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün kendimi kötü hissediyorum

NurcanZ

Konu annemse yatsın tüm sekizler yana.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
159
29
38
Arada bir nadir olurdu ama bugün resmen kafam donuk içim daralıyor sanki bogazimi sıkıyorlar başım da ağrıyor kendimi kötü hissediyorum sanki depresyona girmiş gibi. Neden olur acaba yaryardimci olur musunuz arkadaşlar:KK34:

Arada bir nadir olurdu ama bugün resmen kafam donuk içim daralıyor sanki bogazimi sıkıyorlar başım da ağrıyor kendimi kötü hissediyorum sanki depresyona girmiş gibi. Neden olur acaba yaryardimci olur musunuz arkadaşlar:KK34:
Ben hergun depresyondayim ya.hic kurtulamiyorum.insirah suresini oku benim icim sikildiginda oyle yaparim ama depresyondan kurtulamiyorum

Ben hergun depresyondayim ya.hic kurtulamiyorum.insirah suresini oku benim icim sikildiginda oyle yaparim ama depresyondan kurtulamiyorum
Ama durduk yere niye olur ki anlamiyorum canım sen niye öylesin

Ama durduk yere niye olur ki anlamiyorum canım sen niye öylesin
İcine kapanik ve sessiz biriyim. Takintilarim da var. Pek oyle uzub muhabbetlerim yoktur.tek kalinca kendi kendime sorun bulur uzerim, yipratirim kendimi. Sosyal ortamda sessiz sakin hayattam bezmis gibi dururum . sence neden boyleyimლ)
:KK51:

İcine kapanik ve sessiz biriyim. Takintilarim da var. Pek oyle uzub muhabbetlerim yoktur.tek kalinca kendi kendime sorun bulur uzerim, yipratirim kendimi. Sosyal ortamda sessiz sakin hayattam bezmis gibi dururum . sence neden boyleyimლ)
:KK51:
Ayni yapidayiz valla tipatip yani :KK14:

[QUOanZ, post: 38044043, member: 619787"]Ayni yapidayiz valla tipatip yan.dovemE]
Kucukken anne.baba calistigi icin sokak cocuklari gibi sokaklarda buyuduk.doven de oluyordu sahip cikan da. Tam yetistirilme caginda basimizda kimse yoktu neredeyse. Kucukken birde ben kucukde olsa bir tacize ugradim.bunu annem gordu. Annem ve babam beni hep erkeklerden sakindirdi. Komsuya arkadasima gitsem hemen arkamdan gelirdi.hele ki arkadasin abisi varsa. Hep icine kapanik sessiz ezik olarak hissettim ve oyle buyudum. Az bi ozguvenim.gelse asagi ceken biri mutlaka bulunuyor. Cok da guclu bir yapim yok.demek ki en ufak ruzgarda hemen devrilip cikiyorum.Allah yardimcim ve yardimcimiz olsun.

Back