bugün iftara neler hazırladık???

Yemek bölümünden devam etmenizi rica edicem.sengözlerimebaksanab

vallah pes şikayet edilmiş bile.........sizin hamilelikler geçmez böle söliyim yalnız.....tamam bebeklerin ek gıda topiğine yazarız orayada gelip bakabilirsiniz.....anam ne yasaksa onu yapıyorlar.....girme diyuorsun ya burdan ayrılmıyorlar.....

döneri donmuş eti minik minik kesip mi yapıosun yoksa başka bi yöntemin mi var
peki eşin öğlen eve gelince yemeğe akşama da aynı yemeği yiuo mu
benimki hayatta bırak iki öğünü iki gün ayn yemeği yemez

Benı kastedıyorsan sıkayet felan etmedım tamammı duzgun konus once sızde gectınız bu donemlerden oyuzden anlarsın umarım

canımcım hamişsin alıngansın
öle sert kırıcı bişi sölemedik bakmayıversinler dedik sadece
sonuçta konunun başlığı belli öle yanlışlıkla açılıp bakılcak bi yer değil ki

canımcım tatlı tarifini veriyorum ...........

Kuru kayısıları 1 gün önceden (bazıları 1-2 saat önceden de yapabiliyor) suya koyuyorsun bekliyor

yarım kilo kuru kayısı
1 litre su
1 su bardağı şeker
1 limon suyu (1 bardak portakal suyud olabilir)
kaymak
antep fıstığı

ıslanan kayısıları süz tekrar 1 litre suya at. şekerinide koy limon suyunuda onlar ölece kaynasın 20 dk kadar sonra kayısları içinden al ve ortadan ikiye böl ama tamamen değil yani kapak gibi olsun ortası açık ..... Kayısının açtığın kısmına kaşık yardımıyla kaymak koy ve kaymağıda antep fıstığına batır

afiyet olsun ....
Nette resmini bulursam ekliyim canım ....

cvpım meraklı mısafıreydı sert sert yazmısda

senin için bişey denmediki ne bu alınganlık.
tam tersi arkadaşlar siz hamilelerin canı çekebilir ne yapsak diye düşünüyorlar.
yorumlarda olucak haliyle.
hamilelikte bu kadar sıkmayın canınızı,sinirlenmeyin,stres yapmayın..........

Anacım gıttı topıc .............. Tamam arkadaŞlar baŞka yerden devam ederız problem yok gerılmeyelım boŞuna .......

ya ne kadar hizlisiniz hanimlar masallah sabah sabah yemeklerini bile pisirmis hatunlar var sasirdimmmCADIARZU
allah hepinizin tuttugu oruclari kabul etsin

bu kadar sert olmanıza gerek yok sonucda bu yemek bolumunde acılması gereken bı konu

hadi güzelim sen hamilesin;gebelik yada kendi topicine git.oruçlu insanları germe mübarek gün..hadi canım gebişim benimyasakkelime

konu çok güzel..merakla bekliyorum.en basit olanları seçicem içinden..kaydirigubbakcemile3

cvpım meraklı mısafıreydı sert sert yazmısda

ben bir sertlik göremiyorum yazımda, durum tespiti yaptım sadece... sizin bugün alınganlığınız üzerinizde sanırım. hamile oldugunuz için bir şey demiyorum, çok normal böyle hissetmeniz. inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız bebeginizi, sonra da gelir buraya yazdıklarınızı gülerek okursunuz ben ne alınganmısım o zamanlar diye..

Ben alıngan felan degılım set set konusan onlar ıyıce oku ondan sonra konus

hamileliğin gereği hormonların tavan yapmış olabilir..konunun başından itibaren ahsına edilmiş bir laf yokken üzerine alınıyorsun..
biz seni anlıyoruz canın isteyebilir konuya girme diyoruz ki ben şubat annesiyim.
sende uzatıp oruç ağızla lütfen kimseyi sinirlendirme artık..
hadi bakalım..

Benı kastedıyorsan sıkayet felan etmedım tamammı duzgun konus once sızde gectınız bu donemlerden oyuzden anlarsın umarım

zaten buralardan geçtiğim için bu kadar rahat konuşuyorum.....biz kendi aramızdada ne yaptığımızı paylaşırdık geçen sene üstelik hamileyken.....burada başından beri bakıyorsan herkesin evindeki sıradan yemekler olduğunu görürsün ....mevsiminde olmayan şeyler yazılıp eziyet edilmiyor....ama bir konuyu bu kadar sabote etmek hiç yakışmıyor.....ayrıca düzgün konuş falan çok çirkin ithaplar nasıl konuşabileceğini çok şükür biliyorum....

Ayrıca burası nısan hamılelerı sayfası ıyı bak ondan sonra konus

nisan hamilelerinin sayfasının tozunu attırıyorum 1.5 yıldır......kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…