Bugun icin alinmis barkodla yarin tahlil verilebilir mi?

MelatoniN

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
1.613
4.157
333
Merhaba, bugun doktor bebegimden idrar tahlili istedi ancak bugun veremedik. Yarin sabah idrar numunesini gotursem laboratuvar kabul eder mi? Yoksa yarin icin yeni bir barkod mu cikarilmali? Bilginiz varsa lutfen yardimci olur musunuz? Bebegimden tahlil icin idrar almak asiri zor, tam goturmusken olmaz alamayiz dun getirmeliydiniz derlerse diye korkuyorum.

Üniversite hastanesinde 3 gün kullanabiliyoruz biz aynı barkodu ama diğer yerlerde nasıl bilmiyorum.

Bezin içine koyuyolar ama neden zor oluyor alması bezi bıraktınız mı
O icine konulan poseti dogru yerlestirememisim. Tum idrari bezi cekmis posete denk gelmemis. Cekerken de sanki agda bandi ceker gibi oldu cani yandi. Bir daha yapistirmadi anladi caninin yanacagini. Yarin bu arbedeyi tekrar yasayacagiz mecbur. Eger eski barkodla kabul etmeyeceklerse bari tekrardan giris yapayim. Idrarin da 30 dk icinde teslim edilmesi gerekiyormus, sabahtan alayim da barkod yenilenirken beklesin de diyemiyorum

cok kötü ya o poşetler biz taktigimizda altini acik birakip su sesi dinletmistik telefondan işe yaramışti

Arkadaslar yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederim. Dunun barkoduyla bugun tahlili kabul ettiler. Iyi ki varsiniz yardim eden herkese tekrar tesekkur ederim.

Bisey olmaz kabul ederler kiz bebeklerden idrar tahlili gerçekten çok zor bizde cok zor verebilmiştik kizimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…