• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Herşey AŞKIMIZ için(Canım bitanecik Aşkıma)

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37
Bugün bambaşka bir sabaha uyandım yar. İçimde adını huzur koyduğum duygu , şarkılar söyleyerek uyandırdı beni . Gece seni düşleyerek yastığa koymuştum başımı. Güneşle birlikte karşıladı hayalin yine beni..

Ne mutlu bana ki senin sevginle sarıyorum saatleri..
Ne mutlu bana ki seninle karşılıyorum gündüzümü , gecemi..
Ve ne mutlu bana ki “sen” li cümlelerimle bekliyorum istikbalimi…

Aldığım her nefeste şükür , attığım her adımda dua var…Bugün her şey aşkımız için…

Seni sevdiği için ödüllendirdim yüreğimi bu sabah..Kanatlarında aşkımızı anlatan bir kuşu alıp koydum gönlüme..Kalbimin her atışında kanat çırpıyor..Ve her kanat çırpışında seni anlatıyor… ”sen” dolu bir günü kucaklıyorum yani…

Duyguların en asilini yüreğinde barındıranım , renklerin en güzelini düşlerinde saklayanım…Sensiz yapamadı işte kalemim , kağıdım…
Dedim ya canımın yoldaşı
Bugün her şey aşkımız için…

loveisherebysmashmethoddi6.jpg

(Morukum benim:asigim: İyiki hayatımdasın Her gün yatmadan önceki ilk duam senli 'bu defa alma bu defa bırak bana' diyorum. Ve umarım Yüreğimin cekiceği son sevgi,aşk acı olursun:asigim: Cumartesi 7. ayımıza giriyoruz nice uzun yıllara birlikte oluruz umarım hayatımmmmm)

Son düzenleme:
muhteşem duygular...eline ,yüreğine sağlık...bende şimdiden 7.ayınızın 70 yıllar görmesi dileğiyle kutluyorum sizi....

inşallah...Bunu bu gün sabah hemen ona mail attım öyle hoşuna gittiki:1rolleyes::asigim:
sabah sabah aşkımızı depreştirdikkkk:asigim:

Amin canım aminnnnnn:asigim:

Larisa Cnm Ben Biraz Geri Kaldim Baristiniz Mi Sevgilinle Cok Sevindim Canim Seni Boyle Mutlu Gormek Cok Guzellll Mutluluklar Canimmm

Nerden Alintiladin Nan bu Yaziyisırnaşık şey
Sakayi Yukarida Birakiyor Duygularimi Döküyorum Satirlara!!!

Canim Ortagim Daha Nice Yedi Aylar Yillar diliyorum!!! Yüreginizdeki Sevgi Eksik Olmasin!!! Umarim Eteklerini Tutmak Bana Nasib olur!!! (yaslanmadan evlen artikin Nine olarak Halaymi cekicem yahu) Sevmek Sevilmek Her iki Yürege Ait olsun Canim Benim!!!!
Mutluluk Yagmurlari Altinda Islanin EmiŞeniz

Ne güzel bir yazı...Mutluluk yazılarını çok görmüyoruz burda...
Allah mutluluğunu daim etsin canım benim...:nazar:

Nerden Alintiladin Nan bu Yaziyisırnaşık şey
Sakayi Yukarida Birakiyor Duygularimi Döküyorum Satirlara!!!

Canim Ortagim Daha Nice Yedi Aylar Yillar diliyorum!!! Yüreginizdeki Sevgi Eksik Olmasin!!! Umarim Eteklerini Tutmak Bana Nasib olur!!! (yaslanmadan evlen artikin Nine olarak Halaymi cekicem yahu) Sevmek Sevilmek Her iki Yürege Ait olsun Canim Benim!!!!
Mutluluk Yagmurlari Altinda Islanin EmiŞeniz

Olum sen ne annarsın duygudan..Duygularını yazmaktan:mymeka:
Sana avrsın olsun yeme içme birde şımarıklık:smiley-cool:

Bende bıraktım geyiği neyseeeee:icecream:

Çok sagolcanım dileklerin için:asigim:

Bu zamana kadar bekeldin ortagumm biraz daha bekle daaaaa:icecream:
Durp gibisin saga bişi olmazlülülülülülü

LArisa ne güzel yazmissin kiz,bayildim :asigim:
Kopyaliyim de özel bir günde sevgilime yuttururum ben yazdim diye tatlicadiarzu
Dermisim tatlicadiarzu

Nice güzel 7.aylara..

kocacigimi özledimsenağlama

ne güzel yazmissin Larüsa kafa, beni böyle hüzünlendirmeye hakkin yok:mymeka:

Sanada sevdiginlie bir ömür boyu mutluluk dilerim, Insallah gülen yüzleriniz hic solmaz

LArisa ne güzel yazmissin kiz,bayildim
Kopyaliyim de özel bir günde sevgilime yuttururum ben yazdim diye
dermisim

nice güzel 7.aylara..

Hayatımın sayesinde:asigim::1rolleyes:
Sagol canım amin....:1rolleyes:

İmzamı at gönder:mymeka:

harika bir yazı çok güzel duygular
Tşklerrrrr:smiley-cool:

Daha nice uzun uzun yıllara Larisa

Sagol ablacım aminnnnnn:asigim:

kocacigimi özledimsenağlama

ne güzel yazmissin Larüsa kafa, beni böyle hüzünlendirmeye hakkin yok
Sanada sevdiginlie bir ömür boyu mutluluk dilerim, Insallah gülen yüzleriniz hic solmaz

Çok tşkler canım amin..İnş.:asigim:
Hakkım yok seninde bana vurmaya:mymeka:
Cümlemize canım:1rolleyes:

LaRiSAcım size ömür boyu mutluluklar dilerim:nazar:.Aşkınız sevginiz ömür boyu sürer inşalah.Ve tüm sevenlerin ve aşık olanların....
Ben de aşığım ve seviyorum ulennnnn:asigim:

Back