- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.073
- 248
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.581
Dp deki güzelmi peki canım? Sen beğendinmiFlowerbomb tatlı çiçeksi soft yumuşak bir koku canım :) ben bayıldım bu parfüme öyle sevimli bi kokuki hiç baymaz rahatsız etmez insanı :)
D&p deki enfes bişey olmuş bargellodaki mesela orjinalden çok tatlı kokuyor durdukça ağırlaşıyor.. ama d&p deki tıpkı orjinali gibi durdukça soft tatlı kremsi bi kokuya dönüşüyor yumuşuyor pamuk gibi.. :)) çok sevimli pembiş bir koku yaa ben kullanıyorum bayıla bayıla.. aşık oldum hatta bu parfümeDp deki güzelmi peki canım? Sen beğendinmi
Dp yi pek sevmem aslında.. Ama deneyeceğim merak ettim.. Birde bu kokuyu escada magnetisme benzetenler olmuştu. Doğrumu canım?D&p deki enfes bişey olmuş bargellodaki mesela orjinalden çok tatlı kokuyor durdukça ağırlaşıyor.. ama d&p deki tıpkı orjinali gibi durdukça soft tatlı kremsi bi kokuya dönüşüyor yumuşuyor pamuk gibi.. :)) çok sevimli pembiş bir koku yaa ben kullanıyorum bayıla bayıla.. aşık oldum hatta bu parfüme
yokk yaa la vie est belleye benzetiyorlar genelde.. la vie ve magnetisim çok tatlı ağır kokuyor.. flowerbomb sa çiçek şeker karışımı soft bunlara nazaran hafif fresh bir koku bence kremsi yumuşak bir koku.. bence hiç alakaları yok.. magnetism hele ki hiç benzemiyor flowerbomba.. magtanesim tamamen karamel vanilya çikolata kokuyor.. lavie de öyleDp yi pek sevmem aslında.. Ama deneyeceğim merak ettim.. Birde bu kokuyu escada magnetisme benzetenler olmuştu. Doğrumu canım?
Bu parfümü bir keresinde sıktığımda yolda yanından geçtiğim iki kişi vardı.. Biri diğerine şöyle dedi "çok ağır parfüm ben sevgilime hayatta kullandırmazdım bu parfümü " o günden sonra kullanmaya çekiniyorum parfümü
Bide kuzum d&p orjinale benzerlik açısından en iyisi açık parfümler arasında ben sevmem demişsin ama kuzum şahsen ben d&p yi tercih ediyorumDp yi pek sevmem aslında.. Ama deneyeceğim merak ettim.. Birde bu kokuyu escada magnetisme benzetenler olmuştu. Doğrumu canım?
Çok da sıkmadım aslında üç fıss. :)) ağır buluyorlar nedense. Ya da benim tenim kaldırmıyor açık tenliyim ya. Ama çok da seviyorum bu kokuyu yaaa niye beğenmiyorlarooo cok sıkmışsındır tatlım oturmamıs halıdır...la vie ben de basladım gayet guzel :))
Çok da sıkmadım aslında üç fıss. :)) ağır buluyorlar nedense. Ya da benim tenim kaldırmıyor açık tenliyim ya. Ama çok da seviyorum bu kokuyu yaaa niye beğenmiyorlar
Ben de bargelloyu daha çok beğenirim.. Bargellodan bittiği zaman mutlaka aldığım parfümler var meselaBide kuzum d&p orjinale benzerlik açısından en iyisi açık parfümler arasında ben sevmem demişsin ama kuzum şahsen ben d&p yi tercih ediyorum
ay yok noa yı hiç sevmiyorum ben yaBen de bargelloyu daha çok beğenirim.. Bargellodan bittiği zaman mutlaka aldığım parfümler var mesela
Anna sui dreams ve hugo boss intense
Bunları bargellodan alırım çok Benziyor orjinallerine.. Dpnin de noasını çok ölüyorlar
Anna suiyi de erkekler yine beğenmiyor.. Kız arkadaşlarm bayılıyor.. Ama yinede la vie est belle kadar ağır koku denilmedi.. Orjinal kullanıyorum bide ama ağır geliyor koku..bence genelleme yapma kuzum..
anna suı daha agır bence
bundan 2 fıs sıksan yeterlı
daha agırları da var mıde bulandırıcı ama daha hafıfı de kalmıyo ısye
bugday tenlı olmak zor..durdukca guzelleşiyor la vie est...
ama flowerbomb dene bır de o da cok guzel bıraz daha soft :)
Anna suiyi de erkekler yine beğenmiyor.. Kız arkadaşlarm bayılıyor.. Ama yinede la vie est belle kadar ağır koku denilmedi.. Orjinal kullanıyorum bide ama ağır geliyor koku..
FlowerBombu deneyeceğim kuzum dpden nuray da önerdi.. Bakacağım en kısa zamanda
Kuzum noayı bnde beğenmiyorum.. Dp den almıştım birkere benide rahatsız etmişti kokusu hatta çöpe attım kullanamadım yani düşün..ay yok noa yı hiç sevmiyorum ben yaacayip bi öksürük tutuyor beni bu kokuda.. orjinali çok güzel ama kalıcı değil.. dp de daha kalıcı bu parfüm yalnız kalıcı olsun diyemidir nedir ne koydularsa içine beni öksürük tutuyor kullanamıyorum valla
evet fıstığım ya bende dökmüştüm klozeteKuzum noayı bnde beğenmiyorum.. Dp den almıştım birkere benide rahatsız etmişti kokusu hatta çöpe attım kullanamadım yani düşün..
Kendi erkek arkadaşım hiç rahatsız olmadı bu kokudan ama orası ayrıla vie orgınal ıse hıc cekınme daha temız kokar o
erkeklere bakma sen ben o anda hafıf bır koku sıksam ayy bu nee deyıp organza sıkıp 20 dakıka sonra koklatınca oo nefısmıs dıyenını cok gordum :))
yanı kokunun oturmasını beklemek enn guzelı :))
Kendi erkek arkadaşım hiç rahatsız olmadı bu kokudan ama orası ayrı
Hatta onun için almıştım bu parfümü bir ortamda bir bayan bu parfümü kullanmış.. Sevgilim ne güzel bir koku demişti.. Bende dururmuyum ertesi gün hoppp aldım parfümü
Selam hanimlar.benimde bugun kullandigim parfumum carolina herrera sublime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?