Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Hemen denicem canim guerlainlarin hepsi gerci kalici ama silaja ben cok takigim iste:) fragranticaya baktim baskin oldugu kokular sirasiyla ahududu badem vanilya tonka diye gidiyor

O vanilya ile tonkaya bitiyorum ben zaten

Lalique markasının "Le Parfum" isimli parfümünü denedin mi?
Vanilya ve tonka fasulyesi en baskın notalarıymış.
Bellamola'da gördüm. Almak istiyorum. Ama fikrim yok hiç koku hakkında.
Sanırım kozmetik mağazalarında da bulunmuyor artık, sadece nette var.

Hiç denemedim canım duymadım da. Senden duydum şimdi ilkk kez
Fiyatı uygunsa falan kuponlarla dene.. Ben bu aralar kendimi solukluyorum parfüm konusunda

Hiç denemedim canım duymadım da. Senden duydum şimdi ilkk kez
Fiyatı uygunsa falan kuponlarla dene.. Ben bu aralar kendimi solukluyorum parfüm konusunda

Lalique sevillerde var ıstanbul avrupa yakasında gördüm trump towers ile akmerkez diye aklımda kalmış ama emin değilim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son 2 gündür Yves Rocher Tendre Jasmin kullanıyorum.
Sonunda ikinci şişemi aldımm çok özlemişim içimi açan çiçeksi kokusunu..
Bana göre Yves Rocherin en iyi parfümü

My insolence i denedim ama bende cok silik bir hafif tatli pudramsi bebek kokusu gibi kaldi insolence le hic benzemiyor insolence edp silaji cok yuksek ve gectigin yerde iz birakan pudrali kirmizi meyveler iris menekse sandalagaci kokan bir parfum zamk gibide kalici insolence edp ye devam:)

Bende de tam aksine geçtiğim yerde iz bırakan şekerli bir koku olarak kalmışto:) ve neredeyse 2 gün kalıcıydı edt olmasına rağmen

Nasıl olsa bugün evden çıkmayacağım hediye parfümü deneyeyim dedim ama çok ağır baharatlı geldi
Parfümün ismi BK Barricade EDP

İlk defa gördüm bunu Almanya'da kullanılıyormuş ama ben ilk defa gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…