Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Canim ben tekin acardan aldim ama boyner sephora douglasta da var koku feagrantica da kislik diye geciyor ama benim gibi teninde bazi parfumler kalmiosa illaki silaji yuksek buram buram bi parfum istiosan bence kullanilir ama cogu kisi agir bulur ben cok seviorum bu ve samsara eski ama cok sik kaliteli kokan parfumler bence

Thierry Mugler Alien 😃👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Daha yeni fark ettim benim günlerdir bayılarak sıktığım Guerlain My Insolence EDT imiş.
Yani başında My olanıymış.

Bugün dışarı çıkmayacağımdan evde Christian Dior-Hypnotic Poison kullanıcam.
Dışarda bu sıcakta sıkılamayabilir ama evde püfür püfür sıkılır özlemişim

Dkny delicious serisinden bana gore en guzeli olan gold delicious bugunku tercihim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende insolence edp var edt yide biliorum ama my insolence i hic denemedim o nasil bir parfum anlatabilirmisin tatlim baskin olan koku ne ve etrafa yayilan bi koku mu yoksa sedece tensel parfum mu

Bende insolence edp var edt yide biliorum ama my insolence i hic denemedim o nasil bir parfum anlatabilirmisin tatlim baskin olan koku ne ve etrafa yayilan bi koku mu yoksa sedece tensel parfum mu
Etrafa yayılan bir koku sıktığında kendini baya belli ediyor canım.. Notalarını pek bilmiyorum ama bana biraz şekerli bir koku gibi geldi denemelisin eminim sende bayılırsın benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…