- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.861
Çok hafif farklılık var bencede ama ben edp yi daha çok beğendim. Sen ne düşünüyorsun?Versace crystal noir edp. Daha önce edtsini kullanmıştım bu sefer edp aldım ama sanki edp olanın kokusu biraz daha farklı gibi geldi.
Bende edp olanı daha çok beğendim. Bu aralar neredeyse her gün bunu sıkıyorumÇok hafif farklılık var bencede ama ben edp yi daha çok beğendim. Sen ne düşünüyorsun?
Bu arada bana farklı bir koku önerebilir misin? Yazlık olsun ama çok fresh sucul bir şey olmasın. Meyveli, cıvıl cıvıl ama birazda temiz rahatsız etmeyen bir koku arıyorum. Bir fikrin var mı?Bende edp olanı daha çok beğendim. Bu aralar neredeyse her gün bunu sıkıyorum
Mavi magazalarinda mevcut. Bestfriend parfumun adi ben kullaniyorum cok olumlu geri donusler aliyorum.temiz ferah tam yaz kokusuBu arada bana farklı bir koku önerebilir misin? Yazlık olsun ama çok fresh sucul bir şey olmasın. Meyveli, cıvıl cıvıl ama birazda temiz rahatsız etmeyen bir koku arıyorum. Bir fikrin var mı?
Bu arada bana farklı bir koku önerebilir misin? Yazlık olsun ama çok fresh sucul bir şey olmasın. Meyveli, cıvıl cıvıl ama birazda temiz rahatsız etmeyen bir koku arıyorum. Bir fikrin var mı?
o kokuyu biliyorum ama sevemedim pek. teşekkür ederim :)DKNY be delicious'u onerebilirim. Yesil elma olan. Yazlari cok rahatlikla kullaniyorum, hem meyveli hem temiz kokuyor. Sanki dustan cikmissin gibi. Benim hosuma gidiyor bir parfumeriye girdiginde dene istersen.
o kokuyu biliyorum ama sevemedim pek. teşekkür ederim :)DKNY be delicious'u onerebilirim. Yesil elma olan. Yazlari cok rahatlikla kullaniyorum, hem meyveli hem temiz kokuyor. Sanki dustan cikmissin gibi. Benim hosuma gidiyor bir parfumeriye girdiginde dene istersen.
Merhaba acaba edt ve edp arasındaki fark nedir bu aralar parfümü araştırıyordum ama bu farkı görmedim hiçBende edp olanı daha çok beğendim. Bu aralar neredeyse her gün bunu sıkıyorum
Edt olanında meyvemsi notalar biraz daha baskın ve biraz daha keskin. Edp olanı daha yumuşak hindistancevizi notası daha cok hissediliyor beyaz cicekler ile. Birde edpsi daha kalıcı.:)Merhaba acaba edt ve edp arasındaki fark nedir bu aralar parfümü araştırıyordum ama bu farkı görmedim hiç
Roberto cavallinin paradiso kokusuna baktın mı ? Bide mavi şişede olanı var ben onuda seviyorumBu arada bana farklı bir koku önerebilir misin? Yazlık olsun ama çok fresh sucul bir şey olmasın. Meyveli, cıvıl cıvıl ama birazda temiz rahatsız etmeyen bir koku arıyorum. Bir fikrin var mı?
Anladım cevapladığınız için çok sağolun :)Edt olanında meyvemsi notalar biraz daha baskın ve biraz daha keskin. Edp olanı daha yumuşak hindistancevizi notası daha cok hissediliyor beyaz cicekler ile. Birde edpsi daha kalıcı.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?