Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evimde hic bir isi kendim yapmiyorum, yardimcim var gelip yapar duzenli, ama birsey var ki cocuklarimin yiyecek icecekleri cok onemlidir, muhakkak ben yaparim yemeklerini, okuldan geldiklerinde annelerinin yemegini yesinler isterim, 14 yasindaki oglum yeterince buyudu zaten anne yemegi ariyor .
bugun yemeklerini ve corbalarini yaptim her zaman ki gibi.
evi topladım kahvaltı hazırladım bulaşıkları topladım yemek yaptım tuvalet banyo cifledim yemeği hazırladım bulaşıkları yıkadım birazdan yatakları serecem uuu amma iş yapmışım yaw
bugun mukellef bı kahvaltı hazırladım canm esın uzun zamandan sonra ewde bu pazar... sonra temız bulasıkları cıkarıp yerlestrıp kırlılerı yerlestrdım mutfagımı temzledım ewı toparladım dun aksam bugunun yemegını yapmıstım bıde yanına pılav yapıcam bı kac saat sonra.