Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oyuncakları topladım evi süpürdüm bulaşıkları makinadan çıkardım kirlileri en çokta bardak makinaya yerleştirdim 1 makina çamaşır yıkadım astım yemek yaptım oğlanı yıkadım ütü yaptım dışarı market alışverişine çıktım ay ne çok şey yapmışım daha yatana kadar neler yaparım bilmem
ayy bugün içime gene bir kakılmış kaçmış bir vaziyetteydim makinada iki de bir sorun olduğundan temiz yıkama amaşlı bir yığın bulaşık yıkadım sonra lavaboları ovdum çamaşırları makinaya atıp,astım tezgahı dezenvekte ettim çamaşır suyu kokulu bir gün geçirdim gene yani
evi süpürdüm mutfağı tezgah fayans ve yer dahil domestosla sildim banyoyu temizledim hastaneye hasta ziyaretine gittim geldim. akşam misafiirim geldi yemekelr yaptım yaprak sarması dahilll ( çay meyve bulaşık derken şu ana halsiz ve yataktayım size yazıyorum yarın mutfak dolaplarını temilicem offf offff
mutfağı temizledim. tezgah, ocak, fırın, fayanslar, aspiratör, dolapların kapakları hepsini elden geçirdim. yapmak istediğim o kadar çok iş var ki. bakalım ilerleyen günlerde ne kadarını yapabileceğim.