• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Gelin Oluyorum Ana .... :(( Çok güzel bir yazı.... :((

bencede sen daha fazla damara bağlama kendini ama o gün mutlaka oku bence madem böylede bir yeteneğin var.. ama annene söyleme okuyacağını ve annene söyleyeceğini düşündüğün hiç kimseye söyleme süpriz olsun ..

bencede sen daha fazla damara bağlama kendini ama o gün mutlaka oku bence madem böylede bir yeteneğin var.. ama annene söyleme okuyacağını ve annene söyleyeceğini düşündüğün hiç kimseye söyleme süpriz olsun ..

söylemicem....yerimseniben
farklı bişey olsun ya tıppp olsun herks dinlesin...
bakalım yaparsam şayet ogün anlatırım sanayerimseniben

Aman kızlar durun nasıl şeyler bunlar karamsar olmayın yahu alt tarafı evleniyoruz yani..
8 gün sonra da bunları söyler miyim acabakaydirigubbakcemile3

elimde değil valla okudukça etkileniyorum böyle şeylerden...

ELLER KADİR KIYMET BİLMİYOR ANNEMM...
SENİN KADAR KİMSE SEVMİYOR ANNEMM....

Ya kızlar bende mi bir tuhaflık var bilmiyorum ama bana çok fazla dramatik geldi bu şiir, çok etkilenmedim tamam açık söyleyeyim hiç etkilenmedim, dediğiniz gibi azrail falan girmiş içine sanki çok eskiden yazılmış bir şiir gibi , ama "baba evimi çok özleyeceğim" başlığındaki yazıyı okumanızı şiddetle tavsiye ederim çok ağlamıştım onu okuyunca, ama üzülmeyelim ya mutlu olmaya evleniyoruz değil mi :gitme: :gitme: :gitme:

valla sizi bılmem ama ben aılesının evınden daha mutlu olacagını kımsenın pek sanmıyorum.nıkahım 2 ay once oldu.dugunume 2 hafta var daha ımzayı attıgım gun annem demıstım,sımdı ona bı başka bakıyorum gene kavga edyoruz gene üzüyorum ama kahroluyoru,sesi kokusu bambaşka gelıyor,yemegımı onume getiriyor öpesim geliyor ellrini,kıyamıyorum bellide edemiyorum ama çok özleyeceğim ağlarsa hakkaten bi annelerimiz ağlar bilmiyorumkismile

Tamamını okumadım, özür dilerim. Yeterince duygusal zamanlar geçiriyorum. Okursam hüngür hüngür ağlarım :(

Bugün Gelin Oluyorum Ana

Kezban Aslan

bugün gelin oluyorum ana
dünyanın en mutlu
en mesut insanı benim
beyazlar içinde bütün bedenim
kınalansın saçlarım
kınalansın ellerim
kınalansın ki utanmasın meleklerim
görünüyor gözlerime artık
görünüyor sevdiğim
bugün gelin oluyorum ana...

azrail diyor ki bana
gelinlerin en güzeli sensin
üzülme diyor
benim yanımda güvendesin
kararırsa gözlerim bahtiyar ol ağlama

mezarımı gözyaşlarınla değil
çiçeklerle süsle
soran olursa
kızım ölmedi, gelin gitti de
şimdi gidiyorum
belki birgün buluşuruz seninle
güçsüzüm diye kızma bana
gül bir kere gül ne olur
kızın gelin oluyor ana...

özlersem sarılmanı
geceleri gelip koynuna gireceğim
özlersem bağırmanı
gizli gizli sesini dinleyeceğim
ama ne olursun yürek soğutma
hakkını helal et yavruna
hani hep bürünürdüm ya siyahlara
ilk defa beyaz giyeceğim
beyazlar yakışır değil mi bana
uzat ellerini öpeyim
kızın gelin oluyor ana...

affet beni
kapatırsam, son bir defa öp gözlerimi

Kezban Aslan

**** ALINTIDIR ******

çok güle bir yazı sağol

Aslıcımm duydulandırdın bizi yavvv :gitme: :gitme: :gitme:
Ama kimse ağlamasın, üzülmesin, herkes mutlu olsun çoookk :1hug:
Bu arada bence bu şiirde gelin olmak mecazi anlam taşıyo yani burdaki kız aslında ölüyo ve beyazlar giymesi de kefen.sevdiğine kavuşması da Allah'a kavuşması.ben böyle yorumladım bir edebiyatçı olarak kaydirigubbakcemile3
Ama Allah herkese, bütün gelinlere sevdiğiyle çok mutlu olacağı uzuuunn uzuuunn ömürler versin :Saruboceq:

Back