Bugün farklı bir sebepten buradayım sanırım.

Çocuk olmama sebebini biliyorum. Eşimin sperm azlığı ama bir Sperm dahi düşse tutabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak yazdım.

Hem sperm az hem doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz. Bunlar dahilinde çok zor gibi
inat etmek fayda sağlamaz. Test yapın boşa 2 ay beklemeyin

test yapmadan bılemezsenız ..böyle beklerken daha cok umut baglıyor bır anda adetı gorunce yıkılıyorsunuz..en azından test yapar var yada yok dıyebılırınız kendınıze ..hersey Allah amcamın oglunun da bu rahatsızlıgı vardı bır anda beklemedıklerı bır anda bebeklerı oldu ...yanı hersey rabbımızden..vardırda yokturda..ama test yapmadan bılemessınız ..eger hamıleysenız zaten cıkar bu surecte..beklemek daha yorucu..
İnanın çok test yaptım ve yoruldum her seferinde mutsuz olmaktan o sonucu beklerken içimde ne heyecan ne umut hiç bir şey kalmıyor sonucu görünce.
Bazen hayal kırıklığına uğrayacağını bile bile hayal kurarsınız belki olur diye. Belki ilacın yan etkisi de olabilir bıraktığım için ama olsun

Hem sperm az hem doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz. Bunlar dahilinde çok zor gibi
inat etmek fayda sağlamaz. Test yapın boşa 2 ay beklemeyin
Çocuk olmasa bile ne yabilirim ki. Doktor yumurtalıkların da sorun yok dedi ikiside bu doktorun biri özelde biri devlette rahim filmi de çekildim temiz. Normal seyirde izlenmiştir diyo. Adet olmama sebebim ne olabilir ki diye düşündüm evet hormonum 29.23 yerine 33 - 32 değerlerinde çıkıyor ama o bir engel değildir çok yüksek değil. Sinir stres yapma dedi.

inşallah hamilesinizdir ama 2 ay beklemek çok değil mi?
ben olsam çatlarım meraktan.

Çocuk olmasa bile ne yabilirim ki. Doktor yumurtalıkların da sorun yok dedi ikiside bu doktorun biri özelde biri devlette rahim filmi de çekildim temiz. Normal seyirde izlenmiştir diyo. Adet olmama sebebim ne olabilir ki diye düşündüm evet hormonum 29.23 yerine 33 - 32 değerlerinde çıkıyor ama o bir engel değildir çok yüksek değil. Sinir stres yapma dedi.

Normal doktora gitmek yerine birde tüp bebek merkezlerini deneseniz?
Yani daha kapsamlı bakılabilir herşeye

inşallah hamilesinizdir ama 2 ay beklemek çok değil mi?
ben olsam çatlarım meraktan.
Bütün yaptığım testler erken yaptığımı o yüzden mutsuz olduğumu sanıyorum. Şimdi içimde bir ışık olsada olmayacağını düşünüyorum ama yinede hayalini kurmak bile güzel ama işte. Ben zamana bıraktım ama eşim çok istiyor. Oda bu kez içimde başka bir şey var sanki hamilesin gibi geliyor diye umutlandırdı. Test yapalım dedim yok sen çok üzülüyorsun biraz daha geçsin öyle dedi.

Normal doktora gitmek yerine birde tüp bebek merkezlerini deneseniz?
Yani daha kapsamlı bakılabilir herşeye
Doktor direk tüp bebek dedi ilk gittiğim özel doktoru idi. İkinci gittiğim önce anne sağlığı dedi ki bende öyle düşünüyorum. Şimdi tüp bebek merkezine gitsem eşimden test alacaklar ve o test doğrultusunda tüp bebek yapılacak o yüzden en sn durağımız

Doktor direk tüp bebek dedi ilk gittiğim özel doktoru idi. İkinci gittiğim önce anne sağlığı dedi ki bende öyle düşünüyorum. Şimdi tüp bebek merkezine gitsem eşimden test alacaklar ve o test doğrultusunda tüp bebek yapılacak o yüzden en sn durağımız

O merkezlerde sadece eşinizle ilgili sorunlara bakmıyorlar. Neticede regl olamıyorsunuz ve buda bir sorun
Bunu çözmeden zaten gelin yapalım demeyeceklerdir. Önemli olan doğru doktoru bulabilmek.
Siz şuan sonucunun ne olacağını bilmediğiniz bir bekleyişe giriyorsunuz. Bu boşa bekleyişte olabilir
O zaman zaman kaybına daha çok üzülüp kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz.

Not: Eşim için doktor varikosel var asla çocuğu olmaz demişti ameliyat olmadan. Hatta benim kadın doğum uzmanım sende sıkıntı yok demişti. Sonra bir merkeze gittik ve eşimin beni hamile bırakamayacak kadar sıkıntılı olmadığını öğrendik. Allah razı olsun doktordan. Ki bizde kesin tüp bebek için gitmiştik.

Ama tabi ki tercih sizin.

Bütün yaptığım testler erken yaptığımı o yüzden mutsuz olduğumu sanıyorum. Şimdi içimde bir ışık olsada olmayacağını düşünüyorum ama yinede hayalini kurmak bile güzel ama işte. Ben zamana bıraktım ama eşim çok istiyor. Oda bu kez içimde başka bir şey var sanki hamilesin gibi geliyor diye umutlandırdı. Test yapalım dedim yok sen çok üzülüyorsun biraz daha geçsin öyle dedi.

biraz daha geçsin evet ama 2 ay değil.
bekleyene ve korku duyana kadar nedir ne değildir çıksın ortaya.

biraz daha geçsin evet ama 2 ay değil.
bekleyene ve korku duyana kadar nedir ne değildir çıksın ortaya.
İki ay derken zaten birinci adet dönemim geçti ikinci adet dönemi mi beklemek gibi demek istedim ona da yirmi gün felan var evet haklısınız yani sonuç neyse biran önce çıksın ama ne bileyim zaten sonuç hep hüsran oluyor bu kez umutlanmak istiyorum sanırım

O merkezlerde sadece eşinizle ilgili sorunlara bakmıyorlar. Neticede regl olamıyorsunuz ve buda bir sorun
Bunu çözmeden zaten gelin yapalım demeyeceklerdir. Önemli olan doğru doktoru bulabilmek.
Siz şuan sonucunun ne olacağını bilmediğiniz bir bekleyişe giriyorsunuz. Bu boşa bekleyişte olabilir
O zaman zaman kaybına daha çok üzülüp kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz.

Not: Eşim için doktor varikosel var asla çocuğu olmaz demişti ameliyat olmadan. Hatta benim kadın doğum uzmanım sende sıkıntı yok demişti. Sonra bir merkeze gittik ve eşimin beni hamile bırakamayacak kadar sıkıntılı olmadığını öğrendik. Allah razı olsun doktordan. Ki bizde kesin tüp bebek için gitmiştik.

Ama tabi ki tercih sizin.
Hangi sebepten dolayı giderseniz o yönde lerliyorlar ben şimdi bebek için gitsem sorun varmı yokmu bilemem çünkü bebek için uygun ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Ve tüp bebek sıkıntılı ben o merkezlere gidip umudu kırık insanları görmeye dayanamam yakın bir arkadaş bizim durumdan habersiz başka biri için söylüyo gerçekten yaşanılacak duygu değil ben çok üzüldüm

Hangi sebepten dolayı giderseniz o yönde lerliyorlar ben şimdi bebek için gitsem sorun varmı yokmu bilemem çünkü bebek için uygun ortam hazırlamaya çalışıyorlar. Ve tüp bebek sıkıntılı ben o merkezlere gidip umudu kırık insanları görmeye dayanamam yakın bir arkadaş bizim durumdan habersiz başka biri için söylüyo gerçekten yaşanılacak duygu değil ben çok üzüldüm

peki nasıl olacak?
merkeze gitmeye dayanamıyorsunuz, test yapmaya dayanamıyorsunuz.
bebek meselesini çok mu merkeze koydunuz da bu kadar etkiliyor sizi?
bebek olunca her şeyin değişeceğini mi düşünüyorsunuz?

Siz eşinizin kendinizin raporlarını alıp gitmeyi deneseniz.
Elbette zor bir durum ama katlanmaktan başka çareniz var mı?
Böyle sonu belli olmayan şeyler peşinde koşmaktan iyidir. Ayrıca hastane ortamı nasılsa merkezlerde öyle.
İnsanların umudu kırık değil bilakis umut olsun diye oradalar.
Ama siz gözü kapalı davranıyorsunuz. Birşeyi yaşamakla dinlemek aynı değildir

peki nasıl olacak?
merkeze gitmeye dayanamıyorsunuz, test yapmaya dayanamıyorsunuz.
bebek meselesini çok mu merkeze koydunuz da bu kadar etkiliyor sizi?
bebek olunca her şeyin değişeceğini mi düşünüyorsunuz?
Hayır tüp bebek için yeterli para birikimimiz yok o yüzden tedaviye gitmedik hala para denklemeye çalışıyoruz ama bırikmıyor.
Değişmeyecek belki ama sınırlarımı koruyanileceğime inanıyor. İlk planda eşim değil çocuğum olacak ve ailem ona göre şekil alacak.
Şuan öncelik eşim ve eşime göre de ailesi

İnşallah anlatabildim. Bilmiyorum belki daha kötü olur. Ama ben hayatımın düzene gireceğine inanıyorum.
Gün içinde aşağı inmediğimde geçerli bir sebep gösterebilirim. İş yapmaktan kaçmıyorum ama ben iş yaparken kendisi oturamayacak mesela herkes kendi işi ile meşgul olacak. Ben bu şekilde düşünüyorum ve eşimle de çocuk için daha testi yapmadan konuşacağım. Belki bebek var yada yok ama bir bebeğim olduğu zaman onun bakımından ben sorumlu olduğum kadar sende bakmak ile hükümlüsün ki ben bu konulara girmesem bile çok sevdiği iki abisi var teyzesinin oğlu onlar önder bu konuda

Siz eşinizin kendinizin raporlarını alıp gitmeyi deneseniz.
Elbette zor bir durum ama katlanmaktan başka çareniz var mı?
Böyle sonu belli olmayan şeyler peşinde koşmaktan iyidir. Ayrıca hastane ortamı nasılsa merkezlerde öyle.
İnsanların umudu kırık değil bilakis umut olsun diye oradalar.
Ama siz gözü kapalı davranıyorsunuz. Birşeyi yaşamakla dinlemek aynı değildir
Şahit de oldum. Sizin eşiniz o tepkiyi vermemiş olabilir ama eşim o testi yaptırdığında bir hafta yüzüme bakamadım.
Gözüm kapalı değil, bilakis eşime tekrar test yaptır dediğimde beni reddetti ben onun istemesini bekliyorum.
Bana direk tüp bebek dedi diyor. Ama kendi tedavisi için yanaşmıyor. Ben o yüzden gitmiyorum. Tedaviye gitmem için sebeplerim olduğu kadar nedenlerim var o yüzden şuan umut ediyorum. Eşimin gerçekten bir bebek aşkı ile yanmasını istiyorum çünkü şuan yüreğinde bir bebek olsa sevsem duygusu var. Kür uygulamak felan amenna ama kendi tedavi olmak yerine beni tedaviye gönderiyor. O kadar sancılı işlemi benim üzerimde yaptırıyor. Ben film çekilirken bir ızdırap yaşadım. Çocuk istemiyor değilim ama o kendi tedavisine bakmazken benden çocuk istemesi ağırıma gidiyor. Beni suçlu gösteriyor. Tüp bebeği istemiyorsun diyor. İstemediğim bebek değil kendi sorununu bana yüklemesi. Kendini tedavi ettirmemesi. Ben ikinci bir bebek düşündüğüm de tüp bebek mi yaptıracam yine tedavisi olsun kendinin olmazsa ben razıyım gitmeye ama kendi sorununu çözmeden ben gideceğimi sanmıyorum

Lütfen kirici olmayin demissinizde neden bu konuda kirici olurki ins hamilesindir hz allah hakkinda hayirlisi versin

Lütfen kirici olmayin demissinizde neden bu konuda kirici olurki ins hamilesindir hz allah hakkinda hayirlisi versin

Sen idrar testi yapma kan testi yapma.burda hamile miyim diye sor evet hamilesin canım benim içime öyle doğdu git herkese müjdeyi ver

Sen idrar testi yapma kan testi yapma.burda hamile miyim diye sor evet hamilesin canım benim içime öyle doğdu git herkese müjdeyi ver
Sana hamilemiyim diye sormadım içimde böyle bir umut var paylaşmak istedim dedim.
Merak etme öyle bir şey soracak olsam o siz olmazsınız.
İyi günler

Yani inşallah bu ayın 19 una kadar bir değişme olmazsa test yapmayı düşünüyorum. 20 si doğum günü. İnşallah mutlu olacağı bir haberim olur

Back