- Konu Sahibi aymu
aymucum cnm napacaksın peki karar verdinizmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aymucum cnm napacaksın peki karar verdinizmi?
karar veremedik cuma doktora gidecem yeniden bakalım biraz daha ıyım ya toparlık biraz ne yapalım kaderimizi yaşarız değil mi
canım merhaba yazdıklarını okudumda durum gerçekten hayli kafa karıştırıcı,Benim hamileliğimde de ilk haftasından itibaren kanama vardı rahmimde, istirahat etmiş kendimi fazla yormamıştım,%50 gibi bir ihtimal her gebelikte söz konusu hem,öncelikle bu konuda canını sıkma sakın.Şuan bebeğin küçük ve ikinciye hamilesin ben senin yerinde olsaydım o bebeği kesinlikle aldırmazdım.Rabbim senin rahmine o küçük kan pıhtısını düşürdüyse eğer şu durumda şüphesiz ondan başka en güzel sonucu bilen yoktur. İnşallah karnındaki yavrunda sağlıkla dünyaya gelir.Miniğinin de emmesi düzelir.Benim doktorum eğer istemiyorsa ısrarcı davranma demişti.sevgiler.:1hug:
canım başka bir doktora gittim kanama var kesede dedi ama çok da kötü gözükmüyor dedi doktor doğum yapmamadan yana bilmiyorum kafam çok karışıkkk:uhm:Naaptın canım? Bugün doktora gidecektin merak ettim seni.
canım başka bir doktora gittim kanama var kesede dedi ama çok da kötü gözükmüyor dedi doktor doğum yapmamadan yana bilmiyorum kafam çok karışıkkk:uhm:
kızlar hepinize gösterdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim.bugün doktora ittim kese var ama kanama var dedi yüzde elli düşer bu çocuk dedi .nedenini anlamadım kanamanın belki rahim kendini daha toplamamıştır çünkü doğum yapalı daha 3.5 ay oldu.hala hamile olduğuma inanamıyorum.
bide bir şey soracam bebeğim emmek istemiyor kadın doğumcu ısrar etme emzirmekte dedi çocuk doktoru ısrarla emzir diyor ne yapacam ufffffkafamçokkarıştı
aymu ne yaptın bebeğin yaşıyor mu sana yazdım ama cevap alamadım ..Nasılsın