- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Tesekkur ederim.doğum günün kutlu olsun. bazı erkeğe illa güncel planlı direktif veriyorsun öyle çalışıyor. işte beş gün sen ona bakıyorsunuz haftasonu şunu yapalım diyorsun otomatik geliyor. öyle oldu mu da ne analmı var di mi ? insan bir şeyler de söylenmeden yapılsın istiyor. belki de çok kırılgansındır tanımıyorum ama bugün doğum günün. hele önemsiyorsan. ben de hiç sevmem böyle şeyleri.
İyi ki doğdun, mutlu yıllar mutlu yaşlar diliyorum.Merhaba kizlar.
Evet bugun dogum gunum. Esim dostum sag olsun is ark. Hep kutladi. 6 aylik evliyiz. Esimle problemlerim var bir dargin bir barisigiz. Bu ilk evlilikteki dogum gunumde is yerime cicek vs bekledim. Gondermedi. Aksam yapar bir sey derken is cikisi yakin aradi kisik bir sesle dogum gunumu kutladi aksam ne yapalim dedi. Surasi mi burasimi derken istemsiz ve sessiz di sanki istemiyor gibi ben surasi mi burasi mi derken sessiz kaldi. Eve gitsek ki dedim. Yildirim gibi ses geldi valla iyi olur aslinda hayatim falan filan hayliyle bende bozuldum. Sagol gusel bir kutlama oldu dedim. Basladi soylenmeye dogum gunu de neymis ben kutluyor muyum. Sacmalikmis huzurumuz onumliymis. Ben cok kirilganmisim soylendide soylendi. Neyse sustum eve gelirken bari cicek almistir kapiyi acinca verir dedim. Hicbir sey yok yemek yedik vs vs derken suclu ben oldum. Cok kirilganmisim eve geldiginde huzur istiyormus destek anlayis bekliyormus vs bende cicegini bakimsiz birakirsan ot yigini bulursun. Ben senin icin neyim hic mi onemim yok vs tartistik. Sonra yine ayni opme sarilmalar. Ben gectim uzuntumden yatak odasina o da gecti film izliyor simdi karnaval filmin adi cokta dramciyizdir bu arada kisilik problemleri asosyal oldugunu vurgulayip hep bu tarz filmler izler. Offf bu nu simdi kislar ya dogum gunumde o film isliyor bende sizinle dertlesiyorum. Bu hak mi bana bu kadar mi degersizim. Haksiz miyim ben yaa neyim ben kimim ben o mu dogru ben mi yanlisim. Bir seyler soyleyin lutfen
Ama haftaici onun ark gelin der ucariz adeta o gezmeyi cok sever inanin yuru yuru tum ist gezebiliriz o derece ama bugun dogum gunum benim icinde kosabilirdi. Cok kirginim cok kuru bir cicekle gelseydi oyle mutlu olurdum ki.İyi ki doğdun, mutlu yıllar mutlu yaşlar diliyorum.
Sen de haklısın, o da haklı. Hafta içi işten çıkıp bir şeyler yapmak zor geliyor insana. Keşke hafta sonu için bir plan yapsaydınız. Bir gün önce, bir gün sonra çok far etmez. O da biraz düşünceli olup bir hediye ya da çiçek böcek almalıydı tabi ki. Ama üzmeyin birbirinizi böyle şeyler için yine de.
Tesekkur ederim.Doğum günün kutlu olsun, ben eşinle ilgili yorum yapmaktan bıktım artık. Sürekli aynı şeyleri söylüyorum. Bu adam düzelmez. Umarım yanılırım...
Tesekkurlerrrnice senelere
Polyanna gibi ne güzelYa cok onem vermeyin dogum günlerine. Bizim bir hocamiz vardi: "neden yaslanmanizi kutluyorsunuz" derdi..
Siz de gidin onunla film izleyin.. Beraber mutlu olabilirsiniz..
Niye onun istedigi gibi olucam ki. Biz kadiniz diye dusunuyorum. Bir demet cicek fena mi olurdu. Yanina gidip haklisin hayatim yemisim dogum gunu evlilik yildonumu bis seyler gel senin sectigin fulmi izleyelim. Kanka mi deseydim. Bilader bos isler bunlar mi deseydim ezik gibi sarilicakmiyim anlayisli akilli kadinlik bu mudur yaa ben anlamiyorumPolyanna gibi ne güzel
ne hoş bir düşünce
Tesekkur ederim. Aminİyiki dogdunnn:) allah gonlune yuvana huzur versin
Benim sizin durumunuza olan yorumum farklıydıNiye onun istedigi gibi olucam ki. Biz kadiniz diye dusunuyorum. Bir demet cicek fena mi olurdu. Yanina gidip haklisin hayatim yemisim dogum gunu evlilik yildonumu bis seyler gel senin sectigin fulmi izleyelim. Kanka mi deseydim. Bilader bos isler bunlar mi deseydim ezik gibi sarilicakmiyim anlayisli akilli kadinlik bu mudur yaa ben anlamiyorum
Film izliyor. Saygi mi bu simdi ben mi kotuyum yaaaDogum gününüz kutlu olsun nice huzurlu saglikli seneler dilerim.
Kadinlar onca seyi cekiyor..sonra bir demet cicekle bile mutlu olabiliyor ya.
Ne cektik biz bu odunlardan
Bence fazla üzülmeyin.. dogum günlerinden bende fazla hoslanmam.
Insan ister istemez beklentiye giriyor sonra karsisindaki insanida o duruma sokuyor..berbat sikintili bir hal aliyor hersey
Önemli olan dogum günün olmasa bile sana karsi sevgi saygi duymasi ..