• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün diyete başladım :)

Dilacq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
97
0
86
Balıkesir
Arkadaşlar merhaba..

Lise yıllarımdan beri hep balık etli birisiyim yani çok kilolu sayılmazdım ama aynaya her baktığımda biraz dha zayıf olmayı hep istemişimdir..Yani aslında kimse bana sen kilolusun yediklerine dikkat et felan demedi.

Çocukluğumdan beri tatlı yemeyi çok seven birisiyim halada öyleyim..Ama çok şükür aşırı bir kilo almadım bu güne dek.

Şimdiki kilom 69.. boyumda 1.73 bilmiyorum normal midir ama ben yinede kilio vermek istiyorum ve bugünde diyete başladım..

tatlıyı hayatımdan tamamen çıkarmaya niyetliyim...Yağsız yemeye dikkat edicem..Fakat bir sorunum var su içmeyi hiç sevmeyen bir insanım onun yerine bana önerebileceğiniz alternaif bir içecek var mı?
Ve bana örnek olabilecek yeme alışkanlıklarınızdan bahseder misiniz?

Verdiğim kiloları sizinle paylaşıcam.herkese şimdiden teşekkürler..

Öncelikle kolay gelsin,insallah istedigin vücuda sahip olursun.

Sana önermek istedigim birkac bisey var tabiiki.Ölüm rejimlerinden,absürt diyetlerden uzak dur canim.Diyet bitince kilon fazlasiyla geri dönüyor yoksa.En güzeli saglikli kilo vermek.Günde 5-6 ögün yiyerek her gidadan alarak zayiflamak en güzeli.Ben öyle yapiyorum.Ama suya bir alternatif olamaz canim,onu degistiremezsin.En az 2 litre suyu mecbur iceceksin,yoksa yaglarin erimez.Kendine kocaman bir bardak al,400-500 ml lik.Doldur dizi falan bakarken,bilgisayar basindayken ic gitsin.Göreceksin bir kac hafta sonra susuz yapamiyacaksin.

Sormak istedigin birsey olursa sor yine canim.

soğuk su yağları eritiyormuş. İçilen soğuk suyu vücut ısısına getirebilmek için kalori harcıyormuş bünye. buda fazladan kalori yakmaya sebeb oluyormuş. sanırım anlatamadım internetten bakarsınız :D
şu anda kış ama genede taktım sebilin fişini. aslında üfürükten hasta olan insanım nasıl olacak bilmiyorum, ama işe yarıyormuş. bir deneyim dedim :)

hayır bozar mıyım hiç..Zaten 3 gündür de hastayım grip oldum..Üstüne bide yemeden içmeden kesilince ister ismez diyetteyim :D

Back