Bugün çok gıcık oldun deyin ve dökün içinizi rahatlayın...

**SU**

çocukta yaparım kariyerde
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
643
9
48
Konuyu açtım ama şu ana kadar henüzgıcık olduğum birşey olmadı

Bugün pastaneciye gıcık oldum puaça alcam,ha buarada bayat pis herif tuttu puaçayı mikro dalgaya attı dedimki kardeşim ısıtma azcık ısatayım dedi,şimdi bu ısınınca üstündeki lor eriyo ve leş gibi kokuyo bana göre adam ısıtcam diye tutturdu ulan ısıtma işte sana ısıt diyen oldumu dedimki benim dediğimi yapmıyosunuz ısıt kardeşim ısıt otur kebndin ye dedim gittim.sonra efendime söyliyim kocama gıcık oldum nemi yaptı düngece benden habersiz arabamı bana ait olan bişey yani sen tut kardeşine ver arabayı bi açtım arabada paltom vardı üstüne ayakkabı konmuş çüş yani deme,bide araba siyah renk olduğu için bi baktım çizilmiş bana hey heyler geldimi ulan dedim bana bak bana ait olan bişeyi sen nasıl bi başkasına benden habersiz verirsin,bunun adına emanete ihanet derler ne bu be ne bu anlıcağınız açtım ağzımı yumdum gözümü sabah sabah işkence bu be ohhhhhhhhhhhhh rahatladım

gıcık bir müşteriyi bekliyorum.Saat kaç oldu dün konuştuk bazı sertifikalar getirmesi gerekli. hala adamdan tık yok. saat 4.30 da çıkıcağımı biliyor.İnşallah gelmezde 5.900ytl. ödemesi var bende onu 1 hafta sallarım.Ofhhhhh sefam olsun.Senmisin beni gıcık eden. kimle dans ettiğini bilmiyor ama öğrenecek gelmezse:))))

X