umarım doğru değildir öyleyse verdiğim oylar haram olsun bu partiyeHaber değil çöp. Ne biliyoruz chpde rahatsızlık yarattığını? Bunlar kendi düşüncelerini yazmışlar. Kime ne kadının dininden ?
aslında ne oluyor bu ülkeye sorusu daha doğruChp bu partinin kalması lazım artık yok atatürk posteri,, yok hristiyanmısınız. ne oliyir bunlaraaaa..
ay pardon kalması lazım yazmışım kalkması olacaktı oo. chp gitsin yerine başka parti gelsin.aslında ne oluyor bu ülkeye sorusu daha doğru
kim gelsin yerineay pardon kalması lazım yazmışım kalkması olacaktı oo. chp gitsin yerine başka parti gelsin.
chp ile probleminmi var kakao?Chp bu partinin kalkması lazım artık yok atatürk posteri,, yok hristiyanmısınız. ne oliyir bunlaraaaa..
gelsin akıllı, işini yapan birileri..kim gelsin yerine
olmazmı bu chp yii içlerinden bir kaç kişi hariç sevemedim cicim..boş lakırdılar partisi..chp ile probleminmi var kakao?
yoo bu gün dinledim gayet akıllıca konuştu kılıçlaroğlu,rte ucakla yurt dışına çıkarken özel arabasınıda ülkenin asgari aracıyla arkasından getittiriyormuş,cumhuriyetle yönetilirken boyleyse başkanlıkla nasıl olur acabaolmazmı bu chp yii içlerinden bir kaç kişi hariç sevemedim cicim..boş lakırdılar partisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?