• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün böyle bi içim daralıyor

gizemertrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
28
12
3
21
Sanki ruhumu sıkıyorlar kalp çarpıntısı ve ani sıcak basması var şuan kafam dağılsın diye derse oturdum okuduğumu da anlamıyorum anksiyete tanım var 3 aydır ilaç kullanıyorum çok iyiydim aslında uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım geçmiş falan kafama geliyor sürekli tam mutlu oluyorum kafamı dağıtıyorum yine kafama olumsuzluklar giriyor ne yapabilirim biraz desteğe ihtiyacım var

Ruhum sıkılıyor kalp çarpıntısı deyince direkt içimden geçen kelime anksiyete oldu ki zaten devamında siz de demişsiniz. Bende de var anksiyete. Dönem dönem artar, dönem dönem kaybolur. Bu sıralar sizi zorlayan şeyler var sanırım hayatınızda. Bende öyle oluyor. O zorlayan şeyler geçince hemen geçmiyor ama bir süre stabil iyi şeyler yaşayınca kayboluyor. Size iyi gelen şeylere odaklanmaya çalışın. İçinizden geçen her şeyi dinlemeyin sürekli konuşur o hiç susmaz

Ruhum sıkılıyor kalp çarpıntısı deyince direkt içimden geçen kelime anksiyete oldu ki zaten devamında siz de demişsiniz. Bende de var anksiyete. Dönem dönem artar, dönem dönem kaybolur. Bu sıralar sizi zorlayan şeyler var sanırım hayatınızda. Bende öyle oluyor. O zorlayan şeyler geçince hemen geçmiyor ama bir süre stabil iyi şeyler yaşayınca kayboluyor. Size iyi gelen şeylere odaklanmaya çalışın. İçinizden geçen her şeyi dinlemeyin sürekli konuşur o hiç susmaz
Cidden susmuyor o yüzden sürekli bir şeylerle uğraşıp kafamda ki sesleri susturmaya çalışıyorum işe yarıyor ama sonra bi gün tamamen berbat hissediyorum bilmiyorum 6 ay kullanıp kesicez dedi ama bırakınca daha kötü olursam diye korkuyorum

Cidden susmuyor o yüzden sürekli bir şeylerle uğraşıp kafamda ki sesleri susturmaya çalışıyorum işe yarıyor ama sonra bi gün tamamen berbat hissediyorum bilmiyorum 6 ay kullanıp kesicez dedi ama bırakınca daha kötü olursam diye korkuyorum

Doktor ilaç önerdiyse daha kötü olmazsınız endişe etmeyin daha iyi olursunuz bırakma noktasında da yine bir doktordan yardım alın kafanıza göre bırakmayın o zaman daha kötü olmazsınız aksine tedaviyi tamamlamış olursunuz.

Güzel bir doğa yürüyüşü sıcak bir duş mis gibi kahve hemen geçirir bu hissi. Aktif ol bu durumlarda içine kapanıp geçmesini bekleme. Şifa diliyorum

Back
X