• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün birinci yılımız olacaktı

Hiç bir erkek için değmez . Anlattığınız kadarıyla uyumlu da değilmişsiniz zaten . Kendinize uymayan insanlar için hayatınızı mahvetmeyin . Ne kadar yaşayacağız belli mi yahu . Başka şeylerden keyif alın . Gezmek görmek öğrenmek yeni yerler keşfetmek . Çalışıp çok başarılı olmakta insanı çok tatmin eden şeyler . Gençliğimizin tadını çıkarmamız gerekiyor . Şu psikolojiden çıkın lütfen ve etrafınıza bakın hayat üzülmek için çok kısa 😊
teşekkür ederim yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum onsuz

bir yere kadar anca. birimizin isteğinden vazgeçmesi gerekirdi. benim tek hayalim mutlu bir ailem olmasıyken beyefendi evliliğe karşı, çocuklardan tiksinen biriydi
Ben anlamıyorum bu mantığı. Daha 24 yaşındasınız. Ne işiniz var hemen evlilikle. Adamla ilişkiniz belki 2 sene sürecekti, sonra tükenip bitecekti, yaşadığınız acı-tatlı günler hayatınızda olacaktı.

Ben anlamıyorum bu mantığı. Daha 24 yaşındasınız. Ne işiniz var hemen evlilikle. Adamla ilişkiniz belki 2 sene sürecekti, sonra tükenip bitecekti, yaşadığınız acı-tatlı günler hayatınızda olacaktı.
yaşım daha da genç aslında ama onun bu tavırları beni itti. daha fazla zaman kaybedip bir de ona üzülmek istemedim açıkçası

Daha bir seneniz bile olmamış ve hayatta kalmak için ilaç içiyorsunuz bu aşk değil takıntı

Back
X