Bugün Biricik Eşimin Günü Doğum Günü:))

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul
Canım kocacım tüm mutluluklar seninle olsun birtanem..Şeniz

Hayatta bütün güzellikler seninle olsun,heşey ama herşey dilediğin güzellikte olsun inşallah.:Saruboceq:

Seninle aynı yastığa baş koyduğumuzdan bu yana tam tamına koskoca 6 yıl geçti ve bu geçen 6 yıl süre içersinde acı tatlı bir çok şey paylaştık.:1hug:

Yine seninle hep birlikte el ele daha nice senelere birtanem :asigim:

Son düzenleme:
Enişteee Mutlu Yılllarrrr hihoyyyt

Dilerim Ağzınızın Tadı Hiç Bozulmaz Sende Adıvar'ımızı Hiç Üzmezsin.. Mutlu Yıllar

kaydirigubbakcemile2

adıvarım eşine nice sağlıklı huzurlu yıllar dilerim allah onu sizin başınızdan eksik etmesin ablacığım

Ablacım eşinin doğum günü kutlu olsun....
Rabbim ayırmasın sizi, mutluluk peşinizi hiç bırakmasın

mutlu yıllar
eşinizle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah adoşum

Eşine yeni yaşı sağlık,mutluluk,huzur getirmesini diliyorum

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah oğluşunla birlikte mutlu ve sağlıklı bi ömür dilliyorum Nice güzel senelere inşallah a.s.

Enişte nice senelere işallah Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın sevdiklerinle beraber bir ömür mutluklar sizinle olsun

canim esinin dogum günü kutlu olsun , insaallah bundan sonrada nice mutlu günler beraber gecirirsiniz canim benim........

Adıvarım,eşinin doğum günü kutlu olsun...
ailenle ve sevdiklerinle uzun ömürler diliyorum...
sevgiler...

Canım enişteem nice yıllara..
Allah sağlıklı ömürler nasip etsin..
Bugün de aynı zamanda benim aşkımla 5.yıldönümümüz..
Adıvar ikimiz içinde çok önemli bir günmüş 3 Nisan..
Artık her sene aklıma gelir artık eniştemin doğum günü....
tekrar sevdikleriyle nice yıllara dilerim..

Enişteee Mutlu Yılllarrrr hihoyyyt

Dilerim Ağzınızın Tadı Hiç Bozulmaz Sende Adıvar'ımızı Hiç Üzmezsin.. Mutlu Yıllar

kaydirigubbakcemile2

adıvarım eşine nice sağlıklı huzurlu yıllar dilerim allah onu sizin başınızdan eksik etmesin ablacığım

Ablacım eşinin doğum günü kutlu olsun....
Rabbim ayırmasın sizi, mutluluk peşinizi hiç bırakmasın

mutlu yıllar
eşinizle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah adoşum

Eşine yeni yaşı sağlık,mutluluk,huzur getirmesini diliyorum

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah oğluşunla birlikte mutlu ve sağlıklı bi ömür dilliyorum Nice güzel senelere inşallah a.s.

Enişte nice senelere işallah Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın sevdiklerinle beraber bir ömür mutluklar sizinle olsun

Mutlu yıllar dilerim eşine.. Allah yuvanıza huzur bereket versin.

canim esinin dogum günü kutlu olsun , insaallah bundan sonrada nice mutlu günler beraber gecirirsiniz canim benim........

Adıvarım,eşinin doğum günü kutlu olsun...
ailenle ve sevdiklerinle uzun ömürler diliyorum...
sevgiler...

Canlarım inanın içim içime sığmıyor.Ofiste yokken hemen arabaya atlayıp kendimi alışveriş merkezine attım.
Uzun zamandır almak istediği bir kot takım vardı mavi jeanste.Hemen bir koşu onu aldım geldim.
Onun için para biriktirdim hayatımda ilk defa kenara para attım:roflol:Benim kadar para harcamayı bilemeyen ben eşim için para biriktirdim.:asigim:

Aldım bir güzel hediye paketi yaptırdım,şimdide sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum:jeyyar:

Bakalım tepkisi ne olcekhihoyyyt

Bütün sevgili arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürler ediyorum.Bu sevgi dolu mesajlarınız için,temennileriniz için,dilekleriniz için.İyiki varsınız canlarım benimŞeniz

kaydirigubbakcemile5Aha ne güzel bri tesadüf canım benim.
Çok teşekkürler birtanem:1hug:

Adoş enişteye söylimde yol yakınken yaptığı hatayı anlasın.naniknanik

Allah mutluluklarını daim etsin canım... Kocanı da sana, seni de kocana mecnun etsin...
Bol bol yaramaz çocuklar versin.. :roflol:
Eş.... değilsin ya, bi dilim pasta da gönderiverirsin artık, göz hakkıdır yanii, o bakımdan...
:mymeka:

Adıvarcığım eşinin doğun günü kutlu olsun. ....Ailece uzun daha nice sağlıklı, huzurlu yıllara.....

dogum gunu kutlu olsun eniştenınhihoyyyt
allah mutlulugunuzu daim etsin ınsallah kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…