Bugün Bırakıyorum

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
bugün sigarayı tekrar ve son kez bırakmaya karar verdim ve sigara almak için hergün verdiğim 5,5 tl yi biriktireceğim.

sigarayı bırakmam gerekiyor ve bu konuyu kendimi takip için açtım. hergün buraya girip olumlu ya da olumsuz sigaranın etkilerinin üzerimden sıyrılışını yazacağım.

5,5 TL cepte :)

Hadi bakalım açık olsun yolunuz benim eşim tam 13 ay önce bıraktı.Bırakış o bırakış.
İlk zamanlar sürekli abur cubur ve şeker tükketti.Dudak alışkanlığı olduğunu söyleyip her dudağı bişe istediğinde şeker attı ağzına.
Ama öyle böyle derken de 13 ay geçti.

ben de son sigaramı içtim dün. tabi şimdi oruç olduğum için birşey hissetmiyorum. bakalım akşama ne olacak.sana da bol sabır diliyorum.

Hadi bakalım açık olsun yolunuz benim eşim tam 13 ay önce bıraktı.Bırakış o bırakış.
İlk zamanlar sürekli abur cubur ve şeker tükketti.Dudak alışkanlığı olduğunu söyleyip her dudağı bişe istediğinde şeker attı ağzına.
Ama öyle böyle derken de 13 ay geçti.

ben de su içiyorum her aklıma geldiğinde. daha sağlıklı birşey yaptığıma inanıyorum. teşekkür ederim.

başarılar diliyorum....
ciğerlerde sizdekaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim.

ben de son sigaramı içtim dün. tabi şimdi oruç olduğum için birşey hissetmiyorum. bakalım akşama ne olacak.sana da bol sabır diliyorum.

sana da bl bol sabır inşallah arkadaşım.

Bende bırakmaya karar verdim
Emzirirken sigara içmek istemiyorum
:gitme:

bebeğine daha leziz sütler vermen dileğiyle...

Tebrik eiyorum seni.Ve de azminin devamlı olmasını diliyorum.Ben bırakalı 1 ay oldu.1 aydır kuş kadar hafifim.Aklıma geliyor tabiki ama tekrar aktif içiçi olduğum günlere dönmek istemiyorum.Bu yüzden sabrediyorum.İnşallah birgün tamamen kurtulacağız,geçip bitecek bu günler...

tebrik ederim...hadi inşallah tamamen kurtulursun..

bende bikaç gündür yoğun şekilde bırakma isteyi duyuyorum...daha öncede oldu böyle isteklerim denedim ama 2-3 günden öteye gidemedim....

konunu takip edicem belki bana da motivasyon olur.....

çok istiyorum bırakmayıboshayallersmile

kızlar olmadı...paketimde kalan 5 sigara beni dürttü. yarın başlıyorum inşallah. dün 5 yaşiındaki bebeğim baba sigara zararlı neden içiyorsun dedi. bugün de bana (benim içtiğimi bilmiyor) anne babam ne zaman ölecek. sigara öldürüyor ya dedi. tv de izlemiş. şu zıkkım yüzünden bebeğime ölüm korkusunu da vermişiz ya daha ne diyeyim.

Tebrik eiyorum seni.Ve de azminin devamlı olmasını diliyorum.Ben bırakalı 1 ay oldu.1 aydır kuş kadar hafifim.Aklıma geliyor tabiki ama tekrar aktif içiçi olduğum günlere dönmek istemiyorum.Bu yüzden sabrediyorum.İnşallah birgün tamamen kurtulacağız,geçip bitecek bu günler...

ben 1. günü henüz atlattım ama bütün gün su içerek. bu durumda bol bol wc ihtiyacı duyuyorum başka bir sıkıntı yaratmadı bugünlük.

tebrik ederim...hadi inşallah tamamen kurtulursun..

bende bikaç gündür yoğun şekilde bırakma isteyi duyuyorum...daha öncede oldu böyle isteklerim denedim ama 2-3 günden öteye gidemedim....

konunu takip edicem belki bana da motivasyon olur.....

çok istiyorum bırakmayıboshayallersmile

benimde defalarca girişimim oldu ama bir şekilde tekrar başladım. fakat bu sefer kararlıyım. gün be gün yazacağım.

kızlar olmadı...paketimde kalan 5 sigara beni dürttü. yarın başlıyorum inşallah. dün 5 yaşiındaki bebeğim baba sigara zararlı neden içiyorsun dedi. bugün de bana (benim içtiğimi bilmiyor) anne babam ne zaman ölecek. sigara öldürüyor ya dedi. tv de izlemiş. şu zıkkım yüzünden bebeğime ölüm korkusunu da vermişiz ya daha ne diyeyim.

kıyamam yaaa. hem ne güzel senin motivasyon kaynağın bebeğin. ben kendi kendimi motive ediyorum.

hepimize kolay gelsin kızlar.

evet ilk günüm. eskiden sabah gözümü açar açmaz sigara içerdim. bugün aklıma bile gelmedi. saat 10:17 itibarıyla henüz kriz yaşamadım.kriz diyince kendimi uyuşturucu bağımlısı gibi hissettim. gerçi onlardan pek farkımız yok ama...

evet ilk günüm. eskiden sabah gözümü açar açmaz sigara içerdim. bugün aklıma bile gelmedi. saat 10:17 itibarıyla henüz kriz yaşamadım.kriz diyince kendimi uyuşturucu bağımlısı gibi hissettim. gerçi onlardan pek farkımız yok ama...

benim 2. günüm bugün. ben de gözünü açar açmaz çay-sigara ikilisini arayanlardandım. ki bugün de ilk işim sigara paketimi aramak oldu :KK43: ama sonra "kızım sigarayı bıraktın" dedim kendime. ve çayı tek başına içtim.

11 TL cepte... :teytey:

şimdi yemek yedim geldim. ama şimdilik istemiyorum. yani sigara içerken yemekten sonra istediğim gi,bi bir istek yok içimde. ben kendi kendime bir oyun oynamaya karar verdim. hergün bir sonraki gün nasıl olacağımı düşünerek kurtulmaya çalışacağım bu bağımlılıktan. allah hepimize sabır versin...

ya ama ben çok istiyorum :KK43:

aklıma gelse de gelmese de su içiyorum sürekli. birde atıştırmalık kuruyemiş falan mı alsam diye düşünüyorum.

16,5 TL cepte :teytey:

Bence hiç takılma kuruyemişe falan.Ağzına karanfil at,yarım saat oyalıyor zaten.Sakız çiğne,en önemlisi aklına sigara geldikce derin derin nefes al.Sigaranın yerine hiçbir şey koymana gerek yok.Zaten onun yerini bişey tutmayacaktır.Daha çok aklına gelecektir.Kendini kandır.İçmiyormuşsun gibi davran.Rahat ol,kasma kendini.:teselli:

bence sakız çiğne...

Bence hiç takılma kuruyemişe falan.Ağzına karanfil at,yarım saat oyalıyor zaten.Sakız çiğne,en önemlisi aklına sigara geldikce derin derin nefes al.Sigaranın yerine hiçbir şey koymana gerek yok.Zaten onun yerini bişey tutmayacaktır.Daha çok aklına gelecektir.Kendini kandır.İçmiyormuşsun gibi davran.Rahat ol,kasma kendini.:teselli:

teşekkür ederim kızlar. sakız ve karanfil iyi fikir galiba.

bugüne kadar çook denedim ama olmadı bende yarın sigarasız güne başlıyorummm hadi bakalım günlük olarak yazıcam burayaa

bugüne kadar çook denedim ama olmadı bende yarın sigarasız güne başlıyorummm hadi bakalım günlük olarak yazıcam burayaa

katılımını bekliyorum arkadaşım..

ben dün fazla nete giremedim. mutfağımızda davetsiz bir misafiri hapsettik.. zaten onla uğraşmaktan sigara aklıma bile gelmedi. bugünle 27,5 TL cepte....

biraz da misafirime ettiklerimden bahsedeyim. kendisine Bayer marka yem aldım koydum. ertesi güne ölür dediler. ben ölmüştür diye mutfağa temizliğe girdim. fırını çekip temizledim. bulaşık makinesini çekerkeeeeennn arkasından çıkıverdi. ben bi tarafa o başka tarafa .. sonra çamaşır makinesinin altına gittiğini gördük. vee fakat makinenin altı kapalı olmadığı için içine girmiş. makineyi yan yatırıp altını kontrplakla kapattık. sonra içine bir kutu sinek ilacı boca ettik. ve fakat onun da içinden çıkıp başka yere girmiş. sabah 8 de kalkıp yapışkanlardan aldım. şimdi de annemin 2 adet tepsisini berbat ederek misafirime bir güzel ziyafet çektim. tereyağ, peynir ve cevizle.. sıra da onlara yakalanmasını beklemek kaldı.

ayy yazarken bile yoruldum yaaa...

birkaç gündür evdeki fare ve bilgisayardaki sorundan dolayı giremedim fazla. o yüzden yazamadım.

ama güzel haberle döndüm. fare(ler)imizi yakaladık. biz bir sanıyorken 2 adet faremiz varmış ama nihayetinde birini yapışkanla birini de terlik darbesiyle yakaladık.

ilk 3 gün baya zorlamıştı ama artık zorlanmıyorum. karanfil ve sakız canım sigara istediğinde kurtuluş yolum oldu ve artık elim,yüzüm,ağzım,üstüm başım sigara kokmuyor. hakikaten tat duyum değişti. biriken parayla kendime bir pantolon aldım ve cepte var 0 TL. biriktirmeye tekrar başlıyorum.

X