• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm

missladybird

Defne'm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.989
1.672
158
33
Selam hanımlar. Bugün benim doğum günüm ama her sene illa bir buruklukla biter doğum günlerim. Balık burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum
Acayip hayalperestim. Her sene doğum günüm yaklaşırken içimi bir heves kaplıyor kıpır kıpır oluyorum, eşim şunu yapar arkadaşlarım bunu yapar diye diye bütün beklentiyi tavana çıkarıyorum. Ama inanın her sene bu böyle. Hep kendimi telkin etmeye çalışıyorum abartıyorsun abartma diyorum ama bir türlü olmuyor. Sonra işler benim kafamda kurduğum gibi gitmiyor doğal olarak sonra içim buruluyor üzülüyorum. Ama kimseye kızmıyorum çünkü insanlar ellerinden geleni yapıyor bu tamamen benim problemim. Bu sene farklılık olsun istiyorum kimseden değil bu sefer kendimden beklentilerimi yükseltecegim mesela yarın ilk iş kendime bir çiçek alacağım. Sabah evden çıkarken şıkıdım şıkıdım giyinip süslenip öyle çıkacağım. Bu sene kendi kendimi şımartmak istiyorum. Çeyrek yüzyıl yaşamışım ayol az mı? Var mı fikirleriniz ? Ne gibi bir güzellik yapabilirim kendime? Bu arada evliyim ve 6 aylık bir bebeğim var.

Bak gene beklentimiz yükseltmisim. Burda kızlar yazar hemen bişeyler dedim ama daha msj yok gerçi saat olmuş bir buçuk normal. Doğum günüm bitmeden cevaplar gelir inşallah.

Öncelikle mutlu yıllar :KK68:
6 aylık bebeğiniz size en büyük hediye ama insan tabiki farklı şeyler de istiyor eşinden tanidiklarindan sonu hep hüsran olsa da.
Kendin içinse yarın bebeğini yanina alıp güzel bir yemek ye sonra alışveriş yap kendini mutlu et bir kaç yoksul çocuğu sevindir manevi olarak da huzur bulursun.günün dolu dolu geçsin bu kadar :KK37:

Back