• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

defnoş geldiii
dsc00159dr8.jpg

w640.png

bizde bu gün addaya 10. kata komşu teyzsemize gittik... bunları giydik babannemiz almıştı :)) biraz büyüktü ama boy uzun olunca çaktırmadı :)))
14ocaknu5.jpg

w640.png

aaaaaaaaaaaa..züppermiş valla bende istiyom oğlum açok beğendimm.şeker bal kaymak olmuşş tontiş...maşallahh..

oyy oyy oyyyy maşallah, şunlardaki tatlılığa bakın. ne güzel hergün yeni yeni kıyafetler giyiyorlar, bizim zamanımızda böylemiydi yaf,ablamla aramızda pek yaş farkı olmayınca ablamın küçülenler hep bana kalırdı :roflol:

Kız bun un gözler mavişmiş rrsim büyük çıkınca farkettim canım benim maşallah kuzunaa.....

ay sağol cnm ya,yarım saattir uğraşıyorum,hızlıresimden denedim olmadı , imageshackten denedm o da olmadı,yeteneksizliğim tuttu.

Ay ben kurban olurum sanaa...elbisede ne şirin canım benimm..yaa cres sanada sölim anacım seninkinin arkasıda erkek ben sölimm..erkek siması varr tontişindee..erkek olcak arkası..had iyi gezmeler kaçaklar bizde ve temizlemeye devamm..

hay alahım su cimcimelere bakkk yerim sizii yerimmm
sule ve crescentmoon maşşallh bebeişlerinize cok tatllılar cicileride o biçim yanii

tekno kıss alırz sen iste yollayı veririk kargoynan

bütün meleklere maşallah ne güzel olmuşlar hepsi
oğlum bugün bu cicilerini giydi teyzeleri ( maşallah)

emir066dc5.jpg

w640.png

fater canım maşallh cok tatlı oğlun ne güzel uyyo öle

evet maşallah çok tatlı uyumuş. amin amin Allahım bütün bebekleri korusun. melek onlar zaten melek. :Saruboceq:
tekno canım zaten herkes erkek sanıyo,haftasonu alışverişte bi bayanda söylemişti arkası erkek bunun diye ama ben düşünmüyorum. yeter 2 tane Allahım bağışlarsa. tabi kazara falan bişey olursa da aldırmam o ayrı ama neyyyse :roflol:

kızlar bi kaç gündür girmiyordum internete maşallah bebeklerinize allah nazardan esirgesin hepsi birbirinden güzel

Back