Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

cres maşallah bebeğine benim nette sorun var sadece küçük olarak görebildim resmi..düzelsin iyice bakcam melek kuzunaa....

Cres maşallah kuzuna iki meleğinmi varr seninde...kızın kaç yaşında büyk olan ??

evet canım 2 kızım var. büyük kızım 2000 doğumlu, 9 un içinde. kardeşiyle aralarında 8 yaş 3 ay var. resmide büyük eklemek isterdim ama beceriksiz ben, beceremedim :roflol: çok büyük oldu, bende ancak böyle ekleyebildim delikafadulden

büyük oğlumla yaşıt kızışın 3 e gidiyordur..hangi ay benimki şubat 28 li..

resim içinde hizliresim.com gir gözattan resmini seç orda birde boyut var ordan 800 *600 kısmını seç yükle ve en altta forum3 yazan yeri copy yap sevgiler...

Son düzenleme:
evet canım kızım 3 e gidiyor. 2 mayıs doğumlu. oğlun 2 ay büyükmüş benim kızdan.
resim içinde dediğini bir deneyim bakalım. ben imageshack ten deniyordum. umarım onu becerebilirim. :roflol:

ayy yerim o azını seninnn oy oy
tekno kısım bu oğlan cok yakışıklı olcek hee

crescentmoon ay ne cicikk mişş pembesiii dee bizdede turncusu vardı o takımın cok beğeniyodum artık küçük bize o
kısında tonton maşalhhh

tşk canım. evet bebişim birazcık tontiş oldu. dün kontrolü vardı 1 buçuk kilo fazlası varmış :roflol: ama şu anda sadece emdiği için yapacak bişey yok. kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallahh...ne kadar kaç aylık kuzuşunn...kaç kg boyu kaç sanım???

Ne güzel bebekler bunlar ya..Hepside birbirinden şekerler..MAŞALLAH
Yanımda olsalarda sevsem keşke...1 tane daha doğurmak geldi içimden...Benimkiler büyüdüler artık
Allah yavrularınız size bağışlasın kızlar.. Analı babalı büyüsünler inşallah
Teknolog oğlun çok yakışıklı bir delikanlı olacak bakışlarından belli canım..
B&m canım senin oğlannda cin gibi gözü açık olucağa benziyor çok şeker..

işte kızlar bebişim bugün bunları giydi. teknolog un dediği şekilde yüklemeyi deniyeceğim. umarım olur.

yuppiii yüklenmiş. teşekkürler teknologcum. öptüm

cres canımmm çok şeker kara kızınn.....

hepsi birbirinden şeker yaa bayıldım bendee ...

elifnazz maşallah bebeğine şeker şekerrr.....

crescentmoon
ALTUĞĞ
ELİFNAZ
bebişlerinize binkere maşşalhh cok tatlılarr

bizede bugün bu ciciyi giydik :)))

izlen canım
oğlum 6 gün sonra 10. ayını bitirecek
kilosu 1.5 ay önce 9.5 kilo idi
boyu da yine 1.5 ay önce 75 cm di :) biraz sırık bizimki sınırda boyu
15 gün sonra yine gididicez dktrumuza bakalım nekar olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…