Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

buda benim kızım artık inanın foto çekmek çok zor yürüyünce dönüp bakmıyolar bile zemuszemus

ikra canım maşallahhh kuzunaa büyüdü büyüdü genç kız oldu istemeye gelirler yakında kapıları sıkı kapaakaydirigubbakcemile2

teşekkür ederiz teknolog teyzesi buyuyo sanki bunu babası duymasın kaydirigubbakcemile3

sevil teyzesi teşekkür ederiz

Son düzenleme:
kızım annesini yine işyerine ziyarete geldi dün buraya gelince hiç gitmek istemmiyo küçükhanım

kutaylin oğlun çooook tatlı allah bağışlasın.aynı yabancı bebeklere benziyo kızz
ikraacım senin kızında genç kız olmuş gerçekten pekte süslüyüz yalnız maaşallah diyeyim nazar değmesin. kız babaları hep aynı canım bizi alırken iyi ama kendi kızlarının turşusunu kuracaklar:roflol:

aynen gencizacım babaları bizi nasıl aldıklarını hiç düşünmüyolar hatta geçen gün bana diyoki bizim kızımızın hiç erkek arkadaşı olmasın e dedim biz nasıl evlendik sonra düşün düşündü tamam ozman ama bizim haberimiz olsun diyo ya şimdiden bunların hesabını yapıyo kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ikraaa haksızlık eme annesi vermiş işte cimcime poz. daha napsın. çaktırmadan veriyor.
alacağız kızlarınızı hehe başka yolu yok:)

kutalın canım mnaşalah oğluşuna çok tatlııııııııııııııııııııııı mavişim benımmmm..

ikra senın fıstığına diyecek söz yok zatenn tam fıstık olmuşş yürüyuncee onun havalarını yerım ben demedı deme bu kız büyüyünce çok can yakar babası hesaplaya dursun şimdidennn:))))))

ay ay
hepsine maşalhhhh büyümüşlerrr
uzun zamandır yusufu koymadım bende
yaa durmuyoki
yürümeyi öğrendiğindne beri kıpır kıpır
foto cekemiyorum
ya makinayı almak istiyo yada arkasını dönüp gidiyo
düzgün bişi çekebilirsem eklerim inşlh

maşallah maşallah hepsine.biz anaannedeyiz uzun zamandır ekleyemedin resmini ömer doğunun en yakın zamanda eklerim artık

çok teşekkür ederiz teyzeleri

teknolog maşallah çok büyümüş küçük prens rabbim nazarlardan saklasın

heh traşını yiyim senin ben tosunko:)))
ağız da bi karış reklam mı izliyoz yoksa.benimki reklam görünce aynen böle
maşallah tatlım oğluna maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…